[动漫漫画] 【MU自傳】聖鬥士星矢

小c 发布于2010-8-2 00:32 6564 次浏览 60 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
名      稱:聖鬥士星矢
5 O! e# v; m/ g' v/ X7 \, h. @集      數:28冊
/ |& I7 @, E* [& d5 ?8 L( P) U大      小:  364M  e3 C. W) J9 h  s. E2 H8 P! O7 M2 `
空      間:MU' E  g6 z7 i  Y7 T' Z" G0 p2 a
見到自己有呢套漫畫,原來未系度分享過,加上自己又五想距斷檔,甘所以發出啦!由於我系好耐之前就上傳左,電腦度都五圖片啦,甘所以我五截圖啦!0 }* A# l( S7 m* C" c& H
呢套系香港的中文版,我覺得系網上最清晰的版本,特此分享- m: i) o* u' x1 x) q' |' g. y
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(60)人评论

小c 发表于 2010-8-2 00:33:37 | 显示全部楼层
沙發,自己坐翻!

maplep 发表于 2010-8-2 00:37:23 | 显示全部楼层
= =漫画。。。

小c 发表于 2010-8-2 00:47:55 | 显示全部楼层
回复 3# maplep
6 r5 _- H; o- t  {* T2 X' `
* r4 X4 h, c$ S/ y6 w. B& u) p) v  b% _
    對。。。 . \3 K9 R. ^2 ]- d
解答下你破記錄啊張貼副圖D數據啊呢,我睇五明啊!

cuterinoa 发表于 2010-8-2 00:55:13 | 显示全部楼层
我好少睇漫画..... 不过都支持下啦....

小c 发表于 2010-8-2 00:58:41 | 显示全部楼层
回复 5# cuterinoa
* T2 v$ J; b# `
6 p- Y% N- [. k  s# n2 M
' }+ N  d+ r! O" x) O7 i1 p    多謝曬!!

timaousi 发表于 2010-8-2 01:04:25 | 显示全部楼层
我都黎支持下!聖鬥士我沒點睇!

小c 发表于 2010-8-2 01:08:26 | 显示全部楼层
回复 7# timaousi
( s' e5 ?4 L3 K; k8 e4 ]2 @" u
, V* V4 L6 S% _9 b) q4 I0 H7 q7 @
+ q3 r! a% I; U2 t, v' l    得閑無事米下黎睇下!

timaousi 发表于 2010-8-2 01:11:11 | 显示全部楼层
回复  timaousi
8 g4 }( _. O6 E3 l; y+ \- ]! @  p( |9 i$ t$ M/ m

i% k* l9 B, L0 B* k& U    得閑無事米下黎睇下!) g- i0 Q/ y; Q
小c 发表于 2010-8-2 01:08

9 }- E7 W9 L; V4 w6 U8 v# |7 y9 \8 E+ Q. X( L6 R2 L
恩!到時下黎睇睇啦!家陣手頭有唔少也下左都未睇!

小c 发表于 2010-8-2 01:49:10 | 显示全部楼层
回复 9# timaousi
# t" d" k1 n* J% s! v) g
6 v; ^5 T7 F: l- W' ~
$ t% |/ x3 i- v1 b! W  T    如果资源长有既话,就五好急住下,处理好旧啊D,再搞新啊D,甘样会好D!因为时间永远都五够用(我觉得)!!!

netasa 发表于 2010-8-2 04:06:35 | 显示全部楼层
港版大图?咁要及及了。话晒歌集同埋动画都齐了,就差漫画了。

小c 发表于 2010-8-2 04:13:23 | 显示全部楼层
回复 11# netasa ; l: q. ~1 }% r  r/ x4 G) [/ A

5 m7 k" t8 n# `9 d+ M- ^" n+ x9 X7 i" H3 N0 X, g7 t
    甘夜都仲五训既!