星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

很久沒來,大家有米有掛住俺呢呃。。。這個是回歸貼及提供一個好東東讓大家下載。。

佐為 发布于2011-8-29 11:51 6817 次浏览 87 位用户参与讨论   [复制分享主题]
inber 发表于 2011-8-29 14:33:00 | 显示全部楼层
咁我都系唱群啫,唔似你,唱论坛
# ~5 d  p5 |8 t4 Y7 Tchrisrex 发表于 2011-8-29 14:30
8 f5 d' C3 ?& D; R

" j! r) L* b8 f' {9 a; u! P' G2 D& u' g0 p) y/ s& Q! [
論壇無咩人睇
; t* q" Q7 C' u9 L! R8 f咁樣比我洗一洗,得幾個見到
/ X# p  y1 I7 u* O* v( A. m' z  A7 b2 H3 Y/ F! }
系群就唔同
( `, V+ H& m& F. Y7 C) @: g; [, t. g最八掛嗰啲系曬度3 D9 e- j- k' \7 \. k" \3 r0 S
咁重唔系勁過唱通街

chrisrex 发表于 2011-8-29 14:36:44 | 显示全部楼层
論壇無咩人睇1 F, ?2 k0 W4 g& n( b0 ?, J# \
咁樣比我洗一洗,得幾個見到
9 S- J) k  f7 S) i9 l" j8 z1 Q- C% J# g1 Y6 {! f4 A; V# x
系群就唔同8 [0 y( x4 u! X/ ?5 o" x; \
最八掛嗰啲系曬度8 s; t8 h+ j% F
咁重唔系勁過唱通街
( b5 g/ F/ \: e7 g: uinber 发表于 2011/8/29 02:33 PM

% _. g$ L' _2 B; T
6 d$ I; t! @/ `' @8 I
2 b" c; c  t9 [; P( _6 [2 @    人哋睇完都冇唱,系得你唱,睇嚟最八卦嗰个系你

inber 发表于 2011-8-29 14:43:03 | 显示全部楼层
人哋睇完都冇唱,系得你唱,睇嚟最八卦嗰个系你( E0 H0 j: y" G' p
chrisrex 发表于 2011-8-29 14:36

. s% T9 ]0 a$ ?% d, x* W! Y: @, B, m( p$ Y0 o7 t# c

$ e9 L% B+ \# A- @9 p 其實我繞咁大個圈
* V7 b8 `% M+ i9 h9 m都系想你好似而家咁讚我

chrisrex 发表于 2011-8-29 14:49:00 | 显示全部楼层
其實我繞咁大個圈
$ L$ E# Z  M5 D+ R都系想你好似而家咁讚我$ z# ?  \. \6 K0 R% o
inber 发表于 2011/8/29 02:43 PM
/ M; x) r8 Z8 G) d) j" ^
0 f5 b& e* Z) H

& \. u4 D) d0 M9 c4 q  c    杀手I原来识耍太极(八卦)  - -

kental 发表于 2011-8-29 14:55:49 | 显示全部楼层
才多久沒來。。。一下變成幽助,一下變成為組。。。0 v' Q6 a9 |( x  h! w" l7 ]6 g2 }
佐為 发表于 2011-8-29 12:39

, V3 Y& f" r3 f/ N2 r6 k. H# k- A

1 s5 z' a! z* K' @  G6 e( T8 s1 T    突然之间多左几个花名,睇下粤漫社噶友友几甘热情

xing 发表于 2011-8-29 15:23:39 | 显示全部楼层
佐為咁靚仔 仲系有少少掛住咁啦

ksisibi 发表于 2011-8-29 15:59:13 | 显示全部楼层
欢迎回家!!~\(≧▽≦)/~~

QQ车 发表于 2011-8-29 16:33:58 | 显示全部楼层
欢迎回来,大门时常为你开着!庆祝下先!

Milanor 发表于 2011-8-29 16:39:45 | 显示全部楼层
欢迎回来) A( Q0 j+ d. G: U- X
暑假看了你的“超时空要塞7”( S* Y: B+ F6 p" y0 M7 K
合得( ^_^ )不错嘛

kwanyeung 发表于 2011-8-29 16:44:04 | 显示全部楼层
論壇無咩人睇4 U1 _: k7 K: h% b
咁樣比我洗一洗,得幾個見到
6 L& l8 w3 b2 b% x/ g$ Q. b* H7 Y
6 v# M9 V9 z! A) f0 K- T0 T! T$ P8 x系群就唔同' q; V# s. z, |0 A. \3 [
最八掛嗰啲系曬度) ~. D$ u  A( K. H* j) ~$ i- _
咁重唔系勁過唱通街
) v, m, O( f9 l( L* G+ ginber 发表于 2011-8-29 14:33

& ]+ K9 L# v- B# j" }/ e就畀我睇到,不過唔關我事反正我對火影冇愛。) r0 {% `3 W! m1 r7 K# ^
好彩我唔上群唔係做咗八卦婆。

inber 发表于 2011-8-29 16:53:48 | 显示全部楼层
就畀我睇到,不過唔關我事反正我對火影冇愛。- s/ H& n) f0 ?* }6 f6 }) Z) M
好彩我唔上群唔係做咗八卦婆。
3 j6 q* C8 }9 r% @) f. rkwanyeung 发表于 2011-8-29 16:44

2 {4 M" V. t5 T$ f
  l9 \- y# [, \7 k& F, n4 x
1 Y$ H3 q- K# g# s 早知洗耐啲

kwanyeung 发表于 2011-8-29 17:05:17 | 显示全部楼层
早知洗耐啲4 V, o- ?" u4 N- w4 H
inber 发表于 2011-8-29 16:53
* z+ L5 v' w- g' }" L0 C
點解要洗耐啲?