[每日闲聊] 今日八一八

夜月星辰 发布于2008-8-1 23:47 2640 次浏览 57 位用户参与讨论   [复制分享主题]
仲有10零分鐘就過完今日了 & @/ W1 [+ L7 g0 B. Q

7 x& C$ m- E+ L% L- e2 w' t今日喺一個好有藉口8卦下嘅日子8 S# V4 n" U" |# P  b
818嘛
. D  W6 j+ P  G) N2 s+ X0 C
. S) }5 O0 E0 z. n  t有乜8卦可以爆下呢? 5 s8 s9 m% d% |! E( J! ~
7 F3 r$ a9 R- `! O: }1 `4 K. U& s

已有(57)人评论

lqyy2k 发表于 2008-8-2 00:02:23 | 显示全部楼层
哇噻.....你想搞D咩啊???自爆啊???

熊猫仔 发表于 2008-8-2 00:12:13 | 显示全部楼层
818~~~~~~~有咩树呢????`~~~建党几周年????~~~

夜月星辰 发表于 2008-8-2 00:25:24 | 显示全部楼层
原帖由 lqyy2k 于 2008-8-2 00:02 发表
1 [! w/ g3 h7 o4 `9 }! L& S哇噻.....你想搞D咩啊???自爆啊???
7 W8 S) j9 U, ]3 B" d

+ w9 z% k/ U  }冇啊,悶啊嘛,咪開個topic 來玩下 咯 ,爆下你D 秘密都好wor!

tandong 发表于 2008-8-2 00:25:40 | 显示全部楼层
支持夜月姐自爆啊!!

夜月星辰 发表于 2008-8-2 00:27:39 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-8-2 00:12 发表 " A0 S! ~9 i( s. s
818~~~~~~~有咩树呢????`~~~建党几周年????~~~
3 ^2 H" G& D2 P+ A
) y5 y% ~" X/ J
i have no idea 5 c" O; J; K, N9 X  H  c
5 Z: C: U) o9 |9 r
你可以爆你D咩呢?

lych 发表于 2008-8-2 00:29:01 | 显示全部楼层
支持自爆,有咩野爆先。

夜月星辰 发表于 2008-8-2 00:29:05 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-8-2 00:25 发表 , y+ p/ Q+ o9 F; I$ [$ n
支持夜月姐自爆啊!!
" H: ]0 R+ p. q2 N

2 k% S1 v1 i. E4 S2 }$ ~& E$ C9 V你爆我咪爆咯,你自爆咗先同我講

tandong 发表于 2008-8-2 00:29:30 | 显示全部楼层
爆我有你D相啦!!

夜月星辰 发表于 2008-8-2 00:31:14 | 显示全部楼层
原帖由 lych 于 2008-8-2 00:29 发表
7 q3 S- j8 K& ^2 H8 H0 [+ r& L  n支持自爆,有咩野爆先。
  p( j  P4 g* e1 S( U9 n0 q
2 G  X8 Z8 I' u7 W! z
爆牛牛D 秘密俾大家聽
: W% f, W+ G" v8 x/ v, M/ Mno 我自爆 & ~" T" @& }6 Q+ ]- |
/ T) E& g- l; A9 S% J0 H7 c
我都冇秘密。系咪?哈哈( K" h! _6 |% @; I
6 g4 v+ @2 p% D
今日好熱,我又好悶

夜月星辰 发表于 2008-8-2 00:33:02 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-8-2 00:29 发表 / {/ @2 O2 M; |3 ?4 X# |
爆我有你D相啦!!
* I( r( E8 K) [/ I3 C

' S( ~; J2 u# j; ]' B. w) _" [# y
5 ?0 a" k! B; T/ }你仲好意思講,你呃咗我張相
# s/ y) _; _: F) A+ ^! [( {你又唔俾我睇+ p  \) K8 N9 W: m4 v1 k

3 `9 U$ O& G' W2 p2 X. m凈喺俾ddmama 睇

tandong 发表于 2008-8-2 00:33:44 | 显示全部楼层
你想吃牛肉干定喇!!

12345下一页