星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

很久沒來,大家有米有掛住俺呢呃。。。這個是回歸貼及提供一個好東東讓大家下載。。

佐為 发布于2011-8-29 11:51 6853 次浏览 87 位用户参与讨论   [复制分享主题]
inber 发表于 2011-8-29 14:03:30 | 显示全部楼层
點解你會知道我同佢合作搞火影?你肯定偷聽我地講野8 `8 P) l3 ]/ s1 {" J
漫步雲端 发表于 2011-8-29 14:01
: ~0 j7 k  b5 B- T: A* \
8 D1 i2 {8 w1 Y' V+ D9 B$ D$ r
% h& E7 d$ X6 l  c/ S1 D
佢系群度四圍唱
% F% [" h( y' S1 ~6 _5 O想唔知都幾難

inber 发表于 2011-8-29 14:04:44 | 显示全部楼层
我本來就系打簡體啦...的確系 為你左先轉用繁體6 f# s. q% P4 m. T6 T# v) T
漫步雲端 发表于 2011-8-29 14:01

$ L' @; X( }' d9 w9 K0 S! t0 Y. O' ]3 r- X, ?* Y/ K' _9 d
' }, }; R  A: U. q+ y" e
好對唔住啊
- H0 z: Z1 ~& m, o, E咁你以後打返簡體啦
3 F& `- I- e+ @我想學下簡體字

漫步雲端 发表于 2011-8-29 14:06:10 | 显示全部楼层
我咬左雀仔
! J2 |- K' a$ R' G% `6 {比啲街長取消左
2 H" G! ?4 w' P3 v& ^& G! p搞到我有少少唔開心3 ?: Y; n$ V, m

$ n9 P! M, l! b7 g% d/ z0 \3 V所以我根本無權力
% a* P+ u( i5 W2 Hinber 发表于 2011-8-29 14:02
. U. e- ?" N3 x& z
( n7 m) o8 K+ a$ Y

; m1 U/ u! m7 Z- M) P/ J+ Z8 n梗系啦,你以下犯上...居然去咬雀仔

漫步雲端 发表于 2011-8-29 14:07:30 | 显示全部楼层
唔使急,最紧要快,我合到50,幽助话有70之后嘅原档- -我都唔知点算好了- -+ ]% t0 m/ F( W2 X
chrisrex 发表于 2011-8-29 13:56
# T3 W/ n7 V% L1 q: z- ]

3 R! Z0 N% F2 ]# O4 E4 K; _- C( k- S+ b0 o6 n
合得咁快?一日幾集啊你

佐為 发表于 2011-8-29 14:09:03 | 显示全部楼层
看你們咁興奮。。。
( ~$ @$ P, M  |. Q
' o+ G3 @5 r. D$ h( a我都好耐沒做合成。。。-  -) t8 k6 z/ W- @2 A: i0 S! q

6 C( [# m& t5 ~; _. G3 s0 Y' \# b之前的亂馬。。。
9 i7 \; t* \* q" y6 v" l  z" p& l9 {5 a* {. I+ V$ ~* r- p
都罷工,無完成呢。。。

漫步雲端 发表于 2011-8-29 14:10:15 | 显示全部楼层
佢系群度四圍唱& M/ O( W: o6 f/ R0 G; l
想唔知都幾難2 I) T9 u2 H* W2 Y, p. M: _7 u, F
inber 发表于 2011-8-29 14:03

* w1 e8 R$ a) b4 o8 B
0 v9 w8 T% K/ K# K
8 B% l: G: y5 a7 z' s$ m原來超三咁口

ruiqukq 发表于 2011-8-29 14:11:30 | 显示全部楼层
欢迎回来啊,虽然我觉得发错区

inber 发表于 2011-8-29 14:12:02 | 显示全部楼层
梗系啦,你以下犯上...居然去咬雀仔. w  Q+ Q, T$ @9 K) W& d6 D
漫步雲端 发表于 2011-8-29 14:06
* g6 l1 _0 B" S

