[粤语电视] [堂本刚真人版粤语]金田一少年事件簿 [更新第一季][RMVB]

alexhus 发布于2009-10-25 19:37 46121 次浏览 549 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
东方快意 发表于 2009-11-4 20:40:52 | 显示全部楼层
系有线台版,不过系Jimmy上传。。。
: [2 ?+ V& Z+ T! calexhus 发表于 2009-11-4 20:11
4 v5 l" I) M: A
: C/ o8 l" ]/ x
果位JIMMY边位?郭志权?

moschino 发表于 2009-11-4 21:43:20 | 显示全部楼层
wa~
$ t, J' X* ^% f2 f' G) dthanks~咁都比楼主搵到,犀利!

alexhus 发表于 2009-11-4 22:16:34 | 显示全部楼层
wa~; i, U* I3 l+ @" F& a& b0 {
thanks~咁都比楼主搵到,犀利!
9 U7 b0 M+ t6 h' E  S9 wmoschino 发表于 2009-11-4 21:43
/ {! R: o- k5 m' a4 F' L; m- G
你快D加我好友啦,我农场睇唔到你啦。。。

toueikin 发表于 2009-11-5 17:07:04 | 显示全部楼层
赶紧楼主嘅要求 一日发咗3十几、40十张贴 有d晕- N3 ~5 h  b( X( _# A! w
翻嚟望下伊旧“梅” 继续努力先至得
. W: u6 H& t5 h鬼叫自己对伊个版本情有独钟咩~

alexhus 发表于 2009-11-5 18:34:55 | 显示全部楼层
赶紧楼主嘅要求 一日发咗3十几、40十张贴 有d晕
- T% O( Q( n  s3 W+ p! i+ c翻嚟望下伊旧“梅” 继续努力先至得( u1 H. g, q$ Q$ s! u" D
鬼叫自己对伊个版本情有独钟咩~& T! O# M- E8 X5 k
toueikin 发表于 2009-11-5 17:07
6 Y0 G' P. b; x: e/ S5 Q4 q
唔驶急,我用咗QQ中转站VIP6邮箱保存住,冇咁容易过期,放心啦。。。

ape 发表于 2009-11-5 20:10:16 | 显示全部楼层
喜欢,谢谢分享

kevinchan 发表于 2009-11-5 22:11:27 | 显示全部楼层
赶紧楼主嘅要求 一日发咗3十几、40十张贴 有d晕! U  F# x5 y4 _2 z' \2 U# _
翻嚟望下伊旧“梅” 继续努力先至得. J4 r) {2 L6 ^2 e, {* i( [8 r2 q
鬼叫自己对伊个版本情有独钟咩~+ W% C) T5 T1 O& E" Y$ Q% }# c+ A
toueikin 发表于 2009-11-5 17:07
30,40贴都唔係好多啫,慢慢嚟啦

choki123 发表于 2009-11-5 22:24:52 | 显示全部楼层
经典之作。。。1995年啊。。。。

肥仔 发表于 2009-11-6 01:33:55 | 显示全部楼层
经典之作品啊~~~我最喜欢堂本刚~~个女主角我都好喜欢的啊~~

llq819918 发表于 2009-11-6 11:20:13 | 显示全部楼层
我會努力灌水達到標準的!!!

alexhus 发表于 2009-11-6 16:28:20 | 显示全部楼层
我會努力灌水達到標準的!!!. t  o. @* Q9 {# `) A8 `
llq819918 发表于 2009-11-6 11:20
; X  ~, j8 `6 C/ o$ q
好,支持你,态度正确,不过唔好盲目灌水。。。

toueikin 发表于 2009-11-6 18:44:53 | 显示全部楼层
91# kevinchan
  k6 R( t+ R" D  ~ 对比前辈伱的发帖速度 当然不算什么了 但我还不熟悉这里 所以回帖都比较谨慎 以免失分