[翻唱视频] [tvRent] [國語作品第二發] 掌握(鎖之少女國語版)- 黑貓

clpro 发布于2011-4-6 18:43 2665 次浏览 28 位用户参与讨论     [复制分享主题]
webank 发表于 2011-4-13 20:35:09 | 显示全部楼层
唔是禁仲意国语版

justwind 发表于 2011-4-14 09:52:41 | 显示全部楼层
话明喺粤漫社,点解会搞个国语翻唱???5系要改为国漫社挂????

clpro 发表于 2011-4-14 12:59:06 | 显示全部楼层
话明喺粤漫社,点解会搞个国语翻唱???5系要改为国漫社挂????
. x" }9 m' ]" t7 I& s3 Ijustwind 发表于 2011-4-14 09:52
7 d* O- g/ d% a! P0 H- D

/ g; _9 f2 w2 G1 d
) `8 ?1 N: H) M# P    0 B8 Y0 A& [% |: ]9 h# e
我地唔係粵漫社,一開頭已經標明係tvRentertainment作品,務請你留言之前睇清睇楚先!
( ?6 D" g; w, |/ r仲有,國語翻唱粵語翻唱都唔係問題,三色堇組都有成員鍾意日語翻唱,咁係咪又要改名叫日漫社?' e2 Z  F8 e* S( J9 t
我唔想喺度挑起爭端,但請呢位用戶留言之前留意好。

喜洋洋 发表于 2011-4-24 10:59:08 | 显示全部楼层
都几好 支持

clpro 发表于 2011-4-25 13:36:53 | 显示全部楼层
多謝樓上朋友厚愛~

kevinchan 发表于 2011-4-25 14:01:35 | 显示全部楼层
我居然现在才发现这贴

clpro 发表于 2011-4-25 23:25:06 | 显示全部楼层
面壁去! (講笑啦 XDDDD
7 ?3 _' r; g8 Z; ?4 \- t有心的話發現也唔遲呢

kevinchan 发表于 2011-4-25 23:30:03 | 显示全部楼层
面壁去! (講笑啦 XDDDD0 d( q$ {/ e* n% ~. I' }% i: o' Q
有心的話發現也唔遲呢$ w6 O6 j# P- x, }# V
clpro 发表于 2011-4-25 23:25

2 w% u  k" Y. Q3 Q
+ ^6 e) D# d: E- _" ^8 H2 R3 B: \" d# Y' v$ _. U8 O
    台长最近很活跃啊

kevinchan 发表于 2011-4-26 15:28:21 | 显示全部楼层
面壁去! (講笑啦 XDDDD
2 m4 k2 X4 m5 J/ f9 n有心的話發現也唔遲呢  t) |% `6 L8 |, O0 c7 o4 w
clpro 发表于 2011-4-25 23:25
3 V' J1 d3 }9 M& Z7 l0 H
5 T" W$ B2 V% f; _% }( b

/ i6 x) r! j$ n! \* a3 z: H    今日听咗呢首翻唱嘞,好好听,台长个team果然犀利

eegbook 发表于 2011-4-29 04:32:31 | 显示全部楼层
今日听咗呢首翻唱嘞,好好听,台长个team果然犀利& X( F& B2 i0 @: k8 H
kevinchan 发表于 2011-4-26 15:28
+ r' [  U& Y# m

" u7 P7 w8 `9 Q8 \  }1 U' c8 \& D; `. Y. X) n* ?+ U
    雀仔,点听法架?

kevinchan 发表于 2011-4-29 07:27:07 | 显示全部楼层
雀仔,点听法架?' ^9 v  x3 L" e: P, ~# k
eegbook 发表于 2011-4-29 04:32
9 Q7 C$ v0 H) N4 x/ F  w, V
" C3 I  t$ Y: A7 |: t  ~+ C
3 [; k0 K5 p: `; k4 X! s. f1 P6 t* {% G
    试听你都唔识咩?

clpro 发表于 2011-4-29 12:14:00 | 显示全部楼层
直接點個youku link吧