[其它更多] 您是怎样知道粤漫社?

Kiver 发布于2021-6-16 23:03 15935 次浏览 652 位用户参与讨论     [复制分享主题]
勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:22:27 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-17 07:31% U: M5 j4 T" [. }8 S% h3 N; U  S
你知道有粤漫社,直接搜当然会显示依度( b* h8 G" j' A* W& K; ?

: H+ F' e" K/ w8 y) X( `0 h) `: ~如果你搜某动画 粤语版,就不一定搜到 ...

- |( l1 y8 [* [. }7 q# p甘就可能唔多得

ChoRyuJin 发表于 2021-6-17 22:22:56 | 显示全部楼层

回帖奖励 +8 星梦社区币

Kiver 发表于 2021-6-17 21:59
; `0 r% U8 C# }. w当年粤漫社一位版主另立门户的地方0 I: E8 k) n; S9 f

3 H' ?2 z) t1 z" M到处讲RMB的地方
0 v/ U3 [: C  j5 M) i$ V
動漫都可以搵到錢 犀利

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:23:52 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-6-17 08:31
) c  }  U3 N7 v7 Z4 U) P* @, I唔超记得点知道了,最有可能就系搜动画嗰时见到

; q! q$ N- [% X& @& h) J5 n如果可以睇翻最旧噶个人回帖应该可以知道翻,当时为边部黎添
5 R# F+ D( ^( r9 \不过好似只可以睇头50页

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:35:47 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-6-17 12:55
  x4 a' J6 T, |7 A! H: w$ E吾知截依D对话俾三色堇的班主,会不会为我们找回出来呢,其实我都有收一少部分的作品,也要找找! ...

% g$ \; n! p1 q0 k甘有得几多得几多啰,好过完全冇。得闲揾翻出黎,分享黎回顾下啦

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:36:40 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-6-17 13:22
9 ^) |, e- e  s) b9 {第一次賬號嘅時候,係飄雪壇友話俾我知道嘅!但係,經歷時代嘅變遷後來關站。再次復活粵漫社論壇嘅時候,第 ...
: G. ?3 L% v$ V" `/ q4 R
仲以为你都系依边注册早D添

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:38:10 | 显示全部楼层
manman 发表于 2021-6-17 21:21: H) b8 h0 i9 s2 r  W1 v  x7 a
隔離有人講咩
% o& t1 P, Q9 r! G* }* |
旧年年中左右,隔离有人开水贴讲过下

Kiver 发表于 2021-6-17 22:44:25 | 显示全部楼层
ChoRyuJin 发表于 2021-6-17 22:22
' @/ d" C% y) a動漫都可以搵到錢 犀利

$ `" T* y, X/ U5 P动漫产业当然稳到钱啦!!!
* W/ L7 `0 Z  v) g4 h% \- z) w
# F$ Q  @( c! f6 R: h( S只是说卖录制版动画都可以稳到钱
* x* |" k9 Y% Z6 b' D5 ^$ l) f/ u. B, i. S0 i% |7 L& b5 q/ F
同时现在也有一个新的论坛,也是挂着卖片的名义提供下载

manman 发表于 2021-6-17 22:57:31 | 显示全部楼层

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:38
6 m0 {& W3 r8 F7 _, D+ j9 t; x旧年年中左右,隔离有人开水贴讲过下

' b" [4 b# `' `  a! k, p冇留意呢D咁既野

mkdi 发表于 2021-6-17 23:26:18 | 显示全部楼层

勇者罗兰 发表于 2021-6-17 22:367 q  M& f2 s" z
仲以为你都系依边注册早D添
9 y; w0 [1 P2 F
其實,我無論第一次定係第二次賬號。你都係,前輩來啊

shiraishi 发表于 2021-6-18 09:12:12 | 显示全部楼层
Pearl 发表于 2021-6-17 11:59
# I, l0 R/ J) N( A+ d今次有50%中獎機會率

3 f( _; v# W, c/ U% G/ U! t$ t! T好似我中咗

shiraishi 发表于 2021-6-18 09:12:25 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-17 17:38
1 \# f% @! `# A5 e# L唔好忘记啊

9 k  K" j/ ^; ]9 I9 o9 u忘记就算啦

shiraishi 发表于 2021-6-18 09:12:38 | 显示全部楼层
pusacg.org 发表于 2021-6-17 17:39
" D) f' V; R$ f又有獎抽啦

, T$ j: d( o8 M9 v8 z唔知我中完未