跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] 粵漫社★☆2021年3月水樓

mkdi 发布于2021-3-1 00:00 30368 次浏览 2212 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
抢楼 抢楼 查看抢中楼层 本帖为抢楼帖,欢迎抢楼!  奖励楼层: *38,*68,*88,*108,*158 
警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
勇者罗兰 发表于 2021-3-3 16:40:22 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-3-3 09:09
4 w% o$ o$ ?* a, X是啊,我都是,為了預防未來的可能通貨膨脹而努力儲星夢

( y8 B6 S1 _9 J: w8 C基本大家都系甘

勇者罗兰 发表于 2021-3-3 16:42:33 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-3-3 09:12
6 x& c! n3 m+ L6 i好彩,我的確回歸啦,不似在以前某某論壇太耐無來而被刪號,要再次開號重新來過 ...

1 S8 w, o0 x  |甘又未试过有论坛甘对我。。。不过或者系我都已经唔记得左个论坛啰
3 O! F4 x9 |) z依家常上噶论坛唔多,可能有我都唔知了

勇者罗兰 发表于 2021-3-3 16:43:34 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-3-3 09:13
2 x$ A2 o0 `) C8 k. `多謝,我會繼續努力
/ r6 |, V) U0 O# w5 m/ J
犀利啦,68你都攞埋了
) m" t  t8 x" b$ j+ K4 V3 R有冇兴趣连中三元

jok 发表于 2021-3-3 16:50:39 | 显示全部楼层
过来抢楼啦

jok 发表于 2021-3-3 16:51:38 | 显示全部楼层
一个人抢了两次?

勇者罗兰 发表于 2021-3-3 17:19:53 | 显示全部楼层
lsl330 发表于 2021-3-3 16:39
9 s  i+ Q8 h+ w- ^" R那当然是申请加举证的方式恢复啊。1 S$ g; |9 y, ~. ^0 E6 J
举证不了就不管了
+ E( k5 l! N5 ]  l8 O7 l8 \
甘不如不整,乜都唔使烦

勇者罗兰 发表于 2021-3-3 17:20:42 | 显示全部楼层
jok 发表于 2021-3-3 16:51
* k9 U+ D& M& A, O# L. n一个人抢了两次?

- O) I: l. d! N9 e% y5 l话唔定迟D系三次1 A% o/ f7 c  {2 U1 w& V
我想睇佢创记录

stevencif 发表于 2021-3-3 18:54:58 | 显示全部楼层

vyea11 发表于 2021-3-3 19:39:33 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-3-3 16:33* _3 j+ J) T$ }/ c) Q
你就好啦又中左

: u2 k$ ~% q+ j0 R$ R2 `* C係啊,我都無想過咁好彩

vyea11 发表于 2021-3-3 19:40:16 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-3-3 16:39
" }& L  G5 g- |; M8 b5 z5 S/ }我好似旧年唔记得边个提过,就返黎了

], A0 e5 p/ p3 T! c* D* a2 l$ r我都一樣唔記得啦

vyea11 发表于 2021-3-3 19:40:57 | 显示全部楼层
lsl330 发表于 2021-3-3 16:399 r( f# x3 B4 X8 W* d0 u
那当然是申请加举证的方式恢复啊。' N7 Q8 |/ N3 q# q1 h/ w
举证不了就不管了
7 c$ \! Q0 Z9 X
依個方法似乎唔錯啊

vyea11 发表于 2021-3-3 19:41:34 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-3-3 16:40
% b& H% B  x! ^9 z9 m) l: t( y基本大家都系甘

, }0 g% u# X1 e# |$ H' U無錯,因為有備無患啊