跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 【求檔】一些動畫

inber 发布于2011-9-2 20:25 7561 次浏览 101 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
inber 发表于 2011-9-2 21:28:16 | 显示全部楼层
咁嘅间隔,难睇啊~
/ v! a! o$ g4 P) Iaubert22 发表于 2011-9-2 21:25
: p9 E% }! s; v$ V. v" Z
1 w! x2 r5 ]) V: {8 ?
# e% C8 B2 |, C" \$ `% ]
系米將個標題整大啲個標題好啲呢9 U( N9 j. y. s/ @
論壇啲代碼我唔系好熟
* A3 s; a; a# Q6 m0 R" L: r
* p! K$ H+ P, k1 x5 W; }我系直接貼上去的
8 e( ^8 W& j9 Y$ B0 Q% ~5 I0 N好亂好難編輯

inber 发表于 2011-9-2 21:29:21 | 显示全部楼层
原来怪不知咁想搞个MU VIP. U& z( @2 @: ^$ p
我终于知道原因了
% }" c! a$ x% P* J3 R1 Y/ j* _  k: o漫步雲端 发表于 2011-9-2 21:21

0 F9 A. [, ^" w/ x# ~8 T" x7 ~" H  j. q
$ D3 V) Z- f7 x* @: r, L" x( W
我記得我好早嘅時間己經同你講過我一求檔就有好多嘢求了5 ]- Q" d1 b) q! _
9 ^+ C  e$ e1 W4 ]
當時你問我要咁多星夢黎做咩
- x, {2 K; {% \: m, n$ E5 C我先咁答你

漫步雲端 发表于 2011-9-2 21:41:45 | 显示全部楼层
我記得我好早嘅時間己經同你講過我一求檔就有好多嘢求了
4 n! U+ r$ ~4 m$ J8 M" |4 y
4 Q- F' c, z' [5 }3 V當時你問我要咁多星夢黎做咩8 |/ @: G& |, r5 J! B) X
我先咁答你6 H( y  k" U2 x8 d  O3 |6 W
inber 发表于 2011-9-2 21:29

& Z$ Y$ R$ I. k( g  c7 U& ?* |& N6 `
0 b' a5 ?% F, b- ?1 b5 p
学园迷糊大王死左咩?我1年前仲下载到

inber 发表于 2011-9-2 21:46:00 | 显示全部楼层
本帖最后由 inber 于 2011-9-2 21:54 编辑 6 Z5 r- ~6 W6 y/ l$ o& T. T+ L
学园迷糊大王死左咩?我1年前仲下载到: [* b  l& N$ i: r" A9 q
漫步雲端 发表于 2011-9-2 21:41

' ]. \" d4 u, t! w! t/ G
3 t+ p  c* j5 l6 D5 _( h学园迷糊大王 無死link
  \& P0 E$ S2 [, R系成個zip入面損壞左第20集2 l& f* `1 A5 M  e% l/ K* j1 @. W% h
其他zip明明一死就全部死0 r2 N8 `* U" ~9 n7 f5 Y
系得佢咁特別死最後一個檔. m" d' X8 C0 v

( W. ?0 D; e* t9 Y& E' F& `* f9 S某個檔3個月前無事
' r! c! p  x( h" R/ @5 p, r+ H但3個月後的今日損壞左
' D# S4 f5 K( H6 s. s9 I* I. L所以你所講的一年前,分明系潤我

漫步雲端 发表于 2011-9-2 21:54:26 | 显示全部楼层
学园迷糊大王 無死link$ ~: @0 s6 j+ j3 _( E
系成個zip入面損壞左第20集
  O5 d& i- S9 W1 C; p其他zip明明一死就全部死7 q5 r3 l) [. B' D! ?
系得佢咁特別死最後一個 ...
! g$ i5 o. s) ~inber 发表于 2011-9-2 21:46

/ y( T4 m: i; `$ \$ w) N
% c$ p3 P" b* ~! C3 G1 C) f# g7 K4 L
哈哈,你真系好彩的
/ ~& K& y" b) F2 ?2 e, v1 _话说呢套我都合 不介意的话可以随便抽音频黎用7 X2 E) c( L6 U' X
我睇你都系为左音频啫

lwj23 发表于 2011-9-2 21:56:59 | 显示全部楼层
有部分有都唔知系咪私家屋噶...

murphy 发表于 2011-9-2 21:57:15 | 显示全部楼层
恶搞校园好似有录影同合成

inber 发表于 2011-9-2 21:58:29 | 显示全部楼层
哈哈,你真系好彩的
" I. E; d" V; k8 g" u" z话说呢套我都合 不介意的话可以随便抽音频黎用; e8 A3 i# r6 E7 a* k
我睇你都系为左音频啫
9 G9 L6 A  q9 O! N9 M漫步雲端 发表于 2011-9-2 21:54

