[粤语电影] 周星馳全集電影(1990-2004)

bobo0755 发布于2011-8-26 13:45 4767 次浏览 59 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
earnac 发表于 2011-8-27 15:09:07 | 显示全部楼层
係廣東話嗎

235795561 发表于 2011-8-27 15:16:11 | 显示全部楼层
江门噶真系有钱阿  除了我  X, N& r2 P; q* n$ }5 F6 n
bobo0755 发表于 2011-8-27 14:53

! L5 u/ x! b5 r6 R1 b/ e$ n2 c+ R* H" k- Y1 |

; e5 b1 Z: l9 t1 x% q    你无钱.你屋企有.点券你都有唔少拉

DARK0088 发表于 2011-8-27 16:17:07 | 显示全部楼层
全部都粤语哇??好犀利!~~~

bobo0755 发表于 2011-8-27 16:34:00 | 显示全部楼层
你无钱.你屋企有.点券你都有唔少拉
0 }" P5 |% n9 t1 @5 ^235795561 发表于 2011-8-27 15:16
+ `! x( E8 V5 {2 D8 p! W4 ]( N; {- J
  I: Q8 Q* ^, E+ @/ C" j
. G: L: y8 [( z# a* O
    点卷要几钱啊  百几二百蚊  以家有边个后生仔 无一千几百系个身咖  无钱D女都吾同你玩啦..

235795561 发表于 2011-8-27 16:40:35 | 显示全部楼层
点卷要几钱啊  百几二百蚊  以家有边个后生仔 无一千几百系个身咖  无钱D女都吾同你玩啦..[em233 ...8 o1 t  w. c6 H; k) b& i
bobo0755 发表于 2011-8-27 16:34

+ L- Q8 T0 K. C& c# N3 o+ j! Q" z; Z7 v1 O; u
- \5 }( K3 G: ^3 s+ t
    你屋企真系好多钱,穷人欲哭无泪 未命名.gif

bobo0755 发表于 2011-8-27 16:50:04 | 显示全部楼层
你屋企真系好多钱,穷人欲哭无泪
  J- i9 W, P! G, F, |! c235795561 发表于 2011-8-27 16:40
3 }. |; b" l4 a( v

- Y9 V/ D* f/ w# K0 a$ p( W* B 边够你k家西啊

235795561 发表于 2011-8-27 16:53:57 | 显示全部楼层
边够你k家西啊# P' H2 l  I- X3 |; Z
bobo0755 发表于 2011-8-27 16:50

1 ~8 G% k6 A: U* u) |4 Q' |3 F: @
  R- G/ u& C/ e, o" T" V
    我都想吖,系噶话,我充1000000000点券串死你拉

kevinchan 发表于 2011-8-27 17:00:48 | 显示全部楼层
楼上两位说话要注意点唔好搞到最终要禁言

bobo0755 发表于 2011-8-27 17:02:07 | 显示全部楼层
我系想冲甘多啊  高层吾比 无鸡

bobo0755 发表于 2011-8-27 17:02:53 | 显示全部楼层
我都想吖,系噶话,我充1000000000点券串死你拉
' Q: ]" b4 x& L1 q- Q9 f235795561 发表于 2011-8-27 16:53
7 B7 q% F0 v) q- \2 j8 L/ _  K

/ ?" W" X  e( q2 n3 `/ I$ s4 y# q+ `9 f* u" s4 b
    我系想冲甘多啊  高层吾比 无鸡  

评分

inber -2 -5 重复发帖

bobo0755 发表于 2011-8-27 17:05:34 | 显示全部楼层
楼上两位说话要注意点唔好搞到最终要禁言$ i" @& P& Y9 {- c6 e
kevinchan 发表于 2011-8-27 17:00
( O) P* L6 U4 h

. Y- T3 U) ?. @! z# N# |/ D9 N4 ]6 Q+ u

/ t; ]' ?, J: P& f7 r( r讲笑姐  吾洗甘劳气~~

asd123456 发表于 2011-8-27 17:06:14 | 显示全部楼层
回复 31# 235795561 # p; H+ Q% N! C
/ e, r/ \3 I- U% y
; s, A; `7 W" K  f
    老點唔夠人黎- -