[mediafire] 神樣中學生 上傳完畢

夜月星辰 发布于2008-1-19 07:23 8086 次浏览 87 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
夜月星辰 发表于 2008-1-22 11:43:03 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2008-1-22 07:03 发表 " _, U9 }* F! g6 ^6 t! ^% X# |& J4 ]
原嚟持续更新噶,咁就要及住咯。 MU下唔到。  开头仲以为好似侦探学园Q咁得几集添。 多谢晒去收货咯。

7 ?$ N+ X: A; X3 @7 ]3 A
: s7 m1 |3 ?5 o3 R. |' m, J+ S7 g1 t如果唔持續更新,我會寫明伽,不過,我會更新的好慢好慢,更新了未必即時post 所以最後link 係keep checking
: Q) r& T9 h3 v/ o3 G侦探学园Q啊,人哋唔得閑更新我都無符噶
abc-like 发表于 2008-1-22 14:41:12 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-1-22 11:35 发表 ( ?* L1 ]. H9 }9 a4 I# O2 }: }

0 H9 \" E+ n6 ~( u2 [+ g. t, {# F# v$ N. U, Z
. l  G! r; ?/ Y- J
我都唔知啊,未睇
% w8 ~" b- S' L2 q7 |$ E) N9 ?: }, ^下一集睇一集,反正我都會好慢更新
7 k' L; Q1 q) @
咁講乜架? 好睇麻!?
; z1 t; n* \' U: H! M(係都=我個2003 ok先啦! 就冇機用lu!)
netasa 发表于 2008-1-23 00:29:51 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-1-22 11:43 发表
. v7 n) H$ Q: z. F. X, |( r/ O5 |+ g  ]! ]! [  A  c

) z/ k0 W1 e7 p' V/ ]如果唔持續更新,我會寫明伽,不過,我會更新的好慢好慢,更新了未必即時post 所以最後link 係keep checking, G* J: V: O- C+ D, X( F
侦探学园Q啊,人哋唔得閑更新我都無符噶

/ t8 m( [4 _1 p  \! f
# Q. h! a8 ^( ^" }9 M: S你最后比出嘅果条link 睇唔到你嘅文件目录噶!!! check唔到你有咩更新喔,就连你已经上传嘅1-4集都见唔到!!一点入就去到主页。
夜月星辰 发表于 2008-1-23 05:30:29 | 显示全部楼层
咁啊?我都唔係好清楚了,因为我个F话可以,所以我就post出来了。
, O6 K7 @: {( @# Z$ Y. v  I" P咁分开post个D睇到吧?
. y$ H- n8 q8 w, A: N6 r1 n% ~" D% L# S( M5 Y* a8 D, l8 b  G
我就要开学了,所以,每2 3 集先post
manman 发表于 2008-1-23 09:26:09 | 显示全部楼层
謝謝夜月大大分享神樣中學生
omar0726 发表于 2008-1-23 12:05:30 | 显示全部楼层
.... MF ...大陆下得好慢......
小必必 发表于 2008-1-23 22:58:35 | 显示全部楼层
GOOD~~~ THX~~~~

评分

tandong -5 -10 恶意灌水,18帖有16帖GOOD~~~ THX

夜月星辰 发表于 2008-1-27 23:45:06 | 显示全部楼层
既然冇人话下载唔到文件夹里面的file
7 l  _$ ~6 ^+ A; U& [% u( u; R1 c8 e# S: W
咁我下个月底先继续,反正上传好的都放到文件夹里,
tandong 发表于 2008-1-28 04:21:08 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-1-27 23:45 发表
& ]' j4 x7 K. b2 m! i: _2 r既然冇人话下载唔到文件夹里面的file
. _) w2 `* {% f$ M7 f$ W
" C. s( h* u* Y' n咁我下个月底先继续,反正上传好的都放到文件夹里,

+ i& b: h* }! [" ?8 x2 Z下载到啊,等着你回來----更新啊!!
夜月星辰 发表于 2008-1-28 07:37:24 | 显示全部楼层
+ l) P5 D( @$ {
我都已經上傳到14了,都放係第一行,我叫咗你地試下,既然你地都話下載到,我都見到有人下載,我都唔覺得有咩必要下下post 返出來( f' z" ^. D. r  @; R' q  q( X
  Z: |; X) d* ]$ {% m) M
總之,下載到我就唔post, 直到3月
7 J" o+ q; u# O; x. X3 h5 L7 D
! d7 P; O$ s- [6 E以我連接的速度,要修改一個貼,你估容易啊

* y  g$ @: h; O# b& J7 Q! }7 |6 _* }; A0 x0 {
netasa 发表于 2008-1-28 08:29:58 | 显示全部楼层
原帖由 夜月星辰 于 2008-1-28 07:37 发表 ! y  c4 j4 C% `: c

2 S: {7 f/ z' N/ [7 E# W# ?我都已經上傳到14了,都放係第一行,我叫咗你地試下,既然你地都話下載到,我都見到有人下載,我都唔覺得有咩必要下下post 返出來
' C, t6 w# G+ @- _% a) q
/ S8 s" N5 G" {- i7 P總之,下載到我就唔post, 直到3月8 k! Q: S1 X( ?0 t

; q8 [4 P' K# `0 ~5 O7 b以我連接的速度,要修改一個貼,你估 ...

( E- K  P* D7 h
, l  Z0 _  B* M  X& F9 o! l0 n点样睇你果第8集之后果D啊,?! 
夜月星辰 发表于 2008-1-28 08:58:02 | 显示全部楼层
第一頁,第一貼,第一行,第一個連接
, [- U$ D1 @8 P; T) [/ j我有寫叫你地試下噶
! g8 b& D5 F) z5 V5 w6 g. `7 R3 D3 a7 g& |/ c
你話之前個個連接唔得,我改咗setting 啦
5 B/ M0 @, e9 }; ?: l3 A) C老虎都話下載到伽5 T7 [8 @6 K! T$ n1 C
9 ^# M/ z+ D# v, o* E
all files inside of the folder