) ~& b0 v; H% l# Q/ i1 Y; ]9 M+ ~; O4 ?9 P
; U! Z/ l" \/ b( c% ^. ^

8 m, u: k% A" [主要唔系為音頻,不過有音頻都好過無; J8 N' H$ Q* f3 K- f4 q
算系完美心態1 v$ d3 d  z( ^/ ^+ y
就好似成套私家屋集齊之後有一種 滿足感/自豪感/自大/曬命
$ Z% i( Y$ ^4 \6 a- _. ^類似哩啲感覺啦
, n& b$ [& L- W' ?$ a0 b
+ N5 F. U- t$ s6 r1 ^0 P" t" s+ t% x) b好似! E1 c' V& R$ @
勇者指令+OVA0 z  E  r# A& Q9 n+ G( L8 D2 a
其實入面好多都系日語
  z) i4 h; s6 @( T: I. k( M. k我都照收
  e  Y+ ~7 h1 v" T' ?4 M6 g$ V例如:勇者指令 第2集都系日語: X; x0 l$ \# \8 T8 a. P) l. C/ |- H
正常黎講無必要收

inber 发表于 2011-9-2 21:59:38 | 显示全部楼层
恶搞校园好似有录影同合成) E6 P* m$ g8 Z: |) ~! M6 I
murphy 发表于 2011-9-2 21:57
4 Q- n+ Z0 x9 `* t
! g: h6 `+ x' ?# [

0 l* }( |$ t- j) [漫步有合成1 h. x* g& s0 U* h
on9有錄影1 g3 l: O; b' B- [8 h- P( s7 i
2 R4 [- v. U0 b$ {5 F* x
但頂樓寫左
1 c) ?& X4 N3 b0 x, b
當然我亦知道有些動畫其他更清晰的版本可以代替8 L" ^/ X- D& {, j! ?
但本人希望集齊全套私家屋動畫(感覺很怪吧)

mcnynbajay 发表于 2011-9-2 22:03:04 | 显示全部楼层
但本人希望集齊全套私家屋動畫(感覺很怪吧)
" H! N3 ^5 }8 P" ?8 O4 s
曾幾何時,我都有哩個諗法的~~應該系2年前了~~1 e9 u3 X$ ^. A" }0 Y% ~
9 _$ @. Z" m3 g1 i; W: q: W
1年前擁有第一個1T,但工作忙,加上專心收集片源為主,無左件事!
: j, G6 [( ?7 ?. W5 \7 R' Q再加上,私家屋上的資源有興趣的早就收左,無興趣的無視吧!+ W1 e; S/ e; F9 \7 |6 I, w! @0 R
" W+ `% C  j5 T' h
所以,我永遠無法收齊私家屋上的資源,話說有1T以上的……
& {9 W6 l, H; D1 O  ?# \- }, D  g+ m+ B2 I
你求的《SD高達》就系壞左果3集的,我睇的時候發現……你求到的,入埋我數……, B/ R/ a, P" U: g9 B) |* u2 S; z
一刀的龍珠GT,貌似我有收
5 u( n% r6 h: ]& j& {5 E《單車新人王》都有部份集數系BT的~~
) ~/ m  m9 [& |' y% s" _% m《校園迷糊大王》Animax版,都貌似有收……6 p* k0 O. a' i! G7 D

7 F0 z3 L' z. D- n( ?: H3 Z% U其他的無興趣,無收到……, h0 @& o) b& @1 z. y* y
1 b' N+ a1 [4 n7 |; ], D
想知有無損壞,最后發佈者有提供到校驗碼了~~  y) U1 v' `* H8 {' b( l
* m- g) ~* A" z% l& u- c
再唔系,好似用gdsmux來封裝MKV格式,封裝到,就勉強OK,封裝失敗就損壞嘅咯!

漫步雲端 发表于 2011-9-2 22:10:33 | 显示全部楼层
主要唔系為音頻,不過有音頻都好過無
+ W2 s7 F* ?; h- P+ N3 v  i算系完美心態
* H% ^9 a* `- ?& A" V: U就好似成套私家屋集齊之後有一種 滿足感/自豪感 ...: y1 p; h: N, H" l: y
inber 发表于 2011-9-2 21:58
4 H& B: z0 d0 }

/ r. ?2 c- i9 T; S+ N- L1 [# u# C. R
收咁多野,你硬盘升级到肯定TB级

wulove 发表于 2011-9-2 22:11:45 | 显示全部楼层
以下的有:
$ }# C3 t; D( y! G
& ^/ Z( H- D2 e( T& H* q勇者指令
+ w9 j& Z6 w/ G8 T浪客劍心
% ?: l$ t2 U9 `: T& e% q! [龍王傳說
* k) `  L& l8 v+ `3 k6 u! u爆旋陀螺
9 j, T1 I' E+ T/ t! j聖鬥士星矢* @; ]3 i- B( Q. Z' M0 v; H
Q版三國志
, s5 J& T3 D9 z3 g& _" G+ C大長今1+2  p% p* p7 q. f- k, H2 P# I
小魔女DoReMi第四輯
: A( D: O& ~" L$ x' z+ S甲賀忍法帖
% d, C9 z, q, s2 w足球小將( G: s7 w5 g* _+ ]( G9 y
寵物小精靈超世代
) F" m3 Y  R/ c! M9 V! P& o9 i) X9 Q3 e& I' L
Dragon_BallGT ( 私人DVD )
7 O& r; t: H7 R$ z1 T. O' B2 k, n( s校園迷糊大王1+2" W* a6 E" }) d) G# _& f: Y9 K
單車新人王
" }& L6 i- G7 ]9 y. v ( q& Y2 }4 F; E3 P. o! l5 M
有部分是私家屋, 有部分不是......