跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 【求檔】一些動畫

inber 发布于2011-9-2 20:25 7635 次浏览 101 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
inber 发表于 2011-9-6 14:01:35 | 显示全部楼层
呃,唔记得删咗未,翻去帮你睇下~无嘅话你再PM传畀我果个啦~
% S4 p' Q1 o/ R4 T' ]2 y7 B+ t1 Oaubert22 发表于 2011-9-6 13:57
. s8 W6 V# T( c4 I" a5 p

0 k0 R8 x0 m/ g! X/ ^2 U8 A9 y' e# B6 P5 O8 B! u
嗯,多謝你先

inber 发表于 2011-9-6 15:43:23 | 显示全部楼层
今晚帮你揾搵,我记得粤漫社有种子 1-156集,我都下载完了
2 z, Z) K, F# u# A, IPS:睇嚟我记错咗,唔係dotmu,唔好意 ...
; m, z+ B2 e# ykevinchan 发表于 2011-9-6 13:01

9 C6 y6 f! c1 D2 l) s; K# I0 @5 w
5 c+ i  l, v. _+ o, L" q
小丸子齊了,公仔箱有個MU分流

kwanyeung 发表于 2011-9-6 20:50:05 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-9-6 20:51 编辑 " X2 L: K/ P: W; J" ?

1 w. @' G, S9 t: ]哦 錄影版,冇收開。幫唔到你,你等運到。
& ^/ I  q: n, w7 W再唔係由土豆下載畀你算唔算係完整呀哈哈。你又冇話要原檔RMVB。
9 }0 e' r* c0 W由土豆下載實冇損壞,啱晒你要求。

inber 发表于 2011-9-6 20:59:59 | 显示全部楼层
哦 錄影版,冇收開。幫唔到你,你等運到。0 k% J& F2 f6 e$ B, b; G+ f
再唔係由土豆下載畀你算唔算係完整呀哈哈。你又冇話要原檔RMVB。 ...1 a$ w& K4 S1 q  v: a" ]+ i8 F! x; O1 K
kwanyeung 发表于 2011-9-6 20:50
* p7 a7 j7 Z7 I

1 ]$ w" A" f7 T/ ]9 g" c7 C4 ~
- D5 i" [5 M0 U: E8 S6 T 米玩我啦. |( j* h: |& o0 }5 v( i- b. H
土豆揾= =''5 ]5 D9 S; L" a- R* ~
! x/ r4 _. C1 N# t* j
其實我都算表達得好清楚我要咩了5 w0 o8 b& C5 q/ ?$ ^
你咁捉字蚤,我根本防唔到咁多1 y2 e, E9 `$ w9 N9 x* d+ M5 \
2 Y; p4 X/ A# e9 V. ?! t
原檔RMVB
* Z2 M& h6 U4 M. G/ g! A9 J- m+ r
要理解嘅話我會理解做
& k5 X' l0 n0 u3 p1 K原檔:一錄出黎,無剪無壓過嘅叫原檔
8 D6 O# q6 N: R7 h* u( F原檔RMVB:一錄出黎就系,又要無剪無壓過(重有可能有嗎?): p& f; W( f6 }8 R1 q
我知識唔多,講起哩啲上黎實唔夠你講& b1 z$ y0 `# f& b% U6 G4 r7 m: h
% c1 }' U8 Q! e4 H, b5 J: H
如果個個都好似你咁捉字蚤捉得咁勁
$ h& k+ v/ o  C# i( A咁我實有精神病(我而家都可能有了)

kwanyeung 发表于 2011-9-6 21:02:19 | 显示全部楼层
米玩我啦, d( B( T, G6 q0 F
土豆揾= =''5 K' w/ s, m! r
& h) ^( K( F6 k; e5 n6 ~
其實我都算表達得好清楚我要咩了
" ^) B3 x4 n( n; Q: x" Z你咁捉字蚤,我根本防唔到咁多% F8 E  o/ e' ?$ e
7 J1 N+ Y8 s$ [5 Z
...
. f/ y, T+ i* K( q# E* Binber 发表于 2011-9-6 20:59

. g) B% f* N/ K( f哈哈。。可惜嘅係好似你次次都有嘢畀我捉吓。。噉你可以寫明格式係RMVB(雖然我亦都可以下載土豆畀你再轉做RMVB畀你)。哈哈。

inber 发表于 2011-9-6 21:06:25 | 显示全部楼层
哈哈。。可惜嘅係好似你次次都有嘢畀我捉吓。。噉你可以寫明格式係RMVB(雖然我亦都可以下載土豆畀你再轉 ...2 ?' P5 b8 s$ T5 |$ O2 b
kwanyeung 发表于 2011-9-6 21:02

