跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [轉載+從此潛水][涼宮春日的消失 劇場版][BDrip][外掛音軌+字幕][全一話]

mcnynbajay 发布于2011-8-22 22:18 4316 次浏览 54 位用户参与讨论   [复制分享主题]
manofman 发表于 2011-8-23 14:06:12 | 显示全部楼层
正片的解壓密碼係咩啊?

manofman 发表于 2011-8-23 14:09:49 | 显示全部楼层
好在google到解壓密碼:明のsky0250

sha1b18 发表于 2011-8-23 14:20:43 | 显示全部楼层
文件太大,去四魂下,要音軌算

mcnynbajay 发表于 2011-8-23 15:50:33 | 显示全部楼层
文件太大,去四魂下,要音軌算5 N9 A/ q% Z$ f7 D
sha1b18 发表于 2011-8-23 14:20
5 u4 ?9 j: v* C5 V. s9 _7 F, n; n
3個鐘的片長了~~~仲要系1080P添~~壓得咁好,已經好細嘅了~~! A. |0 y# l- i3 D; f7 M9 H8 E

* ~/ w: [5 @9 J8 h" n以1個鐘半長的電影+BD 1080P+DTS高碼音頻,下下10G,多地是~~睇來你唔系高清人士,無視吧!
& V& `& n  x  J; m) P5 x3 z/ _   
好在google到解壓密碼:明のsky0250/ O4 r% \  }7 @
manofman 发表于 2011-8-23 14:09
. s, A$ k; @3 G4 I% X
我自己收左片源了~~一時忘記左“明のsky”佢一直打包都內置左密碼添~~% L$ t0 a6 V+ W% {  }

; R, R. d1 l* V! F6 I真的妄你咁都搜索到~~你得嘅……

Hatsuki 发表于 2011-8-23 16:01:15 | 显示全部楼层
你潛水對我地黎講係一種損失! 老實講我仲等緊電車男

mcnynbajay 发表于 2011-8-23 16:05:22 | 显示全部楼层
你潛水對我地黎講係一種損失! 老實講我仲等緊電車男3 p9 j" {+ G- F( z
Hatsuki 发表于 2011-8-23 16:01

; S# ]  p: ^+ K4 J+ D) J  P+ B
0 N7 x4 x, R7 t9 M0 F6 O( f# Z$ p, @7 N. M& K+ O! M8 L
     話左唔系收山咯~~~潛水遮~~~有好野戲,咪浮上水面咯~~4 J+ I2 v8 p5 ?* U6 |

# B; ]0 ^. G! U$ z9 W: P電車男了? 我貌似早系2個月前,已系群度發左共享了了~~你走寶了……5 @* A  E  F) x. c/ W; C- }& r, {

2 y- E1 ]( w, `因為片源系迅雷離線分享的!+音軌系115的~~

sha1b18 发表于 2011-8-23 16:07:47 | 显示全部楼层
回复 28# mcnynbajay 3 d: z# f: x/ Z4 E* v3 j1 u/ \; F9 r
. H7 H( A; \' B- Q+ u
去四魂下都差唔多,因為我多數下720P,好少下1080

mcnynbajay 发表于 2011-8-23 16:08:12 | 显示全部楼层
補上密碼~~一時忘記左,幽助提醒左我!
& ^! s) W/ x) U補上SP的MU鏈接外露出來~~方便訪問唔到MU文件夾的人士!

Hatsuki 发表于 2011-8-23 16:12:49 | 显示全部楼层
話左唔系收山咯~~~潛水遮~~~有好野戲,咪浮上水面咯~~5 ^7 i8 s# j- U& n. H9 V9 g' p. D
  E! h& m0 c+ b* e0 C% J. Y7 {5 {( v
電車男了? 我貌似早系2個月前,已系群 ...6 @1 Q- E3 l3 h* t. O% H; B( S- k
mcnynbajay 发表于 2011-8-23 16:05
) n( [. r3 ?8 ]' g( E0 s& y/ w8 V5 K
QQ群?我冇用QQ

sha1b18 发表于 2011-8-23 16:13:49 | 显示全部楼层
補上密碼~~一時忘記左,幽助提醒左我!
2 s- p% l( G3 C& x0 j% n" a' R補上SP的MU鏈接外露出來~~方便訪問唔到MU文件夾的人士!
% f1 U( g( Z5 Y; ~# W! C8 t  }mcnynbajay 发表于 2011-8-23 16:08
8 ?# z& M* Y/ {# r8 r

8 W7 S8 y3 X. y/ n2 h1 p  r已知密碼係咩啦

mcnynbajay 发表于 2011-8-23 16:14:26 | 显示全部楼层
回复  mcnynbajay : Q3 F. p4 J+ y  F, P

$ p, ?8 a* u  c3 H+ b$ y6 t去四魂下都差唔多,因為我多數下720P,好少下10805 J; e0 l( [5 D3 @
sha1b18 发表于 2011-8-23 16:07
. b/ l; F- |! m& |1 A  C) a4 m
" D  J0 \6 \. o4 n# U! n
, O3 ~. f* Q" D
   你四魂的片源,我唔保證能完美同步的~~有偏差自行修正了……
2 x7 S1 |; `# s, V) {  h) m+ e! w8 S) R; B7 G* a' `* Q8 @
@@~~我通常電影都系下720P的,而動畫反而下1080P的~~好怪的……

mcnynbajay 发表于 2011-8-23 16:19:03 | 显示全部楼层
已知密碼係咩啦
  g$ {" W/ ]4 Q/ K! Usha1b18 发表于 2011-8-23 16:13
- L. B* d$ w( g# }

5 S. o: Q  H# `5 a& H7 g* K@@~~樓上某位公佈左~~真的估唔到,咁樣都可以搜索到出來~~可能佢的資源系各大論壇發佈去的~~
2 `7 U" _& |9 U3 ~% m' ]; S6 y   
QQ群?我冇用QQ
: x  W) g$ I9 h) `9 I5 C( q; FHatsuki 发表于 2011-8-23 16:12

# e6 L2 R) o- I& v7 Y! X3 W/ a, [6 ^4 m- ]" l
系啊,我之所以唔公佈出來,最重要系片源問題,我上載有壓力/ S: P/ o$ P: t4 U6 i. U  z7 E4 }: Z
4 S: G: I% B/ [* A
好在迅雷離線能秒的~~但只可以分享俾少數人+保存期有限: ?9 L3 [3 F) L( ?: {7 o) [) L
+ v" \  S4 H5 C
你如果有相同的片源嘅話,我可以PM俾你的~~校正音軌……