[动漫讨论] 2010年8月J2劲爆重播消息!!

freedom246 发布于2010-6-10 13:09 3389 次浏览 53 位用户参与讨论     [复制分享主题]
无人会估到,一直以为已经无机会重播既,居然有重播既消息!!4 f0 ]' R8 G0 m' f$ y
新音频啊,新音频!!希望系坚料,希望系坚料!!
! a8 R8 p: ~4 L(J2)) r5 y4 k+ e, D1 @! G, \
原定於8月21日起逢星期六2345-0015及(重播時段)翌日0345-0415首播之《吸血鬼騎士》(第二輯)(共13集)取消播映+ j3 g/ G! S! y9 Y5 P7 D

% w+ E8 [+ K0 n以下資料有待官方證實:9 C/ }# Y2 s# c7 [/ j! J
《火影忍者》(第一輯)(第159-220集,共220集)將於8月2日起逢星期一至五2130-2200及(重播時段)翌日0530-0600首播
! U5 [& b, _1 l( m% r2 l! F4 i  K《銀魂》(第100-150集,共201集)將於8月11日起逢星期三、四2130-2200及(重播時段)翌日0530-0600首播9 i- W+ u. H4 L/ J2 Y: j: i

' p9 h. K, T2 B9 a% r5 y1 s《Sailor Moon》(暫名)/《美少女戰士》(第一輯)(共46集)將於8月13日起逢星期一至五1800-1830及(重播時段)翌日0800-0830重播

已有(53)人评论

xerox 发表于 2010-6-17 21:37:45 | 显示全部楼层
好消息! 好消息!

diur 发表于 2010-6-17 16:27:53 | 显示全部楼层
劲爆ar~美少女戰士第一辑重播,
5 ?1 c  w5 J) k, s仲有2个月超期待的

fms2046 发表于 2010-6-16 20:06:03 | 显示全部楼层
重播系好事

村长00 发表于 2010-6-16 15:27:10 | 显示全部楼层
银魂啊,正啊~~~TVB配音好搞笑啊

qy00191 发表于 2010-6-16 12:43:12 | 显示全部楼层
竟........竟然会重播........
, U) a- p" M7 j" w可以去怀旧下了

1057636357 发表于 2010-6-15 23:23:01 | 显示全部楼层
规划脚后跟韩国个韩国

评分

kevinchan -5 恶意灌水

焚之月 发表于 2010-6-15 23:18:50 | 显示全部楼层
真是一个好月份

kancheehoo 发表于 2010-6-15 14:41:43 | 显示全部楼层
唔该晒楼主提供甘 正 既消息,甘就期待8月既 来临啦

1266380 发表于 2010-6-15 09:08:23 | 显示全部楼层
甘就真系好期待
  L) n4 i3 j* W" a8 ?1 r0 `6 z期待快d到八月

freedom246 发表于 2010-6-13 20:10:08 | 显示全部楼层
有钱收就更系卖啦,问题系TVB肯唔肯买
: E2 I" h) w* f# w1 ]; wvenuschen 发表于 2010-6-13 19:59
! {, d% a4 L, ~/ \& Z

' @9 j$ [2 |" h6 u5 j8 k
4 b! \9 O& x, ^  @9 z呢个版权问题,我都唔清楚,究竟距系当一个系列既海外版权定系分开当5套既版权,真系唔知啦!!
/ Z, j, h8 o/ G! }/ h反正第一部TVB都播得咯,呢个系列重播既呼声都几高,当然希望能全部重播!!

venuschen 发表于 2010-6-13 19:59:19 | 显示全部楼层
东映重卖播映权,1-5部有望重现!!
- \: j$ J# F5 k* r% lfreedom246 发表于 2010-6-10 13:22

# N  V6 {# f' f& a! Y4 y4 ^1 D3 |/ o5 K8 e) T4 C* G5 w
' s0 }9 T  p! Y. B- G5 y% D. f
有钱收就更系卖啦,问题系TVB肯唔肯买

12345下一页