[幽默情感] 女人爱问的几个问题之标准答案~~~

alexhus 发布于2008-6-20 20:07 5158 次浏览 49 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
夜月星辰 发表于 2008-6-25 03:09:40 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-24 06:22 发表 ! J! ~9 R" y, q( [

* M! e! L% \5 T4 h( a- r嘻嘻。。。见你就系要见你D相啊???见人都得。。。
9 c4 W  ?8 k7 `; D( b2 Q% q
你見到咪見咯; B) F2 o1 c8 P' W7 t' s: E
路費你可能都冇
' N* p8 H" g/ B( J+ G
. x: k& F* B" v0 o, o& Q: f你喺版主冇理由見唔到,不過咪爆響口
alexhus 发表于 2008-6-25 06:53:55 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-6-25 03:09 发表
, y# M3 |# n$ j% l3 C* ]! N" R- F. J4 c# R
你見到咪見咯4 b! X  c! ]7 c& Q- Z
路費你可能都冇3 h& x  M$ B6 M( B

( ^. `, \+ [$ R) Q8 p你喺版主冇理由見唔到,不過咪爆響口

- o0 B6 L8 h5 H3 J见到啦。。。咁远啊。。。怪不得啦。。。
alexhus 发表于 2008-6-25 06:59:36 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-6-25 03:09 发表
8 b) }5 E; z; N) w- P* d6 Q
- b& c  i+ Z1 k5 d你見到咪見咯
) h+ B& @$ n7 w: o. o4 B路費你可能都冇
) N" L: Y0 q4 r/ |
/ ~- F) \  g2 \你喺版主冇理由見唔到,不過咪爆響口

+ q. T* z" `0 Q咁可唔可以发张相过嚟睇下啊。。。
熒月龍 发表于 2008-6-25 09:53:50 | 显示全部楼层
既是话以前答噶全是错
夜月星辰 发表于 2008-6-25 10:32:31 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-25 06:53 发表
5 o& q6 V3 D0 q. R& T  X: k0 q  W0 M# C# a! t4 Y( s3 P
见到啦。。。咁远啊。。。怪不得啦。。。
/ r5 c* I# X/ I& T2 g; }+ e
' n' T* G, A' |5 a, H
有幾遠[em40?
1 _/ W4 a. C3 g& P3 e. C9 h( p我覺得一般啦+ H: ~% b& @/ p, J9 o
( t, p  A6 q7 T1 W- ]% O
喺咪要過來見下我呢個真人啊?
夜月星辰 发表于 2008-6-25 10:33:57 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-25 06:59 发表
" B+ c1 ]; `" V' Q: q# k6 q0 j
5 S2 H. [, a- c咁可唔可以发张相过嚟睇下啊。。。
$ i5 m; ]) V8 I# O6 O

2 ]- {  R; Q" c( [
3 v' x: y" [2 c咁就………… 梗喺……………………no 啦* D7 n/ c0 E5 j7 ^
仲使問嘅
aa超級p 发表于 2008-6-25 10:35:33 | 显示全部楼层
莪要見.; {2 f/ ?8 K9 g/ W4 D- i
莪要睇相..
夜月星辰 发表于 2008-6-25 11:50:00 | 显示全部楼层
無啦啦又over topic
11ysys 发表于 2008-6-28 19:50:38 | 显示全部楼层
哈哈,好搞笑。
hill1985 发表于 2008-6-29 19:45:54 | 显示全部楼层
哈哈,学到野啦,特别系第2个问题,女人.......真系..............
龙骑士 发表于 2009-5-3 14:43:30 | 显示全部楼层
到时候岂不是整条街都是COPY版本啰

kevinchan 发表于 2009-5-3 17:07:49 | 显示全部楼层
麻麻地啦,我觉得呢D系因人而异。不过睇完都学到野