[信息举报] K社,我噶星梦又变咗负数啦--!

alexhus 发布于2010-8-2 20:47 3534 次浏览 32 位用户参与讨论     [复制分享主题]
grostcar 发表于 2010-8-2 22:09:45 | 显示全部楼层
咁得人驚?!
# H9 ?3 x4 {( J好在我未用過銀行存款

cuterinoa 发表于 2010-8-2 22:14:45 | 显示全部楼层
点会变成咁嘎 =  ="
5 t' K+ k# e% L3 R( n' Y7 X; Q打死都唔存款啦....

mrdb 发表于 2010-8-2 22:25:12 | 显示全部楼层
我未试过喔……

kingman 发表于 2010-8-2 23:03:09 | 显示全部楼层
K社,我噶星梦又变咗负数啦--! 4 M$ k3 t/ F5 d9 {( d* H

. Z) O; i( q; ?2 @+ H每次存钱到银行之后,剩下D钱全 部都变成负数。。。
) d  Y% Q  P* f9 valexhus 发表于 2010-8-2 20:47

& G" g" L. m( Q4 s
2 v6 v- z* \, B; x; S: g$ t, L) Y7 h7 Q$ D' Y1 {7 a: e2 n
    要他帮你补下呀

kingman 发表于 2010-8-2 23:03:29 | 显示全部楼层
做采花大盗的下场
6 |) o! C1 h7 i- Z! s% Ckevinchan 发表于 2010-8-2 21:20
7 P. p" B6 Y) ~

# z/ ^6 w; c5 x& y/ ?5 x真相大白了呀

lovepx 发表于 2010-8-2 23:05:36 | 显示全部楼层
冇钱存啊

tandong 发表于 2010-8-3 07:35:55 | 显示全部楼层
RP问题,等你存晒D钱办穷忽悠D小会员啊那!!

Kiver 发表于 2010-8-3 08:26:52 | 显示全部楼层
要他帮你补下呀
8 Y% p* k2 G7 l7 h- ?kingman 发表于 2010-8-2 23:03
" V7 g; f3 T/ U9 Q# H; y& N4 {

% O, l6 m( ^  s9 ?7 d) y! |: @1 h! w) B: Y
    无数据
& a* N, j2 v( B9 {6 x5 H# a' z0 @( u好难补的啵~~~
4 \9 v+ R/ M  Z) r除非清距零6 S2 ~& E2 \: a' h, C7 Z: H
; L  r8 D4 Z6 _0 V  l5 g, V
按贴数重计距星梦

kingman 发表于 2010-8-3 12:18:57 | 显示全部楼层
相信他会失望的
无数据: z& H, {8 e( d0 l4 y; \
好难补的啵~~~
) n) P/ J0 J* L' Q/ ^# e1 B0 R8 x7 @除非清距零
' Q- }" C  s" ?3 o# c! v6 |
7 W8 K2 j0 j7 @1 e$ O2 Z3 l按贴数重计距星梦
  g2 m% N  [. c1 `9 \* M. _6 t( pKiver 发表于 2010-8-3 08:26

kevinchan 发表于 2010-8-3 14:48:18 | 显示全部楼层
RP问题,等你存晒D钱办穷忽悠D小会员啊那!!
% s& ?! o4 y# q5 [tandong 发表于 2010-8-3 07:35
. y; A1 \) i1 j: h  N- e

~( s  M3 r. D1 m/ b) H- C4 {, ~, g+ U' Y8 g
    无错,应该咬多佢一次就啱.........堂堂一个街长竟然无钱摆出嚟

alexhus 发表于 2010-8-3 18:20:55 | 显示全部楼层
无错,应该咬多佢一次就啱.........堂堂一个街长竟然无钱摆出嚟
. @1 e' Q' L: y" A7 c+ ekevinchan 发表于 2010-8-3 14:48
/ [- P! a5 P# i5 M( F: c8 I/ M8 I
+ X9 E+ u  M' m  v  |6 a' l
3 N, A3 O! b% H5 q. [1 K
    存款有利息啊,梗系存钱好啦。。。摆住都冇用,咁挪番D利息好过。。。

tandong 发表于 2010-8-3 18:39:46 | 显示全部楼层
存款有利息啊,梗系存钱好啦。。。摆住都冇用,咁挪番D利息好过。。。
: S; N# x, H/ x6 i) y% n/ H3 k" |alexhus 发表于 2010-8-3 18:20
% C4 P$ I. `. \
挪你个头,我存左一次,结果论坛更新,要拿翻几要扣税,5W多,出来得3W多,亏死了!