星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

很久沒來,大家有米有掛住俺呢呃。。。這個是回歸貼及提供一個好東東讓大家下載。。

佐為 发布于2011-8-29 11:51 6814 次浏览 87 位用户参与讨论   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-8-29 13:46:12 | 显示全部楼层
無啦啦打簡體字' G- v# l+ o- m; e1 A- P2 J1 P, u
差啲睇唔明
5 t/ b7 U4 k1 h0 L& {inber 发表于 2011-8-29 13:38
, `. J7 ?/ z' x$ f' x
* {- q0 u' m) C' Y
4 j1 b0 i/ P. I- p
好吧,為左你 我打返繁體了

inber 发表于 2011-8-29 13:47:51 | 显示全部楼层
又摆我上台啦 水王I...) w$ @/ G8 z# p  N- Y
呢区三个版主之中我系最细果个* t5 k' O* a, A1 z! o, t, f& u4 j, o
漫步雲端 发表于 2011-8-29 13:43
, F3 P) e- p/ u5 ?+ v5 ^; r9 z- d+ }

. r& C9 K" p( M  h: o1 r0 D9 p3 D
佢地都系街長7 l% o( a; O) J' S0 S
大把區可以管
7 z/ `* c- b5 ?* m所以哩個區你玩曬

inber 发表于 2011-8-29 13:48:35 | 显示全部楼层
真系唔知嘛,有乜出奇啫
& w" G6 |% g. ]2 L漫步雲端 发表于 2011-8-29 13:44
0 P7 T% F& F6 J2 Z1 ]1 Q

# d2 j. Q1 B7 r, W* K/ a
9 v- ?! z; J: r) ?, f$ A連我都知佢同你合作合火影4 B) b: r- A; P+ ^) q
你合2XX集
! _  @: m& L; [3 R! h, e' L佢就合埋其他

aubert22 发表于 2011-8-29 13:49:55 | 显示全部楼层
有用过,不过用唔到~

inber 发表于 2011-8-29 13:50:06 | 显示全部楼层
好吧,為左你 我打返繁體了  I& v5 b9 \( v5 n: M# g0 c% S  ^
漫步雲端 发表于 2011-8-29 13:46

0 c; ~1 B8 Z2 b$ V( h! A0 U( F
6 l# H% ~3 i  }7 p, J
# n, w$ X# r( ~& w你唔系不嬲打開繁體咩/ [/ Q+ M! w% Z+ X
而家整打好似為左我而打咁

asd123456 发表于 2011-8-29 13:55:59 | 显示全部楼层
為姐啊。~!我遲黎.唔系好識你~呵呵

chrisrex 发表于 2011-8-29 13:56:08 | 显示全部楼层
未开始合,啱啱完成左噬魂师想休息一段时间先
; U2 h, _1 x; {& S0 m* J% t' j漫步雲端 发表于 2011/8/29 01:40 PM

: Y" X  }7 @$ J- x8 p1 e5 j: a5 ?+ x9 d" Q+ c$ W0 ]' V" f5 N( Y
- a5 u6 q- {* U( o- ?' {
    唔使急,最紧要快,我合到50,幽助话有70之后嘅原档- -我都唔知点算好了- -

oolym 发表于 2011-8-29 13:56:23 | 显示全部楼层
可惜,太可惜..彼此吾相识

漫步雲端 发表于 2011-8-29 14:01:26 | 显示全部楼层
佢地都系街長
! w1 s: Z9 f( N6 `4 X/ I3 m大把區可以管
$ t4 o' U" c% M9 }) p0 G% L所以哩個區你玩曬
, w5 K" ^' P9 C5 V6 Kinber 发表于 2011-8-29 13:47

& v1 w0 _4 b, q. A' t# ~6 l, n9 D' U/ u  q

. D9 I/ a, \* B' _# T: u" l3 S你唔好亂講...我只系一個二打六 沒你殺手I咁大權力

漫步雲端 发表于 2011-8-29 14:01:37 | 显示全部楼层
連我都知佢同你合作合火影  [; w" ~! _' t( }0 V
你合2XX集
+ A6 s$ z  }. {0 O1 f. S佢就合埋其他$ L% w2 @$ P- T2 W) q1 e' Z/ p6 q
inber 发表于 2011-8-29 13:48

9 M2 s3 E: R2 g  t) R6 C$ m& K1 b% u( U% V5 R+ F

! \9 m; Q3 G& u5 X! C點解你會知道我同佢合作搞火影?你肯定偷聽我地講野

漫步雲端 发表于 2011-8-29 14:01:43 | 显示全部楼层
你唔系不嬲打開繁體咩/ F6 w: n; v2 K  j
而家整打好似為左我而打咁. o# Z1 y$ [- j1 I
inber 发表于 2011-8-29 13:50
7 P9 I2 L8 g( T1 [: p

6 b/ Y; T  ]  s. C5 h9 q$ z
1 p, [+ \5 ?/ L我本來就系打簡體啦...的確系 為你左先轉用繁體

inber 发表于 2011-8-29 14:02:40 | 显示全部楼层
你唔好亂講...我只系一個二打六 沒你殺手I咁大權力: [5 E5 R# G, u% Z  a
漫步雲端 发表于 2011-8-29 14:01

$ a' F) r2 C1 Z! ~' F8 f$ v5 d
- Q& f9 R; l1 W2 o5 [' a
4 n% u3 t6 A6 y& |& B% q1 }我咬左雀仔
  J. g) p% l* h: K比啲街長取消左
: f0 i4 P! f/ G: K搞到我有少少唔開心" q* x* I1 b& q
! _# y- K4 O3 \( F( l
所以我根本無權力