[115空间] 115空間 BDRIP 叛逆的魯魯修第一+二季 全粵語+J2字幕 (永久,补档完) 2011 12/24!!

wulove 发布于2011-6-14 14:26 9206 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-6-14 23:41:27 | 显示全部楼层
1000M
2 @" L# w. J' M4 t咁勁, V  c: v* B5 @8 \( |
邊度有. O; o6 y3 |1 @5 W) Q& ?0 k2 t! e
我唔知嘅- ^5 x4 N+ p7 Y' O0 y3 d4 o; ]& e( S" T
睇黎我家笨左+ X) ?! D& h  Z4 k! p+ e) O
iamaboyandog 发表于 2011-6-14 23:30
  f( X" D. C/ v9 w

' ]" N/ H4 l; y! N) v( V4 d6 q! _! \( ]' y
    8 e8 y6 }6 U% R
我睇新聞的,香港城市電信1000M高速寬頻; U" N& q5 I& o
每月88蚊

inber 发表于 2011-6-14 23:48:55 | 显示全部楼层
我睇新聞的,香港城市電信1000M高速寬頻+ C; d- Z( V7 `& g
每月88蚊
, g( `9 l& ^! F/ A漫步雲端 发表于 2011-6-14 23:41

, n, W5 F7 ^2 o
1 H' H7 E0 Y: P5 z$ i4 \" H3 H) o- `7 }: g% K: Z2 Q$ N* o
睇黎系了
$ T# z2 c7 ~8 m) b我少睇新聞

kwanyeung 发表于 2011-6-15 00:06:58 | 显示全部楼层
原來系咁...睇黎都系香港最好 每月100蚊就有1000M用
$ c, ^$ S6 @. w. @; K漫步雲端 发表于 2011-6-14 22:29

( X$ E/ q9 b0 Q$ {" v) [哇。噉真係好平喎。
% U4 L  E0 A5 {: s/ e9 T' |- [. e1 e; e2 m% I! D$ r
所以話除咗喺香港住得唔舒服其他嘢都係好人哋多多聲。+ h6 \5 p, t7 ^

* w3 _4 o2 ^; f唔好話1000M。10M我其實都好滿足如果佢真係畀足10M唔係偷工減料嘅話。1.25M/S 對我嚟講已經係神速。' }( p6 s7 j+ D* ~6 @
反正佢個1000M我又唔係好信真係話可以去到125MB/S。肯定又偷工減料昆人。不過有10MB/S 都偷笑如果100蚊。

aaron81 发表于 2011-6-15 00:47:36 | 显示全部楼层
入来支持个先!!
0 z8 |2 A% W; D4 q的确是大水喉

aaron81 发表于 2011-6-15 00:47:42 | 显示全部楼层
入来支持个先!!
. G5 B: b: L, X# ]3 h1 R6 D5 P的确是大水喉

漫步雲端 发表于 2011-6-15 01:30:31 | 显示全部楼层
哇。噉真係好平喎。
) H! ^* [/ f+ L  b1 n5 w2 C$ w% A& y: x5 k% x! e3 a* f
所以話除咗喺香港住得唔舒服其他嘢都係好人哋多多聲。6 K& C/ s$ x( v- L, K, F& @
9 [3 f) G, ]1 g" j8 K" J9 Y9 l
唔好話1000M。10M我其實 ...8 }" c" }  _, {9 [6 [) i
kwanyeung 发表于 2011-6-15 00:06

1 I* A, s) Q2 F- d6 e* t9 [( e5 Z# o' D2 L6 q* o- {8 U4 H5 I

, y: I) \/ r( h! x$ t* v) H    7 L9 Z, ?' t( J$ m( }: }& {- w! E
你都好易滿足啫...我近排先發現我呢邊有一種新寬帶開通 最高可以到20M! f$ p5 ], e7 M* B0 _
可惜我住個區線路未覆蓋到 唔系我肯定會裝...佢用電視線傳輸的 唔系光纖