% E, ?# j0 I, X
9 F# L) @- a, x7 h  b. N- y8 q& i9 g我揾到理由的: C* R3 D0 T$ F, ^' \
佢地問都唔問下我就取消左我嘅評分
. D3 v0 B& |9 t5 O' L6 ^. \! V分明系質疑我作為版主的判斷力0 y0 E* `' O( l$ o. }7 n2 U
' b  P! {9 t: O9 ~3 }
其實之前我兩次因網絡問題而重覆發帖
+ O' u% A' P8 u1 d比分別 雀仔同基基 咬左! C! Y3 \0 B7 h+ O$ r
雖然佢地系玩玩下
' J- [% i+ f4 [' j0 W  w5 f+ p但我就好認真! }7 _+ k# F! i8 n5 {9 n! k
0 {; B, j0 q% w4 r9 J- d* v6 k
見佢地捉得咁嚴
0 X% K3 g0 S; I/ U完全唔考慮背後嘅原因
" c+ [; O. W. U, X. H1 S, [於是我就學佢地,遇佛殺佛+ U7 B$ G) m/ T2 `" c3 x
揾到一張雀仔抄人嘅帖(雖然我知佢唔會抄人)
' S2 ]! a- Q7 Y0 V0 V: ]但理由充足,唔可以因為我識佢,相信佢為人而唔咬" T- c$ P: k& j7 |5 J6 R) W2 a
咁對其他新人好唔公平
3 s! G" |* V  k& ?2 d/ J4 N- t% E
3 B( D6 R/ [& v& K" a9 W但比雀仔同M街先後取消左! ?! \' r: y1 `
搞到我無曬癮

漫步雲端 发表于 2011-8-29 14:12:28 | 显示全部楼层
好對唔住啊
9 |# S- w. h: h8 r+ O咁你以後打返簡體啦
7 ~$ Y& b2 |5 y9 [我想學下簡體字
* z+ h5 P; M6 \+ d  iinber 发表于 2011-8-29 14:04

- G$ [% O: S, V% g9 z
- P* H+ `( |' i4 l( k$ Z, g+ a( V* }% W+ ~6 r6 X. v/ ^" s0 ]
嗯,一切听你吩咐 我就用返简体
' n$ C# m4 y  o3 s$ @: L; G8 e; T$ w" T& i9 c8 r
蛇王够了 闪

inber 发表于 2011-8-29 14:12:35 | 显示全部楼层
原來超三咁口疏/ Q( x+ Q: a5 ^7 e( o1 \2 ~" _
漫步雲端 发表于 2011-8-29 14:10

& T9 {& C* {, ^0 H; }$ n8 Y5 M
# I7 V0 l  o7 M; Q/ V) p8 _, d7 E5 ^  U- H$ M5 n
佢點似得我咁口密姐

inber 发表于 2011-8-29 14:13:11 | 显示全部楼层
嗯,一切听你吩咐 我就用返简体/ b, O: J2 ?) i, p
# G0 I0 L8 ?! b: u: `
蛇王够了 闪
$ s" [" S7 W+ q( x1 G# J6 K* _$ A漫步雲端 发表于 2011-8-29 14:12
' s/ H4 D6 U5 X

c$ j* b) C2 W  n( U
" V( M' W& h& w1 F8 ^1 r3 S% W唔好比我捉到你用番繁體啊
2 e$ {% O8 x& j/ X嗯,去工作吧

chrisrex 发表于 2011-8-29 14:14:25 | 显示全部楼层
合得咁快?一日幾集啊你
3 M6 V: i. \6 s% q# t  |. [漫步雲端 发表于 2011/8/29 02:07 PM
0 @9 Y, D/ _' f5 G4 q& G. x

& O) g# U9 m" w1 h) O2 N
' J' S# y" M; v    一日先20集