[电视电影] 求龙珠一世TVB88粤语版每集2星梦。

月牙 发布于2011-10-11 19:40 5016 次浏览 66 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
李嘉明 发表于 2011-10-12 12:05:54 | 显示全部楼层
回复 40# inber
) a# o1 E7 q2 U, [/ K/ U) J, G
6 H  Z$ }0 @, [可能看不过眼你 QQ截图未命名.png

kwanyeung 发表于 2011-10-12 10:17:17 | 显示全部楼层
原來你認為我會咁濫用職權嘅
6 a+ {8 @/ M# L  Yinber 发表于 2011-10-12 07:57
9 H& h. g9 {7 u* @! B
唔係濫用職權,我做主角又冇得禁言扣分,邊夠戲劇性。你就夠晒啦

基拉杰特 发表于 2011-10-12 09:27:28 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
# |. F, F. n3 V5 s5 R1 o我不心虚,所以敢回来。我不像有些人。我回来了,他就受不了,血压升高了(小气)
8 O( w" v- l* [李嘉明 发表于 2011-10-11 22:03
0 z$ f  t$ p, o$ L; K+ }0 B4 W
% }+ m. Z' y5 c% X) e# I/ X
: g- z* @% i4 X# H* A
    叫了你别回我的,烦不烦啊,不心虚就搞大点,开张贴,将你以前那些贴还有你犯规的那些贴全部贴出来,等人评理就可以啦。 还有费事理你,我就算要同人理论起码那人都有点骨气,不像你!一句话,说走又不走。请别再引用回复。

inber 发表于 2011-10-12 07:57:04 | 显示全部楼层
我做主角冇用,我唔係高層冇得玩嘢。你有。
  E$ @8 h1 I9 Z0 o8 ?kwanyeung 发表于 2011-10-12 07:22

# t" d# `7 k  j2 L/ s9 F0 ?
3 p: `) L. M+ Y; G6 G. v. v
+ X3 w" b0 {7 h8 C& \  R原來你認為我會咁濫用職權嘅

kwanyeung 发表于 2011-10-12 07:22:47 | 显示全部楼层
咁睇得起我啊, Y8 K1 A: x8 B: ^$ \9 U
不過我想睇你做主角多啲
) U- {# B  f% O. @8 Y/ X: E. Linber 发表于 2011-10-12 07:11
. M8 L3 i2 b! ~7 K3 N0 k
我做主角冇用,我唔係高層冇得玩嘢。你有。

inber 发表于 2011-10-12 07:11:25 | 显示全部楼层
霸氣啲好啲,今次唔係你做主角唔係應該仲好睇套戲。( B: O; x/ Q/ k' N! b7 f6 |" r
kwanyeung 发表于 2011-10-12 07:01
( K/ D+ W. _* @$ \, `% E
5 W/ c5 ~6 {# m0 w" W

% m% ^/ F. k% r# T% p 咁睇得起我啊
: r2 S. R# t" K8 u( _不過我想睇你做主角多啲

kwanyeung 发表于 2011-10-12 07:01:30 | 显示全部楼层
我打字多,表達能力差1 i$ `* d4 n2 O
所以先用紅字
/ x) x3 l3 [' B
7 X/ {( _) o9 z* t/ A( f8 }比無耐性的人睇8 m) K* t/ v; g; N0 ?5 k; F
比睇唔明我講嘢嘅人睇- S- v, [8 u0 v0 A9 v- b# h
. b* I* v' Y' c# n9 |- a# B1 X
不過都要多謝你提醒 ...
1 I0 l3 Z- u" t9 `( l& Uinber 发表于 2011-10-12 06:35
2 h1 b3 x. R/ Q; I+ @8 H$ O* F. |
霸氣啲好啲,今次唔係你做主角唔係應該仲好睇套戲。

inber 发表于 2011-10-12 06:39:11 | 显示全部楼层
厉害啊~心灵感应都出埋黎
9 R8 p$ a0 ~2 X  Ttimaousi 发表于 2011-10-12 00:55

; M0 E7 I; H0 Z+ ]8 @  ~
, d8 e( v' L9 ?8 I
" E# u8 }6 \, B& c$ U. o 誇張法姐7 I7 W6 W; k1 u0 q7 ~* I; J2 {
; M& Z( b3 A( L  H6 y/ s4 n
話說原來你重記得我

inber 发表于 2011-10-12 06:35:09 | 显示全部楼层
你咁鬼霸氣嘅又用紅字。
4 X4 z! e. H: J* A) B4 p3 C我都怕咗你走人先。
5 r6 X) L8 o5 L) [; _kwanyeung 发表于 2011-10-12 04:45
$ T( V3 O$ _! I% L8 B

4 A: x% \* ~. y1 n! b" B& A. A
# m* P2 A0 w. U* j& \- P我打字多,表達能力差
/ h& J2 D2 H" d  |所以先用紅字# C& l/ c3 B: e8 u
6 |% i7 n& b; p% R) W
比無耐性的人睇
5 G! Q) P2 T& I: h比睇唔明我講嘢嘅人睇
0 m6 h/ ~" X9 ^+ N0 O- |* u6 W  m2 B/ Y* `  |
不過都要多謝你提醒,我改用藍字了 (咁應該令所謂的"霸氣"大減吧)
0 o; k6 {# q. c/ a希望下次重記得

Ace0210 发表于 2011-10-12 05:42:52 | 显示全部楼层
你地就放過啦5 g& a9 y6 V7 ^/ z. R% N4 g+ i0 t
明明有一都版
: n8 w  ]- E* K) G" f3 w3 Q佢點解唔搵
8 W! M  k" C: X9 c# C仲有點解唔要合成

kwanyeung 发表于 2011-10-12 04:45:57 | 显示全部楼层
睇唔明37樓張圖,貌似九唔搭八% U1 c* M7 Z9 K
' k9 A& l7 Z( B# a2 q
我估37樓的圖系為左證明自己無求K社 解除禁言
) _! v% i# i. ]但系張咁嘅圖證明唔到啲咩, ...
9 i( v; n' K% `) @; i- J# X! z/ vinber 发表于 2011-10-11 22:52
9 j+ U5 Q9 t& I
你咁鬼霸氣嘅又用紅字。
( _+ U' x. ?, t) f我都怕咗你走人先。

wulove 发表于 2011-10-12 02:07:18 | 显示全部楼层
回复 1# 李嘉明
3 v; w4 X0 Z! I& ]$ M
8 M- G. I( i) I
* C4 T% l" W: W1 g* V) `    我有原隻DVD 一世 , 二世 , GT 版(500集呀好多!!)
: C4 a3 a6 y2 i要的話教我抽音頻吧!!字幕當然也有啦!!