[原创]又做了一个字幕,今次加了特效,大家给些意见

edloveop 发布于2004-11-11 21:53 1172 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>嚼左成个星期的牛肉干教程,终于做出了第一份有特效的字幕</P>
- b- A- t" l% H% q" `  d. b7 v<P>大家帮忙评一评拉</P>
- r& }; U. e" a<P><a>ftp://upfile:dreamxt.com@ftp.dreamxt.com/edloveop上传/Full Metal Panic OP-Torrow.mkv</A></P>

已有(22)人评论

Kiver 发表于 2004-11-11 22:01:58 | 显示全部楼层
我第一个来看看先
luo_7661 发表于 2004-11-12 00:32:39 | 显示全部楼层
唔知 发表于 2004-11-12 01:23:11 | 显示全部楼层
<P>我又来睇吓先。</P>
edloveop 发表于 2004-11-12 21:25:16 | 显示全部楼层
<P>点啊!得吾得啊!?</P>
Kiver 发表于 2004-11-12 21:32:39 | 显示全部楼层
效果比上次的好点........
luo_1011 发表于 2004-11-12 22:25:02 | 显示全部楼层
我也来看下
天下无双 发表于 2004-11-12 23:50:35 | 显示全部楼层
睇過`````!!
天下无双 发表于 2004-11-12 23:51:10 | 显示全部楼层
<P>顔色`樓主用色單調``而且只有1-2句係卡拉OK字幕</P>
* }0 t' G9 |* {9 \9 \<P>字體都係用繫統默認字體,,俾人喞感覺好生硬</P>+ X& V( Q: V7 v, r$ k: j
<P>鏇轉特傚用太多都係5好咖`````</P>  J6 U" [9 C% J$ X
<P>我以前試過用過得太多鏇轉特傚,岀邌喞感覺5係幾好</P>6 R/ g$ f& [! L$ y: n4 Y- B$ F3 x
<P>最好就有中文繙譯同埋日文</P>6 U: M6 I5 ]) ]/ l) e
<P>以上純熟個人意見</P>
3 r5 Y% s6 j6 J2 c* S, G; E& O<P>不過對于初學者來講``已經算好啦``</P>' |9 A% i6 H4 \* Q; j+ s; }( }

7 z( H- ]6 P4 `: g- K
yvonne 发表于 2004-11-13 00:15:12 | 显示全部楼层
<P>唔識開黎睇</P><P>copy了整個網址</P><P>但開不到</P>
天下无双 发表于 2004-11-13 00:28:56 | 显示全部楼层
<P>梗係啦``</P><P>要用提取碼先得咖</P>
heroyuy 发表于 2004-11-13 01:00:32 | 显示全部楼层
看看,继续努力哦
12下一页