[新闻资讯] 凌晨邻楼大火~

熊猫仔 发布于2009-8-3 13:03 2431 次浏览 39 位用户参与讨论   [复制分享主题]
超仔记 发表于 2009-8-3 19:55:09 | 显示全部楼层
无事就好啦!!

lych 发表于 2009-8-3 19:50:24 | 显示全部楼层
牛牛睡梦中都感到有烟.

kevinchan 发表于 2009-8-3 19:22:55 | 显示全部楼层
+ Z4 ~6 j8 T/ X
$ O5 v1 j1 }0 d% P! O依家我望见远处有好大“旧”浓烟,唔知係米又出事呢?天时暑热,真係要小心火种先得咯7 K: Z; U# ?% v+ u! F

$ H4 Z: ?) x  K* x% y PICT0347.JPG
* X6 Z7 v% a3 ^: T* ?8 t' T PICT0348.JPG 2 C! ?) l! |) S2 V8 D4 ?# @8 W/ g

# N; D- ]+ C, s! y* R8 d9 A; ^6 x发完图,风向转咗嚟我呢边喔- -!好鬼臭啊,一阵烧塑料味

天使之风 发表于 2009-8-3 19:15:11 | 显示全部楼层
最近好像总看到熊猫仔出事。。。犯太岁、、

kevinchan 发表于 2009-8-3 17:46:39 | 显示全部楼层
仲以为会有最快最精彩嘅实地拍摄同采访添!睇嚟熊猫兄最近要小心D咯,咁多唔好嘅事发生嘅

熊猫仔 发表于 2009-8-3 15:39:47 | 显示全部楼层
熊貓永遠都咁好彩嘅?@@ 得閒講下6合彩號碼比我聽。。
; i! u- u$ |: B: I5 C1 A: B. skwanyeung 发表于 2009-8-3 15:27
" B# E- A/ L: W( t  s
+ I( @, R3 s+ G0 i2 I& ?0 P
平平淡淡才是真~!!!

kwanyeung 发表于 2009-8-3 15:27:11 | 显示全部楼层
熊貓永遠都咁好彩嘅?@@ 得閒講下6合彩號碼比我聽。。

熊猫仔 发表于 2009-8-3 15:17:19 | 显示全部楼层
熊猫应该深入一层
# O# u2 h7 C$ U
! U  n1 r9 ~3 Y做实地的战地记者
$ h% b$ j! e3 @1 x) D% u$ J- G
1 K, b- i% h! r为我地报道更真实的一面~~~
+ T) Z. Y4 V! w- i1 G7 w% ^Kiver 发表于 2009-8-3 14:28

' m3 s8 }! ~  `4 e
2 _* ?( d6 b6 k- z安全为上!!!

熊猫仔 发表于 2009-8-3 15:16:24 | 显示全部楼层
- -我无语 实在人命关天 消防员动作不慢不快的干啥啊2 c& Q2 u. W' D, ?
PS:熊猫仔 我还以为你要成为史上第一只被人所知的烤熊猫了
7 v/ z/ b! r+ x, R* kmasato 发表于 2009-8-3 13:50
, R+ c  P7 f6 J$ N  V, g7 k

! C1 y; ~0 v. [, G& s8 h. P. n  F5 i6 z% x6 N: w% e
平安大吉,百无禁忌!!!

ykcheung 发表于 2009-8-3 15:04:49 | 显示全部楼层
熊貓仔是我國的國寶,火災都要彈開.

hof123 发表于 2009-8-3 15:01:48 | 显示全部楼层
好犀利啊..

masato 发表于 2009-8-3 14:57:40 | 显示全部楼层
熊猫应该深入一层
: l' H, M, N' N1 s7 j* Z
0 Y9 M4 P/ H0 A2 i$ V6 }做实地的战地记者
3 n3 b' ]# w+ R/ d
) z& I- z" k# Y& w. }为我地报道更真实的一面~~~# C6 s* N  e6 F4 X9 H
Kiver 发表于 2009-8-3 14:28
1 s* ~2 B1 R7 W0 Z8 n
估计可能记者变不成 会变烩熊猫   还是自个保命的好