- z# q/ Q$ p! k, B* v( R& i* T/ K, G9 j

" g* O" w# f8 q- s0 r其實我講明收私家屋 的(算系指明版本)* o6 z2 s0 r  ]( e0 m. b
咁己經算系好清楚(如果有人系都要攞啲轉左檔嘅比我,我都無計, 不過咁就無左我話要集齊私家屋版的意義)
1 S& W; X' }( c3 E+ k$ D2 D如果系你,你都諗唔到一個完美嘅寫法啦(我估),如果我太低估你,你即管罵我啦

kwanyeung 发表于 2011-9-6 21:12:36 | 显示全部楼层
其實我講明收私家屋 的(算系指明版本)$ i. [1 I% d/ v$ R
咁己經算系好清楚(如果有人系都要攞啲轉左檔嘅比我,我都無計, ...
5 }* D& w6 `& {2 e. tinber 发表于 2011-9-6 21:06
2 i* D/ c5 d1 R. q4 v. U
好簡單,要私家屋RMVB版本,唔要二次轉換或重壓。(但你分唔分到就你嘅事)

inber 发表于 2011-9-6 21:13:52 | 显示全部楼层
7 P+ W* U5 y6 |2 Z
好簡單,要私家屋RMVB版本,唔要二次轉換或重壓。(但你分唔分到就你嘅事)8 P% k# N: k+ O" G3 }* H
kwanyeung 发表于 2011-9-6 21:12

- F' f+ Y  G2 Y2 L/ x- _) ^
* n' W3 X- w) C1 e
+ J7 _+ `* I4 ]6 D/ A9 i, k) c7 X& |己經錯左了! w! y# f) t: \. h, q
私家屋 版唔系全部都rmvb 的" j0 i$ Y% Y; E8 m1 x1 m
& M$ r. n5 T7 H; R' ?2 ~
有句系有用,但唔系求檔應有嘅語氣0 t% I- ?" U1 N4 w: J) J/ V( M
"(但你分唔分到就你嘅事)") x1 P' R6 F% R) m. u
不過又唔系你求檔,所以你無視也很正常

kwanyeung 发表于 2011-9-6 21:17:46 | 显示全部楼层
己經錯左了4 k1 @3 o3 Y- ]6 f
私家屋 版唔系全部都rmvb 的
$ x& _) Y3 s* w$ x0 f- ~5 R+ t: e
& c/ K9 y6 Q; o% M2 }0 a3 n有句系有用,但唔系求檔應有嘅語氣$ f1 C! c5 @6 U' [- e- V% H1 T
"(但你分唔分 ...
* d, r2 A8 a/ xinber 发表于 2011-9-6 21:13

$ O* ?8 ?  {" |  @我點知唔原來唔係全部RMVB,你咪加晒所有格式落去,再加句唔要2次轉換或重壓。8 D; o) a/ R3 g  ]7 H8 F, a
) i- ^% g$ N+ _
分唔分到嗰句係同你講。。。唔係叫你講。。。該燴。

inber 发表于 2011-9-6 21:19:10 | 显示全部楼层
我點知唔原來唔係全部RMVB,你咪加晒所有格式落去,再加句唔要2次轉換或重壓。" ]4 [' s9 f  j, {
' a7 s, L$ }8 Q& L/ K
分唔分到嗰句係同你講。 ...* B8 ^9 n2 ]# @" |5 l- j
kwanyeung 发表于 2011-9-6 21:17

& @& w* A. p; J: [5 F# S6 v$ V$ u2 v  |/ |; i, O
你識話我,但你自己又點
9 l& i5 f* @& m; I
8 M6 \) C1 Y3 P% @  A! M5 X5 W如果人地壓左左音頻先比你(可能有人會傳去土豆比你),你又點呢
3 r9 F: k' f6 x' Whttp://www.dreamxt.net/bbs/thread-76430-1-1.html/ {: V0 V. s2 j# ^
當到你自己求檔嘅時候,你又可以咁冷靜同細心咁諗到點寫?

kwanyeung 发表于 2011-9-6 21:19:59 | 显示全部楼层
如果人地壓左左音頻先比你(可能有人會傳去土豆比你),你又點呢9 X" Z$ Q8 D& }5 A% n4 p

$ o* Y2 y$ U; l- G* s4 ?) q當到你自己求檔嘅時候,你又可以咁 ...
' ~  q: C4 D, @- K* k8 s! `inber 发表于 2011-9-6 21:19

9 u+ L1 K2 @5 |2 U4 G4 F  R+ t: I1 p  x我已經寫咗啦。。你冇睇到咩??..6 {, S6 Z) U$ a4 f( \
同埋如果我喺冇寫之前你諗到嘅話我會畀100星夢你嘅,可惜你依家先諗到。

inber 发表于 2011-9-6 21:21:31 | 显示全部楼层
我已經寫咗啦。。你冇睇到咩??..
* i  Y: Y5 Y8 O+ a3 S- c2 fkwanyeung 发表于 2011-9-6 21:19

' y; r$ w$ F. v; y3 d" }9 K* X) ~

5 B* }) A0 N/ b3 S' ^( R4 e2 F 我除左覺得自己比人睇小之外就無其他感受了
0 S3 D: f$ w) @% ]
- R; k2 J1 O; Z# ~8 K+ l0 O求檔區入面無乜幾個好似你咁小心了