[每日闲聊] 你的手写字体好看吗

Kiver 发布于2024-3-21 20:40 588 次浏览 125 位用户参与讨论   [复制分享主题]
gomicxja 发表于 2024-5-6 18:48:08 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-3 16:37
7 I) x5 r) i7 @' t嗰條友搵事嚟攪嗻
8 E! T+ y  P) ^% D9 U+ _" o' f
已經是很多年前,但那時候炒到件事好熱

adhk 发表于 2024-5-6 20:50:58 | 显示全部楼层
gomicxja 发表于 2024-5-6 18:484 e/ G- L, r6 _. f, M
已經是很多年前,但那時候炒到件事好熱
: e, n  r0 {% E! w! {
可能炒作一般人都有好大壓力原來係來自於社會方面

gomicxja 发表于 2024-5-10 17:15:59 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-6 20:50
& f6 |! u6 {0 @" _8 H可能炒作一般人都有好大壓力原來係來自於社會方面
1 G/ J- k5 ^1 t$ O! @
不過以前手機的相機質素很差,但都有這樣的效果,都幾神奇

adhk 发表于 2024-5-10 18:38:07 | 显示全部楼层
gomicxja 发表于 2024-5-10 17:15
6 \3 O: Z* F. {2 i% ^0 u7 ~5 f不過以前手機的相機質素很差,但都有這樣的效果,都幾神奇

% ^- R( o1 I% Y% r3 q5 A呢個世界實在有太多神奇嘅嘢成日出現

gomicxja 发表于 7 天前 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-10 18:38
" k7 e( _5 w0 z呢個世界實在有太多神奇嘅嘢成日出現
0 {, d4 q0 _9 _2 e4 F' J1 F
其實有很多東西我還不知道如何去造,但卻在我面前出現了

adhk 发表于 7 天前 | 显示全部楼层
gomicxja 发表于 2024-5-12 13:357 n) p7 u- r$ }, B5 A' _$ d
其實有很多東西我還不知道如何去造,但卻在我面前出現了
, j9 j$ U1 _2 U2 N; C
可以用咁多心思去做假點解唔用呢啲心思切實去做事呢