[115空间] 「原創 元气爆发 伏魔金刚 R2RAW 1-51粤日合成

ConvoyChan 发布于2011-8-15 22:06 8612 次浏览 91 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-8-17 08:05:56 | 显示全部楼层
原來幽助有靚音頻
4 c2 e. ^) K' F8 R& g0 c6 X, M: w咁我唔補了

幽助 发表于 2011-8-17 08:15:52 | 显示全部楼层
原來幽助有靚音頻
' S/ U# f  V, D- x) E- u咁我唔補了
6 T8 R7 [3 l6 g, }inber 发表于 2011-8-17 08:05

* e1 X- l' @" N$ s+ ]& ?" I都一樣係咁啦   我果隻係rmvb抽o既192k音頻黎^__^

inber 发表于 2011-8-17 08:19:37 | 显示全部楼层
都一樣係咁啦   我果隻係rmvb抽o既192k音頻黎^__^0 B, y% p1 b. z* _
幽助 发表于 2011-8-17 08:15
+ r" F2 Y# [: ~7 Z/ F: q; P

1 j: I) a7 v1 K5 Q& |, m+ N- w% L; `1 @8 u5 K! Q1 X  o
咁睇黎就唔系 笨豪 版 (笨豪版128k)
' ?  `) M& p, [) E+ \& [睇黎系幽助錄嘅

幽助 发表于 2011-8-17 09:58:16 | 显示全部楼层
咁睇黎就唔系 笨豪 版 (笨豪版128k)- {( C9 t8 O7 O+ n' z$ t
睇黎系幽助錄嘅" [" _; a" o# O' _) g% L2 a' R1 F1 n
inber 发表于 2011-8-17 08:19
6 U! k1 o- e% w3 e
當然係啦^__^   我未放過出黎架^__^

183334257 发表于 2011-8-17 11:02:39 | 显示全部楼层
蓝光人系列终于等到最后一部了,多谢CC分享

幽助 发表于 2011-8-17 11:30:25 | 显示全部楼层
HAHA放住 1-10集音頻先@@^__^
( L4 K% A4 C  H) i* y; C9 ~) Y第01-10集 part1:http://u.115.com/file/aq7ll0lc( w5 N3 c9 r1 s; [: [& }5 _. n
               part2:http://u.115.com/file/dnhtj6ui

冷风 发表于 2011-8-17 12:33:29 | 显示全部楼层
谢谢分享哈~

cimmy210 发表于 2011-8-17 14:29:13 | 显示全部楼层
睇睇先~~~~~~~~~~

ConvoyChan 发表于 2011-8-17 17:44:07 | 显示全部楼层
HAHA放住 1-10集音頻先@@^__^. I" m9 d5 y. @2 U2 H+ E# f
第01-10集 part1:& C$ x( @& m! L
               part2:5 n, k" t+ [$ d/ `) _! ], \% x
幽助 发表于 2011-8-17 11:30 AM
! k# }/ T# q1 ]1 }8 f$ N

4 i& A/ A# Z- x# X0 p8 S
& e; @/ Q3 A5 X    5使甘急,做完元气爆发再慢慢策划 收下先! G4 \. ?& F1 C  E/ v4 J
今日老板掉个大project比我 计划做个交流平台同规则发布之类既系统 包前台后台 美工 一起来 尽量推左渠 推5到就麻烦了 反正我5系专业做系统既...

ConvoyChan 发表于 2011-8-17 17:46:33 | 显示全部楼层
當然係啦^__^   我未放過出黎架^__^9 S+ [9 ]- ]( F* n, w/ D
幽助 发表于 2011-8-17 09:58 AM

. Q* k, q2 i2 U. t
+ C) M( V& j  q+ {+ T+ q$ W
5 ~9 ~; N  Y) S* M, Q( p    对了 其实合成用个未cut广告既mp2反而仲多工 我情愿下rmvb抽音频了 反正听5出区别 仲有就系下次5好上传后5记得按分享....
0 x" e" g+ F$ d) c琴日元气第二话就系甘 系群度召唤你都冇反映

幽助 发表于 2011-8-17 18:40:35 | 显示全部楼层
对了 其实合成用个未cut广告既mp2反而仲多工 我情愿下rmvb抽音频了 反正听5出区别 仲有就系下次5 ...
) s! g8 r5 Y% a( M1 i9 @ConvoyChan 发表于 2011-8-17 17:46
& N& k; \& `- ~2 l3 ~0 P" A0 G
j  你可以add我qq嗎@@   我間中先睇群  所以見唔到你叫我呢   咁不如我cut好先抽音比你啦    似中片原音係靚好多  由第4集開始好唔好  cut左先抽音

huang 发表于 2011-8-17 19:06:51 | 显示全部楼层
得闲再来支持,等合集算了