跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[每日闲聊] 粵漫社★☆2021年3月水樓

mkdi 发布于2021-3-1 00:00 30370 次浏览 2212 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
抢楼 抢楼 查看抢中楼层 本帖为抢楼帖,欢迎抢楼!  奖励楼层: *38,*68,*88,*108,*158 
警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
mkdi 发表于 2021-3-1 19:11:21 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-3-1 19:05' ]" ?) f& C: R3 Y7 A# a
有咁回事
無錯 以前好多稀有資源已經失效而且不再補檔

3 h# ~' Z! F" a0 ]! y' r+ b/ ^3 c
咁樣,你會希望有乜嘢資源將來會補檔呢?

bingott 发表于 2021-3-1 19:11:44 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-3-1 19:10
6 n0 W/ T3 f: x) H; F/ L之前嘅水樓,你話呢個問題。咁樣,你係幾時嘅事呢?
5 L  a/ L3 N3 K% g
剛註冊隔離論壇的時候

mkdi 发表于 2021-3-1 19:13:27 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-3-1 01:29% F) c" E  l  b3 D
好似有得沙发喔

: W2 W9 R% ~; P  F表示,呢度嘅沙發只係得顯示2樓

mkdi 发表于 2021-3-1 19:13:49 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-3-1 01:30
+ ?+ y! f; k- P8 ~! D$ Z& L& p甘就自然自语攞埋板凳啰
  z6 U* r5 f% ^, ~8 T  H: v4 J
你犀利啦!連中兩層三甲

bingott 发表于 2021-3-1 19:13:49 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2021-3-1 19:11
5 L' T: {) I8 _, k+ J4 J( t咁樣,你會希望有乜嘢資源將來會補檔呢?
! e5 i6 e8 d& E; J1 L0 B  }% X, t9 M
大頭狗仔隊的錄影版(只有幾集) 和鬼神童子tvb粵語   

mkdi 发表于 2021-3-1 19:14:41 | 显示全部楼层
stevencif 发表于 2021-3-1 02:18/ M% j7 V8 F5 Y8 N
冥王大人....唔係,救世主大人,水樓 到手啦
% N/ t7 n2 F. B  B- j
我都唔知道,你講乜嘢噃!其實,管理得水區嘅話自然水樓就已經擁有架啦!

mkdi 发表于 2021-3-1 19:15:07 | 显示全部楼层
drlihowah 发表于 2021-3-1 12:29
7 k/ {* n' `: t1 I$ p" i0 K* s' z儲積分,積分不足要儲

5 ?+ y, |$ ^( g- |歡迎前輩來水樓啦!得閒,就來水下啦!
3 x! L& q. x* l7 B* j* [0 H8 [, B, v/ G6 ~) h
咁樣,就努力一D啦

mkdi 发表于 2021-3-1 19:19:48 | 显示全部楼层
bingott 发表于 2021-3-1 13:519 A+ }5 l9 h$ A0 I6 f. q0 f. g" s
前輩都要儲積分
# E9 {4 H2 S+ d+ A7 F0 ~
歡迎小丸子來新水樓啦!

mkdi 发表于 2021-3-1 19:20:33 | 显示全部楼层
jok 发表于 2021-3-1 14:12
; T* C4 `; ], W" J7 w5 ?9 W) ^: }希望可以有罗

$ a% A  S) {% P5 c, z歡迎前輩來水樓啦!有時間嘅話,就來搶水樓傾計啦

mkdi 发表于 2021-3-1 19:20:51 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-3-1 16:08
) I$ ]" I  F! G/ y" @2 Y& b3月水樓,我來也

( S: B) V  W" a  @4 d% i就係,新嘅水樓囉!

mkdi 发表于 2021-3-1 19:21:21 | 显示全部楼层
vyea11 发表于 2021-3-1 16:11
6 I- I1 ~+ M# p( D4 p3 _! ]8 _真係和某某論壇的某某大人有個4個字母啊,只不過不同組合,咁都畀你看得出啊,好野 ...
  C9 j4 r- G/ s3 O" E
睇你嘅言語,似乎都係隔離嘅人啊!唔知道,你係何方神聖呢?

mkdi 发表于 2021-3-1 19:22:21 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2021-3-1 17:20
' m5 S- V) c2 T1 p9 W1 `当年好似有部分数据冇左,所以有D积分应该都冇左

9 b; ]7 m7 ?9 p+ X8 F) H乜前輩,你有試過降咗分數咩?