跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [轉載+從此潛水][涼宮春日的消失 劇場版][BDrip][外掛音軌+字幕][全一話]

mcnynbajay 发布于2011-8-22 22:18 4323 次浏览 54 位用户参与讨论   [复制分享主题]
我冇野讲 发表于 2011-8-22 22:47:52 | 显示全部楼层
昨晚的这个时候还在看的

lovepx 发表于 2011-8-22 23:13:07 | 显示全部楼层
过黎哩边支持先~
0 j5 H1 ~1 Q- T% l* z即刻抄片源出来睇"反正我信了"

a910776313 发表于 2011-8-22 23:30:32 | 显示全部楼层
凉宫的剧场没看啊。。就看了连载的。

freedom246 发表于 2011-8-22 23:33:48 | 显示全部楼层
久唔久出下水面,潜太耐唔好的!!

ninaomu 发表于 2011-8-23 00:28:52 | 显示全部楼层
打算潜几深先~

cidopq 发表于 2011-8-23 00:49:20 | 显示全部楼层
感謝大大...對團長大人太有愛了...值得收藏

mcnynbajay 发表于 2011-8-23 00:53:59 | 显示全部楼层
打算潜几深先~$ q! Y0 i4 r; ]0 I" E! a& \6 W
ninaomu 发表于 2011-8-23 00:28

" u3 W/ b/ D5 B( j7 Z呵呵~~絕對唔會深得過你的~~條明~~好難得見你浦頭……8 n8 I( T" G6 ~' @; ?, |
4 e" |' ^; `( S

潛水8 X; `5 w8 [9 @' V' N
揾人刪左張帖佢
- r1 n: d1 d' B2 a7 n& s% D. e等你唔好潛
- d0 P3 p5 h3 @) Y  W
! }* U4 i  A( x2 T% L. Zon9系dotmu發左個含廣告嘅原檔音頻
6 z& U# K, h/ R. Q重有字幕
5 g7 X( x7 A3 E
- W9 A/ s. N/ _  Q5 v) c- t' x系唔系比左你 ...
# h! f0 T2 f4 ?" e' Vinber 发表于 2011-8-22 22:34

& M2 w- y6 P# B$ d, @' R( ^系喔,啱睇過,睇時間,真系13點之後,我先收到音軌+字幕的,真的有可能系幽助提供果D~~~; p( a) e/ F) T! `9 ~- @8 F+ t0 [
  ]! d. }% e2 Y) ~) F
點都好,肯定都有岸狗提供果一份力的~~
: y" ^: ^; M, y% e* A
) O4 ]& H- K- P& J' S* B9 f潛水遮~~~我而家都算系半狀態嘅了~~收山就無可能了~~我諗過,我始終放唔抵動漫的興趣~~之後就算合了+放上網,都唔會共享出來的……

maplep 发表于 2011-8-23 01:51:04 | 显示全部楼层
过黎哩边支持先~
# z- Z: G0 q4 \% d- y2 r* N4 B即刻抄片源出来睇"反正我信了"
% f2 D$ |/ d, G* ?- Hlovepx 发表于 2011-8-22 23:13

: V4 E# N# l- m
  U% I# W, g" d& `" L5 [" Y- A' j. D+ Q
6 N4 T# }4 E+ n* `: N5 E! U5 V/ Y/ A    信什么?

zhongzich 发表于 2011-8-23 03:03:36 | 显示全部楼层
请问d SP是咩来的? 甘鬼多点下载得晒

53683430 发表于 2011-8-23 05:07:19 | 显示全部楼层
聪聪21说过这是他作出很大心机的作品,当然要支持啦

ksisibi 发表于 2011-8-23 09:50:20 | 显示全部楼层
林元春啊!!! 何璐怡  仲有曾佩仪

manofman 发表于 2011-8-23 11:25:36 | 显示全部楼层
4G,要兩個鐘頭先down完,慢慢down