[粤语电影] 周星馳全集電影(1990-2004)

bobo0755 发布于2011-8-26 13:45 4769 次浏览 59 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-8-27 17:06:36 | 显示全部楼层
回复 33# bobo0755
1 ^) H8 @% Y  \/ o0 ^
  F# N+ t- ^" F( f: [5 o5 ~
9 z/ o, S* j( I" H    重复发帖,改内容,还有就是不要你俩不要再乱发帖,雀仔已经警告了

kevinchan 发表于 2011-8-27 17:09:08 | 显示全部楼层
讲笑姐  吾洗甘劳气~~4 X, j) y3 ]" ?3 e5 N! A
bobo0755 发表于 2011-8-27 17:05
' ]  `4 }/ E( z$ _( Q+ L
2 V/ r, _' E) P3 U( a  ^5 I3 n& \

1 I/ j5 _# R9 z! }4 U    就係希望你两个唔好咁劳气,否则一齐禁言

基拉杰特 发表于 2011-8-27 17:11:51 | 显示全部楼层
我刚想话再这样下去就禁言,没想到雀仔先讲

asd123456 发表于 2011-8-27 17:11:58 | 显示全部楼层
回复 38# kevinchan % _, |+ [4 U+ c+ d

( ~# Z0 U- K8 t8 p# O1 g
; ?' t! U2 l  w/ z+ t2 |" R    非常支持...

chrisrex 发表于 2011-8-27 17:12:03 | 显示全部楼层
各大高层嚟围观,各位准备开餐

Batcat 发表于 2011-8-27 17:13:45 | 显示全部楼层
各大高层嚟围观,各位准备开餐1 \" l7 v) Z( ~+ Y# M
chrisrex 发表于 2011-8-27 17:12

! {' H. ~! B' Q+ I8 |, m" T0 s) k3 K) g

: U; d* `$ L7 w3 C   好似唔多够喉!!

235795561 发表于 2011-8-27 17:22:55 | 显示全部楼层
我系想冲甘多啊  高层吾比 无鸡0 ?: @& p* V+ X; X
bobo0755 发表于 2011-8-27 17:02
% F2 K* w9 G+ C+ b+ j

; ~+ p: F: N& g! U  l- z- i  z7 ?; r- }% ~% H& x
    我经已同高层沟通过,充10亿点券盛为2000万啦唔该,记得支付宝交易,唔收期票噶

bobo0755 发表于 2011-8-27 17:23:03 | 显示全部楼层
回复 38# kevinchan
3 r$ ]2 ~: e* s: l) M; s/ {
- N$ T  O+ J( O. b: R" _* b: {4 l8 q3 W
    明白  以后吾敢了  都甘夜了 训了 雀哥哥88

inber 发表于 2011-8-27 17:30:49 | 显示全部楼层
雀仔哥系唔同啲
% U! K% O& u" z/ v, t. G一出口就搞定

bobo0755 发表于 2011-8-27 17:33:38 | 显示全部楼层
我经已同高层沟通过,充10亿点券盛为2000万啦唔该,记得支付宝交易,唔收期票噶% H) [1 D% O7 H# a+ \; M; d
235795561 发表于 2011-8-27 17:22

) F- M3 D/ x( m/ Q3 [4 i! V) Y. W' L$ S9 E$ ~+ X, X' D) e" ?; p4 i  c
7 \; ~( m  b& q; L% O% k: V' p
    甘我带甘现金要请保安咖  吾该你帮我联系咯 你要做过个保安队长我先敢带甘多现金姐 吾该晒 ~~~

235795561 发表于 2011-8-27 17:41:48 | 显示全部楼层
甘我带甘现金要请保安咖  吾该你帮我联系咯 你要做过个保安队长我先敢带甘多现金姐 吾该晒 ~~~
( t  T) }" f) P0 ]  r0 X' zbobo0755 发表于 2011-8-27 17:33

& s  e0 v4 h( _( x. I+ i; _. @& f. b1 }3 X0 N- [0 U
  ?5 u) w  [3 o" g7 Y) u1 ]7 z# x
    网上过数就得拉,你甘多现金,多到厕纸甘,都唔知有无挪过黎萌屎噶

asd123456 发表于 2011-8-27 19:05:50 | 显示全部楼层
回复 41# chrisrex
  ]. g9 u0 g* q$ T/ p+ S7 c  l2 P# t2 M" }4 Q6 ?! }  r0 g
  Z& l( Q7 B4 W- E
    你幾時做左版主的?