[115空间] 「原創 元气爆发 伏魔金刚 R2RAW 1-51粤日合成

ConvoyChan 发布于2011-8-15 22:06 8614 次浏览 91 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-8-16 22:25:29 | 显示全部楼层
抄我
% a: t6 \- I3 ]4 Q5 b* b唔好話系我教! D' s8 F) |. A- P1 P/ j
inber 发表于 2011-8-16 15:30
! t" O4 T; U/ j2 ^5 |, X# F8 j* ]7 g! o

# \: z/ B. N$ Q! p9 t8 f3 N% K7 W# @" a! @) [& o# |
边得闲抄你啊

inber 发表于 2011-8-16 22:28:33 | 显示全部楼层
边得闲抄你啊
. R; o" k: q# h$ [$ K' X/ z漫步雲端 发表于 2011-8-16 22:25
. S5 j$ G* M. ~, T3 [
8 w6 l6 B; o0 T% l9 f

4 |, j7 R; x  {, W 你話點就點
0 I9 G1 n& S( e% N0 i7 z8 [  k反正我都唔夠你講

so_h2o 发表于 2011-8-16 22:31:45 | 显示全部楼层
能做出篱已经系神一般噶存在

幽助 发表于 2011-8-16 23:53:47 | 显示全部楼层
原來以經有合成版 喇   多謝你呀thx^__^

幽助 发表于 2011-8-16 23:56:06 | 显示全部楼层
ConvoyChan兄   想要 四驅兄弟呀???   貌似唔多見有人放過出黎@@

inber 发表于 2011-8-17 00:00:58 | 显示全部楼层
ConvoyChan兄   想要 四驅兄弟呀???   貌似唔多見有人放過出黎@@8 s5 c) E; L8 `: u2 }1 c5 j* `0 I
幽助 发表于 2011-8-16 23:56
. o6 v* \' z' w# ^: B, }* l

+ p( ^; {  j8 P7 M  l$ w6 J  [$ W6 [
系唔系笨豪錄過的?

ConvoyChan 发表于 2011-8-17 00:21:32 | 显示全部楼层
ConvoyChan兄   想要 四驅兄弟呀???   貌似唔多見有人放過出黎@@; Q7 w: Z: H1 T$ O$ N
幽助 发表于 2011-8-16 11:56 PM

* H4 z/ E+ L" G% ?- S
& I4 @/ {* t+ X5 }# x* d2 a: w0 B. U5 h% h
多谢乜呢,你都有出力嘛。四躯既话,得笨豪个版本,宜家mu档已经坏甘一部分,ny1600合过一d,不过台板片源好差,我记得我有个贴子对比过既,所以话想重合,,不过直到宜家都无补档,如果5补,做完哩个退休咯。

幽助 发表于 2011-8-17 00:36:27 | 显示全部楼层
多谢乜呢,你都有出力嘛。四躯既话,得笨豪个版本,宜家mu档已经坏甘一部分,ny1600合过一d,不过台板 ...# I! L. W, A- S
ConvoyChan 发表于 2011-8-17 00:21
, ^$ c( U8 B" @! I
我都有成套你要唔要  我搵番出黎慢慢補檔   話說你係咪唔齊架??

vskenying 发表于 2011-8-17 02:54:37 | 显示全部楼层
可以發合好的嗎?

ConvoyChan 发表于 2011-8-17 07:40:57 | 显示全部楼层
我都有成套你要唔要  我搵番出黎慢慢補檔   話說你係咪唔齊架??
! [4 o# G2 J: F* i9 \幽助 发表于 2011-8-17 12:36 AM

( r( a0 a' e) X1 S6 `- R5 b
! Z" b: L4 S+ k! S: S% M9 g6 T/ J) ~
    要啊,5使视频 直接要录影版音频得喇 3部都要哦

inber 发表于 2011-8-17 07:57:10 | 显示全部楼层
本帖最后由 inber 于 2011-8-17 08:01 编辑 + Y8 {8 q, Y+ a8 j. ]4 o' _5 P: q6 E
要啊,5使视频 直接要录影版音频得喇 3部都要哦( o$ `# C+ T5 M  o8 M! @- M: c
ConvoyChan 发表于 2011-8-17 07:40

7 |9 `1 b: W  \" J) j+ v) H7 N4 g
3 S" x' l7 ^* P, T
我補音頻吧8 r" X/ ~  Y4 m5 m  f
希望我手頭上的無錯7 t1 F! Q, o. S" h$ E% b# T; e

% k! e& {- y3 H  b) |2 w+ o# A+ H0 |四驅兄弟 32,系怪談(所以無)
+ N9 d& a3 v4 v& [" d+ V其他都應該有

幽助 发表于 2011-8-17 08:03:49 | 显示全部楼层
要啊,5使视频 直接要录影版音频得喇 3部都要哦
8 V* n9 L3 B& R) aConvoyChan 发表于 2011-8-17 07:40

' I5 l2 o& n* A, ]$ XOK   視頻我都打算補下    我再令外封音頻比你啦ok^__^  192K音頻^__^