[电视电影] 求龙珠一世TVB88粤语版每集2星梦。

月牙 发布于2011-10-11 19:40 5077 次浏览 66 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-10-11 20:33:59 | 显示全部楼层
群聊快点哦,反正这种人不用理得噶啦6 }6 K2 n- X* G: L) v! n
基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:29
2 X: {3 m& l2 y8 J( l
0 I+ R% P8 Z+ N+ E& M8 J
4 o: E% F/ A) b9 B- i
I版已经话晒我知了

基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:29:30 | 显示全部楼层
不明真相,求真相 用PM; W; z$ w$ c+ {4 x# O$ y5 Y
漫步雲端 发表于 2011-10-11 20:14
1 ]" a* r# i: Q3 |3 e/ ~

s5 N7 k/ M5 z( [& [/ P8 p3 e
  t7 f2 x- P1 L2 y1 I    群聊快点哦,反正这种人不用理得噶啦

基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:28:35 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特
; X" w+ z! n0 k# S1 s& l$ d! ~- O& L0 `& h' R7 Z3 x9 _

1 j- V9 m$ q+ `你都問過K社?2 k/ \+ c1 k. J6 t6 s: d, x+ [
雖然我估到佢系點番黎- ]% m, W8 f/ z& X
但估唔到佢用 咩手段 令K社比佢番
. s  f' P% _2 H8 W% sinber 发表于 2011-10-11 20:25

0 n2 Z% A* x* U+ j  N/ q& z/ _0 _  Q  w. I) d& y  n- \
" N, t) e$ x7 \& z# u
    低品手段,看在K社的份上先费事当日就踢佢走,条友仲以为我恼羞成怒,可能佢真以为佢是李嘉诚!反正条友回来时间也就一个月!再犯规咪再踢过啰

基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:26:03 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 4 d3 F& h  ^$ L/ w' H4 W* B
我知道,踢不到我出去,然后老羞成怒5 j) a# `- Q/ F( M+ [* P0 {: p- q
李嘉明 发表于 2011-10-11 20:19

- E  O# ^# F. X, F+ w; t- g& l
& V3 L5 c1 Q, X1 `  D3 }( f3 \! w7 t1 r7 z
    差点想呕,返归啦你

inber 发表于 2011-10-11 20:25:19 | 显示全部楼层
. I( C* I% T# r, K1 Y6 Z
0 c' P9 f+ v$ u8 P& q7 u# s回复 13# 基拉杰特 3 Z2 e% M) n% h0 ~* Y" j# N5 w5 P
) Z0 w2 G) P7 S0 w9 r

G3 c5 ~+ [* m# H. I. f" K! z; m你問過K社?
2 n# O$ o* Y% I" v4 i雖然我估到佢系點番黎
" Z' t( ?: f9 Y2 G  T1 ~/ Z但估唔到佢用 咩手段 令K社比佢番

基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:23:28 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特 4 V" @: J. A: l3 E% r! ~
就算你肯俾,我都唔要你个
+ H! `. g' [+ p4 Z; m# [4 W! s& L1 o李嘉明 发表于 2011-10-11 20:18
( j, @8 a* o& D# ~* @0 R
$ R( r9 j2 W, i0 T+ {, `
* Q, z7 v% t+ p1 ?
    就算你肯要,我都唔肯俾! 做乜咁大牺牲,死都要用恶心手段求K社让你回来啊,不是说走吗?反正你都没错啰,还那么放低尊严做乜啊,真是低品,不屑与你这种没尊严的人说话!请千万不要再PM我!

kevinchan 发表于 2011-10-11 20:22:24 | 显示全部楼层
貌似漫步仔畀人点错相

李嘉明 发表于 2011-10-11 20:19:13 | 显示全部楼层
回复 8# 漫步雲端 3 G9 A2 B1 y1 G
我知道,踢不到我出去,然后老羞成怒

李嘉明 发表于 2011-10-11 20:18:33 | 显示全部楼层
回复 3# 基拉杰特
- _3 U  u8 g5 `2 Y% i9 l% I就算你肯俾,我都唔要你个

李嘉明 发表于 2011-10-11 20:18:05 | 显示全部楼层
回复 5# lwj23
& c/ C5 Z, T' v! BVCD直接转RM?

漫步雲端 发表于 2011-10-11 20:14:13 | 显示全部楼层
我有,唔想俾!被T后采取恶心手段回来的孩子
* `/ p8 m' }, T- i( k/ S& Q% u5 i" _基拉杰特 发表于 2011-10-11 20:07
+ o3 U+ J2 y: _

: \/ C$ Q8 c. ?9 A9 h" B
3 P0 w" |2 ^4 l( {8 N不明真相,求真相 用PM

asd123456 发表于 2011-10-11 20:13:20 | 显示全部楼层
甘多位大大都話都唔碑你,我自己就冇了.