[粤语电视] [堂本刚真人版粤语]金田一少年事件簿 [更新第一季][RMVB]

alexhus 发布于2009-10-25 19:37 45761 次浏览 549 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
alexhus 发表于 2009-11-3 08:03:37 | 显示全部楼层
点解要设置777分?& J& M6 ^/ @  s4 j( p0 Q
东方快意 发表于 2009-11-2 22:23

3 R$ E* |" |6 s- W 一个好重要噶原因---我钟意777咯。。。

yukina 发表于 2009-11-3 08:36:28 | 显示全部楼层
好想要~~~~~~~~~~~~~~~~~~

奶油 发表于 2009-11-3 11:17:07 | 显示全部楼层
好正啊...好想下啊..我得日文版咋....楼主降低要求啦.好想要啊.

奶油 发表于 2009-11-3 11:24:53 | 显示全部楼层
悟得..个乜无限下载都悟知道点搞.一D反应都冇.

东方快意 发表于 2009-11-3 12:00:48 | 显示全部楼层
降低要求啦,满足广大积分不高的群众嘛,77分就得啦

hikaruyin 发表于 2009-11-3 13:01:26 | 显示全部楼层
期待下次更新,什麼時候有七不思議呢…期待

hikaruyin 发表于 2009-11-3 13:02:44 | 显示全部楼层
本帖隐藏的内容需要积分高于 777 才可浏览4 F) t) o# k& i7 r. l
都几高下喔~~~~~~
: ~+ Q) w! X6 Y' a9 Y支持下先~~~
( c% |% n6 K- j4 thanky 发表于 2009-10-26 20:15

# _& w. P# A4 _4 S, n! U( K, V1 t777積分不算高了,如果由你注冊日期嚟睇的話

alexhus 发表于 2009-11-3 20:28:34 | 显示全部楼层
777積分不算高了,如果由你注冊日期嚟睇的話7 o* {; l: S& l& L$ b7 T
hikaruyin 发表于 2009-11-3 13:02
8 S5 `' R, J( _9 m' X
777真系唔算高啦,为咗防止D人净系谂住不劳而获。。。

alexhus 发表于 2009-11-3 20:30:27 | 显示全部楼层
悟得..个乜无限下载都悟知道点搞.一D反应都冇.3 D# @1 _8 C, S- Y
奶油 发表于 2009-11-3 11:24

, \8 |, @: s& g  o无限下载系破解QQ中转站,我睇你都未睇到我隐藏部分,点解隐藏部分噶地址,如果限制咗七次就可以用无限限制破解。。。
6 Z; k1 X* w% N- @! I$ J/ |9 V. Q
, ]4 [" r' e  M( h4 V3 sPS:无限下载系QQ中转站破解文件,绝对唔系下载地址。。。

kevinchan 发表于 2009-11-3 21:44:14 | 显示全部楼层
睇嚟777难到好多人啵,不过唔关我事,我係路过睇嘢嘅,咔咔

alexhus 发表于 2009-11-3 22:47:13 | 显示全部楼层
降低要求啦,满足广大积分不高的群众嘛,77分就得啦8 {5 U7 Q4 E$ X: L% w3 w+ j
东方快意 发表于 2009-11-3 12:00
6 u$ e' t; K2 u
如果系77噶积分,普通乱咁灌水一日就可以达到啦,而777你想一日灌水达到就冇可能啦,只要你灌水灌到100左右,我就会做嘢,三倍倒扣番俾你,咁你就可以禁言啦。。。

kevinchan 发表于 2009-11-3 22:53:43 | 显示全部楼层
如果系77噶积分,普通乱咁灌水一日就可以达到啦,而777你想一日灌水达到就冇可能啦,只要你灌水灌到100左右,我就会做嘢,三倍倒扣番俾你,咁你就可以禁言啦。。。
( f4 R& n: p3 H& P- c5 x7 kalexhus 发表于 2009-11-3 22:47
无错,如果设置77积分不如设置回复可见,支持A兄做法