[动漫歌曲] 原创 怀旧粤语动画歌曲MV(第二辑)

czxzero 发布于2011-4-25 11:25 2009 次浏览 16 位用户参与讨论   [复制分享主题]
% A* J  W! k+ b+ n& v" Q6 C* h; H) v* M( L
第二辑制作完成。5 p/ O) [$ J6 E. Z/ j% t

评分

kevinchan + 3 + 62 原创内容

已有(16)人评论

zmqxzmq 发表于 2011-5-2 22:28:34 | 显示全部楼层
好怀念啊!依家想Down呢D歌都好难揾

老威 发表于 2011-5-2 19:25:52 | 显示全部楼层
支持 有好多我都5识

1376901189 发表于 2011-4-30 12:15:52 | 显示全部楼层
太怀念了  楼主你系得各

czxzero 发表于 2011-4-26 08:09:37 | 显示全部楼层
比埋个下载LINK出嚟啦。最唔钟意在线睇了。浪费下载带宽。
0 Q& |# ^4 o$ o5 y, Gnetasa 发表于 2011-4-26 02:00

5 @. j: ^& X. G6 ?0 _" f- O) R, R* v  ~# \$ C
7 ^  t! m) P' l" B  q& ~
    我只上传到土豆网,冇上传到网盘啊。

netasa 发表于 2011-4-26 02:00:48 | 显示全部楼层
比埋个下载LINK出嚟啦。最唔钟意在线睇了。浪费下载带宽。

czxzero 发表于 2011-4-26 00:22:15 | 显示全部楼层
其實嗰三個動畫連續集我都有齊,就偏偏冇佢哋嘅廣東版本。請問響呢度有得下載冇?* ?& V# R( l9 o+ `9 @( f9 d
heihu 发表于 2011-4-25 22:54
8 T3 S6 m& J4 E' l$ M# |

0 s& C' h' y* c$ X2 g5 t! ~
9 l+ B# A. u, c# d+ R7 c6 h: x( N    唔清楚,你搜索下。

heihu 发表于 2011-4-25 22:54:02 | 显示全部楼层
小忌廉第一辑里有,其他两个就冇。
6 L9 J( j9 a! V4 o% |: l! X) xczxzero 发表于 2011-4-25 22:33

- y" C  x' k" l1 C& p! }4 ^
- y- _' w7 ^  j: t' x, I$ h. ]3 m4 Q7 K0 q' v% O5 n+ H/ ~3 @, p
    其實嗰三個動畫連續集我都有齊,就偏偏冇佢哋嘅廣東版本。請問響呢度有得下載冇?

czxzero 发表于 2011-4-25 22:33:28 | 显示全部楼层
有冇「機甲創世紀,超時空世紀,小忌廉」嘅歌?4 \2 A1 h+ M9 n; F4 A& w0 ~% e
heihu 发表于 2011-4-25 22:05

! a0 q: V6 W; S: r: e, C' k, W8 F6 q# K  I

7 S* n4 f+ J: p: z! x( T) `    小忌廉第一辑里有,其他两个就冇。

heihu 发表于 2011-4-25 22:05:19 | 显示全部楼层
有冇「機甲創世紀,超時空世紀,小忌廉」嘅歌?

vskenying 发表于 2011-4-25 21:22:19 | 显示全部楼层
喜歡懷舊,頂下先,多謝!!!!

hjdeng 发表于 2011-4-25 20:25:58 | 显示全部楼层
哇,好清渥

12下一页