[动漫百科] 昨天發生一件事,讓我感覺得到時代的變遷

lkm337490 发布于2011-8-5 02:22 4900 次浏览 55 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aubert22 发表于 2011-8-6 13:58:30 | 显示全部楼层
回复  aubert22
* F9 l) T1 {, T/ J" ^- g" I3 Q  a0 g6 g% x+ K& c

% C& }+ e7 H# c2 `6 ~/ G    你誤會我意思啦~ 我指疲疲地嘅意思係,單元式故事比長篇更殺橋。要係18頁嘅篇幅入 ...
# q7 X  h4 T) Q8 H5 b' D7 V/ rlkm337490 发表于 2011-8-6 13:51

6 @' l5 B# |# N1 n# d: E& [" W& ^; s+ f: `$ z
( ]2 p; M; Z3 @. ]2 C0 D
    哦哦,咁~咁梗系啦,所以我都无睇银魂漫画嘅~系睇火影同海贼王~

lkm337490 发表于 2011-8-6 14:02:05 | 显示全部楼层
哦哦,咁~咁梗系啦,所以我都无睇银魂漫画嘅~系睇火影同海贼王~( Y4 e5 h$ V! d) ~- n
aubert22 发表于 2011-8-6 13:58
, w' n+ k4 l2 j2 f3 P& z
" W* m: @% \2 P) k% u  V  V3 J

2 |2 f( y) A0 t2 `$ p" B( k   動畫嘅四天王超好睇啊!!! 我睇到喊T^T

aubert22 发表于 2011-8-6 14:32:27 | 显示全部楼层
動畫嘅四天王超好睇啊!!! 我睇到喊T^T- q, l( }5 F' n8 [, O
lkm337490 发表于 2011-8-6 14:02

; S- o, e$ d- [+ l/ T: G' R
6 H# V: L0 [1 V7 R# I6 x( Q+ N6 T. }2 _$ ^& D7 x3 a1 ]2 a4 ^
    乜4天王?

lkm337490 发表于 2011-8-6 19:10:29 | 显示全部楼层
回复 39# aubert22
; `( |3 ]0 h+ U" C* ]0 M4 [2 d0 N
3 D$ j8 N) \  @( Z% x) X( W7 ?7 v# a5 x- M
   即係講歌舞妓町四天王戈篇~ 動畫210戈度

aubert22 发表于 2011-8-6 19:16:06 | 显示全部楼层
回复  aubert22 " a5 H# g1 X. B9 g! I
( J0 w/ v, m( J, e0 M' ~4 `
0 a7 s7 S4 f4 Q' e
   即係講歌舞妓町四天王戈篇~ 動畫210戈度% i5 q# }) F6 x! G3 t
lkm337490 发表于 2011-8-6 19:10
. {1 X' `+ u% c" t, ?4 y

6 `- b" \; V* {. Y: K7 V哦哦,果度~~

lkm337490 发表于 2011-8-7 02:34:16 | 显示全部楼层
回复 41# aubert22
( }7 E+ l5 H4 n2 W  l. ^; t$ @2 o5 t
5 f5 q, D, u% h# f- v0 L; V. o% \& s* N+ d/ ]0 a- U
   睇漫畫戈陣仲有少少驚係大結局,因為啲舊人出番晒黎幫忙,感覺好結局FEEL。

aubert22 发表于 2011-8-7 12:37:17 | 显示全部楼层
回复  aubert22 ; y) ]3 S- o3 v0 S" l

' u; k* S( N, N8 N; V5 Q; I3 T5 S9 w$ r' u0 v7 G5 L7 e
   睇漫畫戈陣仲有少少驚係大結局,因為啲舊人出番晒黎幫忙,感覺好結局FEEL。
  B, E  G4 p7 v1 ^lkm337490 发表于 2011-8-7 02:34
* a2 t: W7 I" ^# a8 x7 |- {! J+ @

5 u! V5 s8 Y! f% P! n( M# ?* u呢个桥段肯定走唔甩嘎啦,无可能话佢3个乜都搞掂晒嘎,唔符合实际嘛~

djbenson2 发表于 2011-8-7 17:30:02 | 显示全部楼层
系咯~好壞人都唔識分,第日點出嚟社會吖~

lkm337490 发表于 2011-8-7 20:11:45 | 显示全部楼层
呢个桥段肯定走唔甩嘎啦,无可能话佢3个乜都搞掂晒嘎,唔符合实际嘛~
1 {4 v& }( q& E1 vaubert22 发表于 2011-8-7 12:37

4 g3 d. o) ^) X- _0 y3 O1 U# P  N* D, k9 m! V# G
( a% ~' \! S& t1 \. H9 L
    不過咁大件事~ 真選組居然完全唔出面XD

lkm337490 发表于 2011-8-7 20:14:38 | 显示全部楼层
系咯~好壞人都唔識分,第日點出嚟社會吖~
+ Q$ O. e. }/ g( R  Odjbenson2 发表于 2011-8-7 17:30

, x4 i+ h- F/ K8 ^2 M
3 i, _/ f( ^: g( n' |, n" ]& ^( |8 b( g# I; Y8 {
    HAHA~ 話說我第一次睇火影嘅時候也以為卡卡西是壞人

aubert22 发表于 2011-8-7 20:31:09 | 显示全部楼层
不過咁大件事~ 真選組居然完全唔出面XD# z1 s  F1 }0 M: }( o5 I/ r% I
lkm337490 发表于 2011-8-7 20:11
' N5 G- S3 X. y+ v  Q6 c# [
" \- X% V, Q  Q* S

^( R# @3 j3 r$ n; o    的确,我都有吐槽过呢度~

平常心 发表于 2011-8-8 10:30:27 | 显示全部楼层
叫超三现嚟,变身超4.细路仔要哄,