跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 【求檔】一些動畫

inber 发布于2011-9-2 20:25 7624 次浏览 101 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-9-6 21:22:40 | 显示全部楼层
我除左覺得自己比人睇小之外就無其他感受了$ N( U1 b, s: o
inber 发表于 2011-9-6 21:21
# E. ~) {9 X) v9 W7 z
我啱啱改小小嘢,唔一定係改我唔要土豆音頻,有證據我改嗰句我就服你,下次醒目啲截圖啦你。

inber 发表于 2011-9-6 21:26:39 | 显示全部楼层
我啱啱改小小嘢,唔一定係改我唔要土豆音頻,有證據我改嗰句我就服你,下次醒目啲截圖啦你。% E8 B) b4 n% g* G- L( R2 q
kwanyeung 发表于 2011-9-6 21:22

2 @. G- ]7 N5 n, [7 y, m; C# |8 f$ R: E7 J' ?0 o
系唔系要圖?我有啊. I: r# C9 @# a5 t

kwanyeung 发表于 2011-9-6 21:27:12 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-9-6 21:28 编辑 - ?7 t" J7 g3 A3 n& x/ ?
系唔系要圖?我有啊
1 l: }$ {' w1 C; m. |2 i* Hinber 发表于 2011-9-6 21:26

* X; l9 ~+ M# h4 K+ y' g: f( N6 g你好嘢。噉都畀你捉到。我今次認輸。開心未- n( v- g! h5 b5 S8 D5 e
不過諗深一層你可能係改圖。

inber 发表于 2011-9-6 21:29:50 | 显示全部楼层
你好嘢。噉都畀你捉到。我今次認輸。開心未
! b: ]: o7 \0 |" [不過諗深一層你可能係改圖。: ?& X' m4 Q3 s4 T9 s
kwanyeung 发表于 2011-9-6 21:27
: ~( i# q: H( S7 F/ _0 p& ~% E

. P  {0 [8 Z, V0 l
4 f- V5 j* j/ B3 V- S我改得咁快?
; `" |% C5 ]. _; W你太睇得起我啦  I$ M2 g# g9 l0 O" ?: q) f7 P
(其實我截多左幾張,廢事你改左上面嘅回覆)

kwanyeung 发表于 2011-9-6 21:30:28 | 显示全部楼层
我改得咁快?# u3 B2 H* ?3 a1 L1 N# V6 L  P
你太睇得起我啦
$ e" d* c7 G. F8 d3 }6 ]6 d2 Y(其實我截多左幾張,廢事你改左上面嘅回覆)2 i2 M, X- {+ B  w4 Z
inber 发表于 2011-9-6 21:29

8 h" a9 [. x' O" h4 G/ p唔係改圖就10年前截嘅。唔係啱啱先截。

inber 发表于 2011-9-6 21:31:56 | 显示全部楼层
唔係改圖就10年前截嘅。唔係啱啱先截。; ?" O: }0 D. V$ m' J
kwanyeung 发表于 2011-9-6 21:30

: |4 s0 a/ ~1 m
' S! i* C* l/ d; S
$ l# Z5 J) F# F$ q: e跌落地都要攞番堆沙

kwanyeung 发表于 2011-9-6 21:34:13 | 显示全部楼层
跌落地都要攞番堆沙
6 x& g( H6 V( _  ~- \6 Minber 发表于 2011-9-6 21:31
5 {) u0 p; a# J% @
我好心提醒吓你啫,我又冇話要屈你星夢。你噉對我㗎。好人冇好報。

inber 发表于 2011-9-6 21:47:14 | 显示全部楼层
我好心提醒吓你啫,我又冇話要屈你星夢。你噉對我㗎。好人冇好報。
, P) ^: q( @! n9 W  xkwanyeung 发表于 2011-9-6 21:34

) |& C% I# Y  x& X( p# [/ U9 y
) K& z/ a" `+ m# r& A. a% Y6 h# V8 Q8 j3 F
我只系覺得你次次開口做( R4 i; a  x! v1 V, z. i/ \
反對我嗰個我都唔夠你講) i) o* T' W5 q" z/ Y
所以驚你驚到語無倫次,我無惡意的

bobo0755 发表于 2011-9-8 10:52:30 | 显示全部楼层
点叫私家屋? 吾明白

草莓囝 发表于 2011-9-9 12:56:36 | 显示全部楼层
鴉-全集,网上有高清版啊,中是粤语先,我都下到,你下唔到,强

inber 发表于 2011-9-9 13:04:48 | 显示全部楼层
鴉-全集,网上有高清版啊,中是粤语先,我都下到,你下唔到,强8 l# F3 U. d7 G# e; f
草莓囝 发表于 2011-9-9 12:56
; }" K6 @5 S: P

$ b4 ]0 {1 r; a* a' l( ]( B) |, @+ J6 d9 {! F' v; l
高人( a$ ?7 V" i: u; I* c/ f
請問你系唔系下到私家屋版的 鴉& P  [: S8 Z' Z) G
PS:我己經有其他高清版- @1 _, V  G2 Y1 p9 n
! B2 J' }6 B5 Q$ k) r- i
我的分流帖4 j; i- ]2 }/ U' S
http://www.dreamxt.net/bbs/thread-72446-1-1.html

forge軍曹 发表于 2011-9-17 00:03:19 | 显示全部楼层
原来放起MU度都会坏....查实我之前下载私家屋噶头D都坏咗 我自己用7zip修复翻先解压到 不过要是真系坏咗都好头疼