[幽默情感] 绝代风华

零距离 发布于2008-4-1 10:17 2000 次浏览 10 位用户参与讨论   [复制分享主题]
002.jpg 12145.jpg 12153.jpg 10194747452_2.jpg 200573232041545.jpg 200772117024954.jpg 2005412181542818.jpg 20073182228565202.jpg 2007041007265426814.jpg 世界上有种鸟没有脚,生下来就不停地飞,飞累了就睡在风里,一辈子只能着陆一次,那次就是它死的时候. 哥哥终于停左落来.

已有(10)人评论

lych 发表于 2008-4-1 20:41:25 | 显示全部楼层
当年听到喱个消息中以为是比人玩,有人话是哥哥嘅离去是愚人节最大嘅笑话,点知原来是真嘅!
Laputa81 发表于 2008-4-1 17:06:58 | 显示全部楼层
原帖由 零距离 于 2008-4-1 13:05 发表 - _( P" p5 y# K) v1 a7 u
我都糸第二日先知。当时我仲读紧书。果日通宵玩完网游训唔够一个钟俾我朋友叫醒,同我讲呢个消息。跟住两日两夜训唔着。日日糸度睇佢既专题.可能好多人都唔中意佢,但糸识得欣赏佢既人绝对会为佢倾迷。每次睇番佢既热 ...

9 P3 S* V4 r3 z2 L% d* G
5 \1 v- _; l! r" }/ I1 e8 l8 R4 G3 C1 R% N6 A. @: L
当晚短信横飞~~~
) t2 H" ]0 |8 j; |而且N多人喺喥讨论喱件事~~~$ d1 K" c; V8 d. ~2 [7 P! g: N5 N
4-1吖嘛·····无乜点理~~~~' g  n5 l7 q: S/ _* e
# T% k! p$ z* H3 t  r
点知第日睇TVB嘅新闻先知喺坚嘅·····7 a4 J; W, N* c
* U9 H  [0 t/ f/ ?! \' A1 X
佢之后跟住又有几粒星坠落咯~~~~
紫舞枫林 发表于 2008-4-1 15:49:27 | 显示全部楼层
原帖由 mfgpx 于 2008-4-1 15:46 发表
1 z7 k3 b" j. G7 v
7 J; Q+ R1 I3 c6 i8 U% R- a: F2 r; O3 Q8 |+ H, r, H
哥哥好似系傍晚先跳楼,你一大早就知道?

! G: P! J2 m2 ?% D  j- L
& j. q3 j( G3 B系第日一大朝早知 即时就通知同学  佢地都刚训醒唔相信 话系愚人节搞葛野
mfgpx 发表于 2008-4-1 15:46:19 | 显示全部楼层
原帖由 紫舞枫林 于 2008-4-1 14:26 发表 7 i' P. ?' `6 t" q- v7 T
我一大朝早听到哩个消息,当时无琳到愚人节,即刻发信息话比同学知,结果都以为我玩佢地。
% H, d9 r- y! U! N& ^3 @8 s我后知后觉去睇新闻先确定系真葛
: S* O2 u1 B/ o5 t
% M( D. D2 v( X# a7 X# j3 [$ |& n
哥哥好似系傍晚先跳楼,你一大早就知道?
abc-like 发表于 2008-4-1 14:39:50 | 显示全部楼层
原帖由 紫舞枫林 于 2008-4-1 14:26 发表 8 p1 ~0 T; ~6 t; N  m( {% |* m
我一大朝早听到哩个消息,当时无琳到愚人节,即刻发信息话比同学知,结果都以为我玩佢地。
# |* e- W' U: l* w( y: W我后知后觉去睇新闻先确定系真葛
愚人節好丫!
紫舞枫林 发表于 2008-4-1 14:26:09 | 显示全部楼层
我一大朝早听到哩个消息,当时无琳到愚人节,即刻发信息话比同学知,结果都以为我玩佢地。! t: E) W1 U2 K( ~8 i, c/ J
我后知后觉去睇新闻先确定系真葛
AWP 发表于 2008-4-1 13:43:04 | 显示全部楼层
原帖由 零距离 于 2008-4-1 13:05 发表 4 ]" u) Z' i( }
我都糸第二日先知。当时我仲读紧书。果日通宵玩完网游训唔够一个钟俾我朋友叫醒,同我讲呢个消息。跟住两日两夜训唔着。日日糸度睇佢既专题.可能好多人都唔中意佢,但糸识得欣赏佢既人绝对会为佢倾迷。每次睇番佢既热 ...
那年我都是第日翻學聽同學講才知道.......
abc-like 发表于 2008-4-1 13:14:35 | 显示全部楼层
原帖由 零距离 于 2008-4-1 10:17 发表 ) a; x* Z" O. y3 Y% p9 x% Q
949799498094981949829498394984949859498694987世界上有种鸟没有脚,生下来就不停地飞,飞累了就睡在风里,一辈子只能着陆一次,那次就是它死的时候. 哥哥终于停左落来.
咁多哥哥既
零距离 发表于 2008-4-1 13:05:55 | 显示全部楼层
我都糸第二日先知。当时我仲读紧书。果日通宵玩完网游训唔够一个钟俾我朋友叫醒,同我讲呢个消息。跟住两日两夜训唔着。日日糸度睇佢既专题.可能好多人都唔中意佢,但糸识得欣赏佢既人绝对会为佢倾迷。每次睇番佢既热情演唱会都会忍唔住流泪。
Laputa81 发表于 2008-4-1 12:11:52 | 显示全部楼层
当时听到个消息嘅时候仲以为喺恶作剧嚟~~~~4 S" Z4 c# Y- F8 `* M$ ?
# j. |5 j' w: Q
点知··········