[115空间] 115空間 BDRIP 叛逆的魯魯修第一+二季 全粵語+J2字幕 (永久,补档完) 2011 12/24!!

wulove 发布于2011-6-14 14:26 9266 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
wulove 发表于 2011-6-20 22:40:00 | 显示全部楼层
魯魯修好正^__^  唔知會唔會再出r3呢  @@^__^  唔該你先
+ s+ ^- X9 v1 j2 y* @. P幽助 发表于 2011-6-20 18:47
" z8 Y/ X- j# Q% Q. d

/ N4 c8 F) p, Y: h/ h1 j1 D' `: D( V1 Z: j1 I
    有我都想睇.........魯魯到最後係咪姐係冇死到呢?? 你知唔知

vskenying 发表于 2011-6-21 01:20:58 | 显示全部楼层
之前的BT版的已經下齊暸,多謝!!!

wulove 发表于 2011-6-21 01:28:34 | 显示全部楼层
回复 86# vskenying
* W2 i3 j; ]  Q, V$ \- Z
  Z" |2 U: U' X+ X% K* B
# ?8 n6 z: ~8 [3 P3 \    之前個bt 版都係我發既=.=

幽助 发表于 2011-6-21 07:05:29 | 显示全部楼层
有我都想睇.........魯魯到最後係咪姐係冇死到呢?? 你知唔知. h' I3 ~4 [+ q8 b( Z& r
wulove 发表于 2011-6-20 22:40

4 ^8 F$ l- R8 j  o) r: m魯魯我聽講冇死左  變成好似 c2咁不老不死  唔知真定假@@

inber 发表于 2011-6-21 07:14:05 | 显示全部楼层
魯魯我聽講冇死左  變成好似 c2咁不老不死  唔知真定假@@% x+ R, I9 X" Y; G% P5 K
幽助 发表于 2011-6-21 07:05
+ x+ [; K  _  H, W( E) v/ P: W
, r" V1 g; A% G7 C9 S" I6 C$ _1 s
* c! P$ j& b/ K8 N& M8 H
我都想知答案
, u3 A' W1 D' ~, S; c2 B$ o
+ P2 f4 |3 b5 L! ]6 o6 {' s/ P上網都見人咁講7 `( x9 P2 ]* I# q$ R
但又有人話系D人吹出黎/ h5 Z7 E& f" V3 a- O6 j- S
4 a5 E  ?& I, _6 }$ x
樓主咁鐘意呢部,點都知唔少掛

vskenying 发表于 2011-6-21 07:51:02 | 显示全部楼层
回复  vskenying 5 t- T3 N0 d0 H; v

% @1 Z) Y2 K9 O: M7 |& Y# E/ T
8 G( x7 h& U: G6 D  Q    之前個bt 版都係我發既=.=
& g+ u/ @4 v4 q1 Lwulove 发表于 2011-6-21 01:28
' ~3 y# L7 r, z+ T
! P( K$ Z& G1 S- Z! q6 ^6 s. L

0 M7 E& ^. c- t: f- |& A    所以就多謝妳咯.

cidopq 发表于 2011-6-24 22:14:18 | 显示全部楼层
睇下質素如何...先

setvet 发表于 2011-7-22 01:22:53 | 显示全部楼层
音频唔错,无计了,下落来提音频!

火中君 发表于 2011-7-22 15:42:40 | 显示全部楼层
我只系想要个J2字幕得5得啊?

mxfy011iu 发表于 2011-7-22 17:10:12 | 显示全部楼层
好像在电炉大全里全有喔
! t8 \- k8 D# d, n4 w0 W: s! @; n1 U
1,2季J2版  不过字幕不全

滑翔流星 发表于 2011-7-24 22:35:50 | 显示全部楼层
有的吗
4 b1 f5 j# }+ w' z7 B' C很想看啊 我喜欢啊

153548 发表于 2011-7-25 10:24:30 | 显示全部楼层
谢谢楼主的好意