[每日闲聊] 珍惜現在

夜月星辰 发布于2008-6-13 10:30 2566 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
尋晚同一班朋友去睇咗功夫熊貓
' U' ~. t. I, {6 o& F  B$ }- N3 g- T
烏龜講過Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift, 【that's why it is called the present】
8 Q& c; V/ m& L成句應該加翻最後一部分/ l+ `$ t1 P3 W4 q
) L- O# d; ?4 l
昨日已經成為歷史,明日是未知的,今日是一份禮物, p* {' g9 y! D4 I5 y- S: b
所以就算你的生活是如意還是不如意,都要好好珍惜現在
& L. ?4 M3 q. A# X7 i
$ V! P% u4 p4 Y! E好似好耐冇出現了

已有(28)人评论

熊猫仔 发表于 2008-6-13 10:44:02 | 显示全部楼层
a a a  a a a  ~~~~~~~~~~~~~~~~我都好想去睇功夫熊猫啊~~~~~~
* R( `  s2 q, c/ }) e6 I# S# g
, H5 @5 S. `- ~& ~( [5 Y听你甘讲~~~呢部戏好似几有哲理波!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~
huang 发表于 2008-6-13 11:02:30 | 显示全部楼层
边个有下载数码暴龙合成版25.26的帮忙做下种5 N* c2 p! B* o$ i, X
偶昨天才下啊
夜月星辰 发表于 2008-6-13 11:21:21 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-6-13 10:44 发表
9 n- l  `* K; k0 h4 z3 Za a a  a a a  ~~~~~~~~~~~~~~~~我都好想去睇功夫熊猫啊~~~~~~ 4 h- Q& S6 d- G; w, h5 h  i

g: d, |( ?# F* W& G* ~& I5 ^  K) ~听你甘讲~~~呢部戏好似几有哲理波!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~
' k2 z5 {' D5 L: X+ y' x/ _7 C( A

5 c/ B+ S5 n8 _9 O+ |+ d7 ]1 k" Y2 p都ok啦,幾好笑嘅2 A7 J% ?1 j& b6 j  [5 `4 p+ s% h
如果你學過哲學,喺幾有哲理嘅,( T0 f6 Z# X" W6 W  v
6 D. Q( i* F1 k: e
不過後面個部分喺我寫的
夜月星辰 发表于 2008-6-13 11:25:57 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-6-13 11:02 发表 9 i! k+ l/ N- G5 z9 D8 |
边个有下载数码暴龙合成版25.26的帮忙做下种# B2 d; X" D  i. F& _5 Q. b' D
偶昨天才下啊

6 o* I5 O) |  N
6 N! |( o9 m& M( Y. s4 ^" @1 K1 i& g3 [8 j
。。。。。。。
) V# a% `+ T4 d喺呢個帖問?
ks128 发表于 2008-6-13 11:33:28 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-6-13 11:02 发表
7 U8 M3 o' f# s8 }7 }1 o边个有下载数码暴龙合成版25.26的帮忙做下种/ T3 d2 Z, f- G( v9 X4 u) r
偶昨天才下啊
! w# I* f6 L1 O& L/ |
使吾使甘啊,你下到几多啊
ks128 发表于 2008-6-13 11:34:41 | 显示全部楼层
即系话今朝有酒今朝醉,明日咩咩咩咩咩
夜月星辰 发表于 2008-6-13 11:48:55 | 显示全部楼层
蠢問題。我唔答你,
ks128 发表于 2008-6-13 11:52:53 | 显示全部楼层
基本意思已经有就够
平常心 发表于 2008-6-13 11:58:19 | 显示全部楼层
要加多一句,准备将来,
熊猫仔 发表于 2008-6-13 12:33:03 | 显示全部楼层
点解讨论嘅野同主题好似无咩关系甘嘅~~~~~~~~
lqyy2k 发表于 2008-6-13 12:54:42 | 显示全部楼层
你潜水都潜得耐啦.............
123下一页