[粤漫动画] [TVB 配音] 幽遊白書 1-112全集

bobo0755 发布于2011-8-29 08:11 6174 次浏览 63 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
名稱: 幽遊白書 1-112集( D/ B1 G- r4 {6 W+ I
; T( ^. x1 q: t5 i
語言: 粵語
4 \  K! b+ K$ O: |/ F- p  Q: M0 N# R1 p
大小 ; 15G左右0 s8 ]" \+ [# i' e* s: G* q
  R- ^( g( y" N8 ]) a
单集; 100-130MB7 k2 `/ c8 K/ j" p+ ^6 e7 w

- w+ W, K( ^8 h! Z/ ]3 H5 z  _# g【故事簡介】 吾洗讲我想大家都知咖啦  讲都多余的~~/ z7 V  h+ I; h8 R2 r" f- f
( w2 O0 H4 ?3 Q& |7 r+ J
* S& M, P( Q$ e5 j' N+ K QQ截图20110828180527.png
' g; t" y$ s& L+ i  ~5 W2 G QQ截图20110828180538.png
$ i, y0 H6 b4 T+ u& e QQ截图20110828180510.png
5 j0 B5 x* e9 ~  l* I; I QQ截图20110828180554.png , M1 G/ @& n: r- }
7 B8 _- v$ @. X4 y
0 B" g  O( @+ e4 D; ]6 ~* O$ o. s+ v$ R
957096D03111C3294750983BEC4EBF25E9FA421A.torrent (200.9 KB, 下载次数: 232)

已有(63)人评论

kevinchan 发表于 2011-8-29 08:26:31 | 显示全部楼层
论坛有合成版下载,我谂好多人都唔係几中意bt下载

kental 发表于 2011-8-29 08:40:23 | 显示全部楼层
收藏下先;小容量可以考虑

stain 发表于 2011-8-29 09:38:43 | 显示全部楼层
BT有点难拖,纯支持!

lwj23 发表于 2011-8-29 10:01:41 | 显示全部楼层
BT离线可秒,不过已经收左合成版~~

bobo0755 发表于 2011-8-29 10:16:35 | 显示全部楼层
论坛有合成版下载,我谂好多人都唔係几中意bt下载2 I5 K5 I! e2 ~
kevinchan 发表于 2011-8-29 08:26

2 q5 Z: j; g; {/ M, F. o: _' p; z1 A# {4 U4 O' V, M2 V9 P

* A) x! s% \7 v" ?$ \    我最钟意BT个了  可以满速~~~~

asd123456 发表于 2011-8-29 10:26:13 | 显示全部楼层
自己做種的?

エツクス 发表于 2011-8-29 11:08:24 | 显示全部楼层
BT对我嚟讲真係唔得,成日下嘢都係时不时係0嘅

Mikkukan 发表于 2011-8-29 11:23:45 | 显示全部楼层
15G...汗。。。 如果系相聚一刻就下

kevinchan 发表于 2011-8-29 12:50:03 | 显示全部楼层
我最钟意BT个了  可以满速~~~~
. f! m, K2 u, W( ~* Ibobo0755 发表于 2011-8-29 10:16

% t( w1 @8 S: m; U, J' B- ?5 A2 p  }# q* t3 F6 ?4 ?* v( ?

8 G1 }" x2 ^* M6 K    主要睇个种子多唔多源囉,多就冇所谓,少人做源嘅话就真係闭翳了

235795561 发表于 2011-8-29 14:54:20 | 显示全部楼层
已经收左个30几G噶合成版了

bobo0755 发表于 2011-8-29 14:54:54 | 显示全部楼层
主要睇个种子多唔多源囉,多就冇所谓,少人做源嘅话就真係闭翳了
9 Z0 _  y/ Z/ M& b6 Mkevinchan 发表于 2011-8-29 12:50
' h0 t& Q. u& ^6 x) Q2 s
. S* l) j9 ]. k* D) ]
2 ^4 \# e3 C7 a9 k
    我有迅雷  吾怕  我两个五百二的移动盘 都装满了  百份百满速