kwanyeung 发表于 2011-6-15 10:01:58 | 显示全部楼层
你都好易滿足啫...我近排先發現我呢邊有一種新寬帶開通 最高可以到20M
+ z+ g% Z+ g- i% F/ n' U可惜我住個區線路未覆蓋 ...
# y$ y& h( r6 p5 B& h  V% [" H. u漫步雲端 发表于 2011-6-15 01:30
2 }  ?, F/ _( {4 p+ J
人唔可以咁貪心。貪字得個貧有時。
& x  k8 p  c3 @# u$ N
; }) Z, G! [# S/ p同埋加拿大又會限你流量,快都冇用啦。一個月都係下得咁多。一陣超標又要畀錢。
/ W* a+ h$ a* W: y人都係要知足。

漫步雲端 发表于 2011-6-15 10:18:17 | 显示全部楼层
- y1 {7 B  o3 t- O) I* B
人唔可以咁貪心。貪字得個貧有時。 9 L/ b; A6 z$ i* Z2 i. F0 L' F$ Z

' `. f/ F: B% r5 S5 v同埋加拿大又會限你流量,快都冇用啦。一個月都係下得咁多 ...
, ]+ e0 C7 M) d# [; u* S- j1 rkwanyeung 发表于 2011-6-15 10:01

$ k, |. K  |# O2 W% u# _4 b$ o2 Z+ L7 w! \0 W
- }/ h/ \; f, W- f2 i  P3 h

3 X* z7 S8 w& z居然有流量限制!!咁我呢邊仲好啵 雖然得4M' @: ?  b, ~# d9 s
但是沒限制...4 y9 F& v3 w* }( O( [
8 b. Q) D3 W4 h: G2 `7 Y( o% ]" o5 {0 ^
睇黎加拿大都沒我想像中咁好

kidhitomi 发表于 2011-6-15 10:23:49 | 显示全部楼层
有补档
) `! X- S; z( {% n! }1 D梗要支持

kwanyeung 发表于 2011-6-15 12:04:16 | 显示全部楼层
居然有流量限制!!咁我呢邊仲好啵 雖然得4M
( e6 n, s/ w7 a4 z+ ?. H2 Z  j但是沒限制...
0 K" y! c) i* z# F. q& y( N1 c, p( C8 ^8 M) d
睇黎加拿大都沒我想像中咁好$ w4 P" ]% @1 H; d
漫步雲端 发表于 2011-6-15 10:18
3 x( S4 y; \8 y) c
一啲都唔好。好就好在太自由。有時自由到郁啲就strike,搞到好麻煩。有一排巴士唔開搞到啲人幾麻煩。
* U3 b/ _4 o* c5 A. w: N" X6 V, n* ^  |
其實有無限嘅,不過都有啲貴。但其實依到人工又多啲嘅。最低工資都有成10蚊一個鐘即係大約70-80HKD 一個鐘。當然抽稅抽多不過福利又好好咁解。
  r5 u3 n# P7 C4 G. N8 m6 O5 n! p2 y' V- q) ]7 S
不過上網方面就一定唔夠香港好,始終塊地又大過中國,人口就得嗰台灣加香港再加多個廣州咁多人到。

kidhsu 发表于 2011-6-15 12:13:32 | 显示全部楼层
谢谢分享。好资源下载支持。

漫步雲端 发表于 2011-6-15 13:32:40 | 显示全部楼层
一啲都唔好。好就好在太自由。有時自由到郁啲就strike,搞到好麻煩。有一排巴士唔開搞到啲人幾麻煩。
& w7 d3 j9 s' [. X6 I( j, V
; H" ]$ h9 A  v( h...  b- x% D3 N( `! V5 s7 E
kwanyeung 发表于 2011-6-15 12:04
6 A9 S. p1 r4 F' ]

0 l3 Q& [* G% ^4 s! |$ `  H& T# K, G9 K
    - v; A, S4 G, o" y4 |+ l4 B
人少嘅國家先會富裕...
5 {/ L: V$ V9 G! H) p- a* N1 Z' t7 c) F; `/ @  C' ]+ T# I
哈哈,張帖畀我地灌滿水了