[其它更多] 征整蠱前男友嘅方法啊!邊個知啊!

夜月星辰 发布于2011-5-1 08:22 3820 次浏览 48 位用户参与讨论     [复制分享主题]
我誠徵數個有效方法,但是我唔要俾人知喺我做嘅
: ]3 z8 Q( S( U' G我都唔要小兒科,好似落嘢喺水杯之類
0 F7 w5 S( n; }. v7 I/ B5 R1 Y
' w+ E* a4 W% [1 |0 z/ m首先我要解釋下點解我要咁做,因為呢個人太冇品了,不斷作古仔,侮辱我,是可忍孰不可忍5 o1 o) D: G$ a: j6 |9 V- L
. X. z* G9 ]) w
現在佢嘅狀況是,有一個TW 女友,大概是1月底認識,情人節開始拍拖,3月底話要結婚,5月頭個女仔會過來見面( X; o9 X4 T2 x' R! B
但是佢見到我有好多人關心佢就覺得唔開心,唔見得我幸福。。。。。。。。。。1 S' l, i8 l# `2 [) k1 i6 y3 T
8 n# U8 V( [- Q* X7 ]

& t! s' x" w, A3 m' |3 p7 S( T
8 |+ i3 q; |0 j3 [當然,我覺得最好嘅我會送800 星夢俾佢, 如果仲有好嘅我都會送500 , 300
+ b+ N6 Z7 k2 q! r如果唔要星夢都冇問題嘅,我可以送點卷

已有(48)人评论

tandong 发表于 2011-5-1 08:23:07 | 显示全部楼层
强抢夜月姐沙发!!

夜月星辰 发表于 2011-5-1 08:24:37 | 显示全部楼层
我讓老人家咋ok ?

tandong 发表于 2011-5-1 08:26:27 | 显示全部楼层
我讓老人家咋ok ?$ t" p, `* m* Q( y* P2 G/ v
夜月星辰 发表于 2011-5-1 08:24
! N0 q4 N, `' {0 E; L/ U( I: @

! o3 a" n' {. p! |/ M% y6 b0 c* d- r! j, K6 K; |% a# l
    甘,你发木目讓老人家看看!!

夜月星辰 发表于 2011-5-1 08:39:56 | 显示全部楼层
你想得太多了
( N! x, x0 K) D% }5 c: d* o你唔好淨喺水我張貼,快幫我諗辦法

tandong 发表于 2011-5-1 08:47:55 | 显示全部楼层
你想得太多了( W5 g$ Y! B2 y$ l
你唔好淨喺水我張貼,快幫我諗辦法- [2 o# R' N8 Y- T: q, p
夜月星辰 发表于 2011-5-1 08:39

, {4 J* ~, m  w1 ?' Y, O
- _0 Y2 m+ o% {7 Z; N
. n8 D. ~+ Y( _# ?/ h    稳个如花,当住距现在条女面前吻距

夜月星辰 发表于 2011-5-1 08:51:46 | 显示全部楼层
稳个如花,当住距现在条女面前吻距' g1 _2 _  g* O7 m- n
tandong 发表于 2011-5-1 08:47
& ~  o" l0 z! r+ S4 `$ k
2 W8 `9 r- I/ R0 S+ v

- z# F2 h' O8 k+ q: Y% U: Y, L    。。。。。% }7 s" D1 N; v( }8 o
搵個如花都好難

tandong 发表于 2011-5-1 08:57:03 | 显示全部楼层
。。。。。
0 @9 x6 {( }& F5 Z搵個如花都好難! r0 N( X" l% U' S) ~6 M& f: E8 b
夜月星辰 发表于 2011-5-1 08:51
$ Z  V2 z- U- ~5 d# A

, l7 Z3 v6 H" I6 `7 f6 L
8 g7 Q& B* D; W' @9 X    難小小啦,唔会无啊!

kevinchan 发表于 2011-5-1 09:06:59 | 显示全部楼层
纯粹嚟睇 夜月姐姐嘅整人方法

tandong 发表于 2011-5-1 09:12:04 | 显示全部楼层
纯粹嚟睇 夜月姐姐嘅整人方法
( G- s" G. d/ R5 Q* H) S1 q; |, ekevinchan 发表于 2011-5-1 09:06
* N1 b. C4 t/ Q( T* s2 Z
: l7 q6 v' O6 R- W
$ }+ g3 H- h5 J& |
    哇!你唔惊距整雀仔啊!

kevinchan 发表于 2011-5-1 09:15:31 | 显示全部楼层
哇!你唔惊距整雀仔啊!  D1 c' @9 |* p1 L) I
tandong 发表于 2011-5-1 09:12
1 o7 Q; r+ W1 {; J3 J

# M) H8 ?& s) S+ u% @& c* _: c3 K% l6 v2 Y, K1 A
    我哋后辈被整都冇办法

tandong 发表于 2011-5-1 09:17:15 | 显示全部楼层
我哋后辈被整都冇办法
( d  l1 W, }4 w) Q5 Dkevinchan 发表于 2011-5-1 09:15

; |3 X" C' [, w; C% ~& }
, Z" A0 f% A/ [- d! o, ^8 e
# t% K5 `% t) ]9 i    可能又有只雀仔跌落水...............

12345下一页