[电视电影] 求龙珠一世TVB88粤语版每集2星梦。

月牙 发布于2011-10-11 19:40 5017 次浏览 66 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
timaousi 发表于 2011-10-12 00:55:01 | 显示全部楼层
睇唔明37樓張圖,貌似九唔搭八+ A/ e" v  o9 ]
% r4 K, I* [0 @% `
我估37樓的圖系為左證明自己無求K社 解除禁言
" n( m- x1 G6 p0 [' `. |但系張咁嘅圖證明唔到啲咩, ...8 o6 G3 j# M! M4 W& d! |$ K, ^
inber 发表于 2011-10-11 22:52
1 T- A& L0 b* D5 d: K/ R- t+ W7 S

. N4 |8 Q3 I2 e! b# R; ~- ?3 }, e4 F1 T! D* Y0 @0 ?
    厉害啊~心灵感应都出埋黎

kyo1983 发表于 2011-10-12 00:27:47 | 显示全部楼层
原来呢度都咁热闹,我都来凑下热闹先。。

inber 发表于 2011-10-11 22:52:10 | 显示全部楼层
/ b  [( ?2 ?1 w( [: g% a" I: Z- C$ U
睇唔明37樓張圖,貌似九唔搭八9 f7 w+ D- S- Z
2 k/ a0 [% y1 \: q) W
我估37樓的圖系為左證明自己無求K社 解除禁言
6 F+ _2 r0 G1 P# @7 @- O; [但系張咁嘅圖證明唔到啲咩,上傳張圖都系廢嘅
4 g2 v5 t0 V7 \  e& ]! P+ D3 m
) }+ F; F( J* L. B打個比喻,如果你系要  求K社 解禁嘅" @' C/ T3 \3 E
唔一定透過QQ求,可以msn, pm, 電話,寄信, 心靈感應 (雖然系誇張左,但應該明我的意思)

李嘉明 发表于 2011-10-11 22:03:54 | 显示全部楼层
回复 22# lwj23
) U( o. {, J6 J/ l3 z, c. k原来有出DVD啊

李嘉明 发表于 2011-10-11 22:03:02 | 显示全部楼层
回复 21# 漫步雲端
6 f. D2 `3 l, x- b. Y& l我不心虚,所以敢回来。我不像有些人。我回来了,他就受不了,血压升高了(小气)

李嘉明 发表于 2011-10-11 22:01:18 | 显示全部楼层
回复 13# 基拉杰特
6 y$ p% Z; e1 C" {  t但唔係我求K社啵。这Q应该是k社的吧 QQ截图未命名.png

基拉杰特 发表于 2011-10-11 21:29:27 | 显示全部楼层
我纯打酱油路过看戏的~
# c- V6 `: V, X' a: ?2 Slwj23 发表于 2011-10-11 21:25

; e- j5 U; V2 d
4 l) V  ~  L9 e% m: b, k' @; H8 C' c+ n, F
    我都路过,睡觉去也

基拉杰特 发表于 2011-10-11 21:28:41 | 显示全部楼层
我系度个时你又玩失踪
$ W- k/ e$ O9 K" e, q  D漫步雲端 发表于 2011-10-11 21:25

4 I7 }$ @, W; ?0 Z9 k. b: j- j4 j' `- [

0 f- X/ \/ ~2 s; _5 l    有咁事,觉觉猪,88

漫步雲端 发表于 2011-10-11 21:25:55 | 显示全部楼层
笑哪部份? 什么时候来群水
& s6 ^  ^' b  M& Q2 }2 g3 x7 c基拉杰特 发表于 2011-10-11 21:22

B0 I2 T, D0 J3 s0 b2 H1 x4 S5 j1 W8 |  [0 F
( `# \7 \% [$ Q, P; x8 c6 u. E
我系度个时你又玩失踪

lwj23 发表于 2011-10-11 21:25:01 | 显示全部楼层
原谅我,我不该拖你下水
4 V+ p/ J3 B! v2 s5 U! e& Y基拉杰特 发表于 2011-10-11 21:23

6 _/ M; `5 H& M# N
. c+ t  ]0 k) A5 `) q% i+ l9 K* j+ n
    我纯打酱油路过看戏的~

基拉杰特 发表于 2011-10-11 21:23:10 | 显示全部楼层
我回复完之后再睇其它人回复,感觉有少少后悔; M. h' X! d2 P: E7 K& \; N
lwj23 发表于 2011-10-11 21:21
& c( ]5 l. ?0 e1 ~5 ]% q" O

4 K; Q! @. t' Z
  d: T6 O: F9 a& k    原谅我,我不该拖你下水

基拉杰特 发表于 2011-10-11 21:22:39 | 显示全部楼层
对此我笑而不言
6 X* X( n% E# w. X% _  b: [漫步雲端 发表于 2011-10-11 21:21

. _- H# B" Y0 M8 N' X% @% N0 j5 H  x) K" g, C5 Y! y* y
+ C" ~7 C# V* I! F6 t' i- G
    笑哪部份? 什么时候来群水