[其它更多] 您是怎样知道粤漫社?

Kiver 发布于2021-6-16 23:03 16885 次浏览 658 位用户参与讨论     [复制分享主题]
bigbig 发表于 2021-6-17 21:43:55 | 显示全部楼层
ChoRyuJin 发表于 2021-6-17 21:42
1 {  J; T& S$ I$ C- J: Q- ?4 ?「隔離」係論壇?不知道大家在說什麼

: V+ g: b+ F' a; f' ?3 U  \隔离应该是疫情的时候

Kiver 发表于 2021-6-17 21:59:37 | 显示全部楼层
ChoRyuJin 发表于 2021-6-17 21:425 Z8 ^7 s* O; W  K
「隔離」係論壇?不知道大家在說什麼

, e! A& k* b% ?0 h2 S当年粤漫社一位版主另立门户的地方: e" Y2 ~- Y! j  A' {

* A# G2 J! t# }0 ]到处讲RMB的地方

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:22:27 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-17 07:31
( S0 J, o  `6 I* x4 N  n9 o你知道有粤漫社,直接搜当然会显示依度
* T, P2 R& _) E& a0 ?$ }# X" m
4 n- ^; B9 y( E% b如果你搜某动画 粤语版,就不一定搜到 ...
% \+ i. w  S! b# n8 J( t$ o" J4 B
甘就可能唔多得

ChoRyuJin 发表于 2021-6-17 22:22:56 | 显示全部楼层

回帖奖励 +8 星梦社区币

Kiver 发表于 2021-6-17 21:59
' {( K/ O) P3 h8 U当年粤漫社一位版主另立门户的地方1 |( L! w  `7 `
4 A# V! E, \8 o" O7 _. ?
到处讲RMB的地方
: Y" l! D. T0 ?5 p9 G. D4 W
動漫都可以搵到錢 犀利

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:23:52 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-6-17 08:31
: w$ z& ?0 Z  Y唔超记得点知道了,最有可能就系搜动画嗰时见到
8 E8 Y* G/ d4 a7 L9 [
如果可以睇翻最旧噶个人回帖应该可以知道翻,当时为边部黎添( I; R+ H& d6 D! i( K
不过好似只可以睇头50页

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:35:47 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-17 12:55" Y* b$ m; }; t5 M; h. o
吾知截依D对话俾三色堇的班主,会不会为我们找回出来呢,其实我都有收一少部分的作品,也要找找! ...

9 r3 u. J$ p& b2 H. x; H4 ]甘有得几多得几多啰,好过完全冇。得闲揾翻出黎,分享黎回顾下啦

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:36:40 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-6-17 13:22
% i/ t* f" a7 e第一次賬號嘅時候,係飄雪壇友話俾我知道嘅!但係,經歷時代嘅變遷後來關站。再次復活粵漫社論壇嘅時候,第 ...

& ^- [9 w7 T% o& f. i- h7 I仲以为你都系依边注册早D添

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:38:10 | 显示全部楼层
manman 发表于 2021-6-17 21:21) [) ?# H( ?$ N: ^, \" A% s  m: R
隔離有人講咩
0 U  e! c$ ^5 w6 E: B7 N! H
旧年年中左右,隔离有人开水贴讲过下

Kiver 发表于 2021-6-17 22:44:25 | 显示全部楼层
ChoRyuJin 发表于 2021-6-17 22:22, L- B% O* c) E" Q/ I/ O% i" x
動漫都可以搵到錢 犀利
7 P" n, O- ^3 V
动漫产业当然稳到钱啦!!!% V* N: o1 E, \. Q5 Q, D$ [- M

3 T/ v% g- {( S* l% }只是说卖录制版动画都可以稳到钱& M$ d0 t7 }" h8 t

4 M# n5 h' {/ E+ v同时现在也有一个新的论坛,也是挂着卖片的名义提供下载

manman 发表于 2021-6-17 22:57:31 | 显示全部楼层

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:38
" E5 b( a8 S5 e5 a旧年年中左右,隔离有人开水贴讲过下

- Z- j8 n4 z! A2 U冇留意呢D咁既野

mkdi 发表于 2021-6-17 23:26:18 | 显示全部楼层

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:363 D+ ^+ A- p6 H, E
仲以为你都系依边注册早D添

$ b; z. `; O* s# ^0 E9 e其實,我無論第一次定係第二次賬號。你都係,前輩來啊

shiraishi 发表于 2021-6-18 09:12:12 | 显示全部楼层
Pearl 发表于 2021-6-17 11:59# p- b* Z8 s1 y6 _
今次有50%中獎機會率
4 k; j8 s3 M# S) `) n( s( r4 Y
好似我中咗