[每日闲聊] 超三发来的贺电

Kiver 发布于2021-4-5 19:23 13627 次浏览 227 位用户参与讨论   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2021-4-5 20:51:16 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2021-4-5 20:466 o) q" g3 J* W/ c
小米系靓女?
* c; t5 B/ h- K2 m: t7 ?
神 秘的靓女
1 D5 [/ ~5 y9 Y. r, Q- z  |* [* T4 ~3 W# X5 P+ @0 G- ^, i4 T

Kiver 发表于 2021-4-5 20:53:24 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-5 20:47
0 L/ f% ]' g7 P* M. V  u咁樣又係啊!最怕,就係唔幫手增添麻煩啊
% B2 r9 ?2 `9 w3 E+ G% q$ W3 ~
最主要我也要些时间熟知这个申请者!!
- @5 N3 q3 }, A2 j/ X
" ?- D( P1 ^( v, j' B3 U所有申请者都要你们三位街长冇异议
/ c" }# A* \* ?# W  T0 Q0 u( I, H9 q$ {! N0 M
我才考虑!!

mkdi 发表于 2021-4-5 20:54:49 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 20:49
/ s8 j& d+ v8 A( L0 [* b况且按现在的人气  B) M% d2 o8 I

: e$ _& g6 y; D8 ]: r  @6 p还不需要大量的管理人手!!!
6 Q" u  T" S3 a
冇錯,慢慢來增添人手啦!

mkdi 发表于 2021-4-5 20:56:17 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 20:50
5 p  \8 O9 f* G/ W4 h) ^太多管理者,会分薄左管理工资的!!
- t* ^. @( \$ M0 z' Q" G2 H  J
到咗搞唔掂嘅話,就唯有設置係任務欄果度解決啦!統一發放

mkdi 发表于 2021-4-5 20:58:05 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 20:53* G9 c7 ?# L5 a
最主要我也要些时间熟知这个申请者!!
- J6 c, |; {+ s( S, H/ C+ r$ a4 v3 Z, S2 V$ a
所有申请者都要你们三位街长冇异议
7 g4 H1 w9 n9 O3 d
原來,我哋三個有咁重要架!好感動啊

kidcool 发表于 2021-4-5 20:59:40 | 显示全部楼层
是人人都有吗

kidcool 发表于 2021-4-5 21:00:23 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 20:45/ ~8 F- i$ W+ H. N# p- W/ o. `  m- J" x( N6 w
超级赛亚人3" r" r! F6 P2 Y& ]/ o

3 U1 U$ I/ D4 C没有睇龙珠的?

% J' r  o' O" x3 [. B仲系最细版的超三

kidcool 发表于 2021-4-5 21:00:59 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-4-5 19:58
) m- q& d7 g: o# x) H- C) n  D& ?我就以前極少來,無留意過啦
2 q0 C8 c6 }9 L1 I
睇黎呢个奖品有点难度

OEC554 发表于 2021-4-5 21:05:13 | 显示全部楼层
后排攞个位抽一抽先

Kiver 发表于 2021-4-5 21:17:05 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-5 20:58
- D3 T# }. q1 x# F2 P' D/ \原來,我哋三個有咁重要架!好感動啊

1 M, E& F5 R, b9 ?) |+ b要全面了解嘛( `. I% X- K+ g, o; Y: ?

- Y" T9 N2 p  v1 z有时有些奖奖罚罚,你们都参与的嘛,

Kiver 发表于 2021-4-5 21:17:58 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-4-5 20:584 B5 ?& f0 v3 g3 j! n
原來,我哋三個有咁重要架!好感動啊
  o& F5 t1 M2 X9 W  p, G5 P6 P0 x1 Q
杰特就基本不会出声的!!
; l& y6 x" B+ [5 X1 W8 \0 K0 X, o6 B
就你们2个!!/ S7 G8 o+ _* `5 x+ i

4 R( T, U- X3 X当然店长同样有权!!!6 H2 n4 L+ T8 ?
前任做后任的考官5 X3 x  v9 Q$ f5 c# Z# c

chrisrex 发表于 2021-4-5 21:32:29 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2021-4-5 20:50' L6 X! Q9 ^" t( Y2 ^  `
太多管理者,会分薄左管理工资的!!
0 R# k0 X4 {% M
原来有米派嘅咩?