[电视电影] 求龙珠一世TVB88粤语版每集2星梦。

月牙 发布于2011-10-11 19:40 5019 次浏览 66 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-10-11 20:33:59 | 显示全部楼层
群聊快点哦,反正这种人不用理得噶啦
$ |6 x6 i4 S7 s基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:29

' {6 E8 T' c. W, }! m. _
0 k) F3 H" a/ Z/ {5 E* j" g
2 O( a5 [+ U) `+ t+ [; mI版已经话晒我知了

基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:29:30 | 显示全部楼层
不明真相,求真相 用PM1 W/ o" R5 j- d- f0 w
漫步雲端 发表于 2011-10-11 20:14

; e9 k; D3 k- x. p5 b* a
0 A: I, ?" }& U7 R# x8 {" D( q6 `/ T: m; ]+ M
    群聊快点哦,反正这种人不用理得噶啦

基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:28:35 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特
/ x% E7 D: |4 }* O( J# E. ]; Z6 A, r: u  M
5 Q0 Z& y" Q% I' p/ X
你都問過K社?
0 q7 n8 y* a& [) Z5 k- Q4 a$ }雖然我估到佢系點番黎9 P: r+ K3 q6 O$ D: j$ e
但估唔到佢用 咩手段 令K社比佢番5 ?) u  i: z! H, \
inber 发表于 2011-10-11 20:25

4 l+ G( p% \7 C: c1 e1 y" i- f  m; B
! ~9 N$ a$ C, P5 |
    低品手段,看在K社的份上先费事当日就踢佢走,条友仲以为我恼羞成怒,可能佢真以为佢是李嘉诚!反正条友回来时间也就一个月!再犯规咪再踢过啰

基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:26:03 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
  e& S7 t( [. B0 ]. t- m% s5 s我知道,踢不到我出去,然后老羞成怒
" l0 ?4 T1 V/ w& {* z, ^9 `李嘉明 发表于 2011-10-11 20:19

" N0 g& \6 [3 ]- s, _6 F8 W
6 c# y/ |4 _8 C7 k
6 w1 W' q# W& b, D( m- u    差点想呕,返归啦你

inber 发表于 2011-10-11 20:25:19 | 显示全部楼层
& f+ {) f; G# I/ d) b6 |3 D$ d. r, x; q, v
回复 13# 基拉杰特
3 a( C8 x# w+ y3 g  Y& A7 O. t& k
* Z5 @8 K5 b6 q- x! o
  U. m1 ~: A# x; B- \; q3 }# b/ {- N0 i你問過K社?
- Q# F+ }: c$ w- t6 P6 k- b$ i8 k6 A) z雖然我估到佢系點番黎
1 a* o* e3 {9 l! U1 w8 R: j但估唔到佢用 咩手段 令K社比佢番

基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:23:28 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特
# o' U7 b( G9 ]. Z! [就算你肯俾,我都唔要你个- f/ N: i0 P# r9 ]6 X$ F3 ?3 j: i
李嘉明 发表于 2011-10-11 20:18

) X, m& ]& X  u# P1 k4 a* N4 a: U7 s% _( {
9 L1 A6 n; `3 N5 K
    就算你肯要,我都唔肯俾! 做乜咁大牺牲,死都要用恶心手段求K社让你回来啊,不是说走吗?反正你都没错啰,还那么放低尊严做乜啊,真是低品,不屑与你这种没尊严的人说话!请千万不要再PM我!

kevinchan 发表于 2011-10-11 20:22:24 | 显示全部楼层
貌似漫步仔畀人点错相

李嘉明 发表于 2011-10-11 20:19:13 | 显示全部楼层
回复 8# 漫步雲端
; r6 o3 d* `) N4 g  v: r  J: d我知道,踢不到我出去,然后老羞成怒

李嘉明 发表于 2011-10-11 20:18:33 | 显示全部楼层
回复 3# 基拉杰特 2 f! _/ T' y2 g) [1 y
就算你肯俾,我都唔要你个

李嘉明 发表于 2011-10-11 20:18:05 | 显示全部楼层
回复 5# lwj23 9 z. ]) c8 Y% M, o) I" [3 m
VCD直接转RM?

漫步雲端 发表于 2011-10-11 20:14:13 | 显示全部楼层
我有,唔想俾!被T后采取恶心手段回来的孩子7 b8 @; A* C4 t
基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:07
2 l% }5 C% Z1 ]# E5 v( g

$ @/ |7 b1 k2 y0 L/ Q: A8 o5 B; W7 W6 Y
不明真相,求真相 用PM

asd123456 发表于 2011-10-11 20:13:20 | 显示全部楼层
甘多位大大都話都唔碑你,我自己就冇了.