[每日闲聊] 超三发来的贺电

Kiver 发布于2021-4-5 19:23 13618 次浏览 227 位用户参与讨论   [复制分享主题]
chrisrex 发表于 2021-4-5 19:37:25 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 19:29
5 {8 x0 {% z7 [' _1 n0 p点解我吾记得你在粤漫社之前是店长的!!!
; }6 Y. O  N$ U: J, J9 ?) g( X
唔系呱,重开坛嗰时你好似问过我仲do唔do返个啵

chrisrex 发表于 2021-4-5 19:38:22 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 19:29
0 H$ ^2 z' W7 U4 i) Z6 t甘都俾你留意到老米升左?
- m, U. R( j4 |% i3 W5 U/ W
你楼下升完唱老米,而家周街都知了

Kiver 发表于 2021-4-5 19:38:23 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-5 19:36
$ V, X. b3 ]. k5 |1 [的確係啊!我見下面嘅店長,冇點樣上論壇

5 O& ]1 Y3 W" d3 u2 x' t$ p8 p4 q果几位是粤漫三色堇的负责人,他们只会对三色堇工作负责,不会对论坛其它事作出任何管理
1 M' Y- @8 T1 y) b, `5 H% E* X  o: X. T' d! l
况且三色堇成员都各自为生活而忙着!

Kiver 发表于 2021-4-5 19:39:47 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-5 19:36; `2 f& l, c1 Q7 C% N& l3 {
的確係啊!我見下面嘅店長,冇點樣上論壇

: W4 U' |" b2 S你物色到好的店长人选!!??

Kiver 发表于 2021-4-5 19:40:39 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-4-5 19:37
+ i3 o; ?# r- j2 J7 b# M唔系呱,重开坛嗰时你好似问过我仲do唔do返个啵

4 ~% R& n: S( c8 ]! j) [2 M点解我冇印象的??  ]( T. \5 t' F9 k0 x

% r( t4 N* U& ^* ]1 }9 eQQ问定QQ群问的?

mkdi 发表于 2021-4-5 19:41:25 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 19:38
$ h& b% b# _2 ]% r7 V) R果几位是粤漫三色堇的负责人,他们只会对三色堇工作负责,不会对论坛其它事作出任何管理
4 `6 z. R, R) l8 N) B% d: Z: `
: g  q0 E* }, q; ~- a( c况且三色堇成员 ...
; y; y* i& B1 }8 j
原來係咁樣嘅!難怪啦

Kiver 发表于 2021-4-5 19:41:38 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-4-5 19:38
1 p) `1 X8 c3 R  Z) j6 V你楼下升完唱老米,而家周街都知了
9 V' n6 Z  U& `6 c
甘你都好准确知道边个荐你上来的啦!!

chrisrex 发表于 2021-4-5 19:41:48 | 显示全部楼层
8 N7 w  r2 h& }
Kiver 发表于 2021-4-5 19:31
0 [% ~2 _4 m( m) c  y7 J+ ]5 ]% Y& y吸引多D人,
! _3 \# `. j8 s8 t: U+ f' B, r; k; s. a1 m+ W# p
都要你超三,记得经常能量满满甘发威先得伽
& w" q- G) ]. k5 Q
都系发以前啲存货多,而家录影版都好高清,咁就冇乜合成嘅逼切性了* J! ]7 O7 y2 I
啊同埋唔记得多谢某老友推荐我添,多谢你咁好带挈' d# K! m# |8 ]# S. k

mkdi 发表于 2021-4-5 19:42:12 | 显示全部楼层

回帖奖励 +30 星梦社区币

Kiver 发表于 2021-4-5 19:39$ r  S) ]$ Z- \1 \# U
你物色到好的店长人选!!??
/ x& h; W; S. @! p; h! p5 ?
其實,都冇乜嘢物識架!

Kiver 发表于 2021-4-5 19:43:16 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-4-5 19:41
3 W% J! A  K2 Z  N5 U) l都系发以前啲存货多,而家录影版都好高清,咁就冇乜合成嘅逼切性了8 r5 @* i  a, `& S5 Z
啊同埋唔记得多些某老友推荐我添 ...
6 g/ E/ q# |- W
旧作品依然吾少,
# E; _3 O% I+ H4 [3 Q- F) t
& l9 i" Q- T8 i' {* r0 i! O" SGM手上就不少6 V/ ^! P; J/ I' {

" C7 p9 x: t" M- l- c& h0 t0 L3 G要忙,一样可以忙到天昏地暗!

mkdi 发表于 2021-4-5 19:43:16 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-4-5 19:38
+ k! E4 j% J( ?. ^9 x8 }& d你楼下升完唱老米,而家周街都知了
4 ^- e) p) w2 u+ l, H
其實,遲早都會知道架啦!不如,一早就知道唔係好事來咩!?

shiraishi 发表于 2021-4-5 19:43:46 | 显示全部楼层
恭喜超三!