[每日闲聊] 超三发来的贺电

Kiver 发布于2021-4-5 19:23 13525 次浏览 227 位用户参与讨论   [复制分享主题]
为了完美演绎超三这个名字8 T3 Z# L/ p- G

0 J( H7 ]1 ]- O/ O; a共奖励30个名额,单次30星梦,每人最多3次,中奖率30%& ^- ?# L, V+ }' P6 _$ d

7 n; b1 V1 C0 m2 k7 }8 i0 ^6 c" h

已有(227)人评论

chrisrex 发表于 2021-4-5 19:27:04 | 显示全部楼层
多些k社公器超用,我再次返回一店之长.同时都恭贺老米米小契荣升街长,希望老米街长勾引啊唔系,系吸引多啲麻甩佬有为青年嚟论坛走动下

评分

mkdi + 100 恭喜曬超三歸位

Kiver 发表于 2021-4-5 19:28:40 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-4-5 19:27& W0 o) M( J" K& O; ~) J0 F+ M
多些k社公器超用,我再次返回一店之长.同时都恭贺老米米小契荣升街长,希望老米街长勾引啊唔系 ...

+ S9 q0 m) e5 i8 {好似是用我的私人星梦来发的!!

Kiver 发表于 2021-4-5 19:29:31 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-4-5 19:27
! c* T4 @# |: j+ }9 R- C  C多些k社公器超用,我再次返回一店之长.同时都恭贺老米米小契荣升街长,希望老米街长勾引啊唔系 ...

0 ~- `+ D, q, k; _6 u: ?9 t甘都俾你留意到老米升左?

Kiver 发表于 2021-4-5 19:29:58 | 显示全部楼层
/ V5 N3 N$ \7 d* Z7 V: v多些k社公器超用,我再次返回一店之长.同时都恭贺老米米小契荣升街长,希望老米街长勾引啊唔系 ...
, G, T. P4 j+ V
点解我吾记得你在粤漫社之前是店长的!!!

Kiver 发表于 2021-4-5 19:31:44 | 显示全部楼层
chrisrex 发表于 2021-4-5 19:27& D" E4 k; ~. j6 H
多些k社公器超用,我再次返回一店之长.同时都恭贺老米米小契荣升街长,希望老米街长勾引啊唔系 ...
. x9 N* r) K, I+ }
吸引多D人,
. k- S3 y# m' x1 ?, L" l
! y: x% Q  W& y3 t, G. E9 `$ D都要你超三,记得经常能量满满甘发威先得伽

mkdi 发表于 2021-4-5 19:31:47 | 显示全部楼层
3 g! v' @5 B& L& J. Z& R3 Z多些k社公器超用,我再次返回一店之长.同时都恭贺老米米小契荣升街长,希望老米街长勾引啊唔系 ...
! k' K4 R: I$ A: }8 V
恭喜曬超三歸位(店長之位)啦!咁樣,就人齊啦!
; `9 T/ ?  J. x0 R; l' d8 X! @' {# N' K. V
唔知道,超三會唔會都升為街長呢!?非常期待

mkdi 发表于 2021-4-5 19:32:43 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 19:290 D4 b' p4 @3 Q
点解我吾记得你在粤漫社之前是店长的!!!
" Q- h3 S$ i# |5 A
會唔會,升級為超三街長呢!?咁樣,就有四個啦

Kiver 发表于 2021-4-5 19:33:29 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-5 19:322 Z5 ]/ v9 U( _
會唔會,升級為超三街長呢!?咁樣,就有四個啦
& K1 W9 y# g/ _/ B$ \9 @! _: x
多些店长的时候再决定
: }) i: \- \/ Z$ f! Z3 ?- _: [, l0 r, h* Q* b9 A# n. a
不然只有街长而没有店长了!!

mkdi 发表于 2021-4-5 19:34:43 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 19:33+ l4 g* c, W. C* \& Q) M+ y$ n$ M5 N
多些店长的时候再决定1 \6 n7 x2 ~5 z. U$ Q4 f

. j  o- u! u; u' v0 }1 v不然只有街长而没有店长了!!
& _/ U" V9 z: |5 f
咁樣又係嘅,宜家店長冇幾多人啊

Kiver 发表于 2021-4-5 19:35:41 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-5 19:348 d" u$ e) ~' a. _
咁樣又係嘅,宜家店長冇幾多人啊
& h* O; W1 f( U& r7 a0 h5 v0 _% \  l% T
实际来说,得超三 一人!!!% D' B$ T$ T# P1 g2 L
% Q; q4 x8 W- q" Y8 J
孤军作战!!

mkdi 发表于 2021-4-5 19:36:43 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 19:35& u6 d/ P) H$ ?2 B; D1 _: H
实际来说,得超三 一人!!!% l6 A2 @9 z8 m6 u# R
$ f; P2 w' T! ^) p: W# q
孤军作战!!
3 z( m# P& x/ l
的確係啊!我見下面嘅店長,冇點樣上論壇