[115空间] 115空間 BDRIP 叛逆的魯魯修第一+二季 全粵語+J2字幕 (永久,补档完) 2011 12/24!!

wulove 发布于2011-6-14 14:26 9208 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
+ o( U( r1 J5 b' g: x& O

# V& h: n( G: r; f1 l5 l$ R: y【影片名稱】:叛逆的魯魯修第一+二季
; s$ }9 [* |8 H0 B4 C' [# [; x【影片集數】:25+25
0 z' s$ I) Q1 s8 F  B4 u【影片格式】:MKV7 r* U1 H4 i+ Y  @$ Q( m1 d% d
【分辨 率】:1280X720 (所有BDRIP都岩用)/ S2 a5 t! [" [: G. ?: S0 E& d) s0 h
【語言字幕】:BRRIP粵語/J2繁中
5 Q7 \) _6 z; c
【影片大小】:約10G
, b) A, c; Z! L* q: A【儲存空間】:115永久 ,過期提我
* }- u" k. K$ o7 I
- k+ G. G6 x2 `0 `& i( _
因有人要求补档,所要重發多次# W& Y  u% K' `- `0 }  y: V+ W4 o! a
還有115改完版之後 上傳快了同空間都大了/ j' b( ?8 |. D' g
上傳速度之快 有成25mb/s 神速呀=.=

" y) Q/ {2 J- C

8 B3 U1 l( ^& I

已有(119)人评论

漫步雲端 发表于 2011-6-14 14:32:34 | 显示全部楼层
25M/S上傳又升級到1000M網速

小比xD 发表于 2011-6-14 14:43:14 | 显示全部楼层
有無日語嫁=口=

wulove 发表于 2011-6-14 14:48:18 | 显示全部楼层
25M/S上傳又升級到1000M網速
0 r* }5 W7 x/ L4 V$ d& n$ s漫步雲端 发表于 2011-6-14 14:32
$ R$ G) ^8 ^. T& |) L+ a" ~3 ^

8 |  F0 v% ^5 I3 _9 @) `+ }, W/ U: i# Z4 H# d+ l
    我都唔知115 改完版我第一次上傳就有25mb一秒啦=.=

bobee 发表于 2011-6-14 15:04:46 | 显示全部楼层
人氣動畫啊!最愛粵語mkv版呀!這部當不能錯過喇!6 z/ A/ ]1 P; Q5 X

! J$ y! g/ A% g謝謝樓主上傳分享~~

inber 发表于 2011-6-14 15:05:23 | 显示全部楼层
我都唔知115 改完版我第一次上傳就有25mb一秒啦=.=$ U2 L+ I5 ~. @. ]1 L
wulove 发表于 2011-6-14 14:48
  t) t8 D# E' I3 N

9 J$ c. D2 i/ Q* K# I) K5 z
; o, u& w% T. L) V: VPentium4max合的版本?

chrisrex 发表于 2011-6-14 15:06:28 | 显示全部楼层
有单独音频下载?
0 H. V9 p& ~2 ^, ]) z同埋系p4版音频?

wulove 发表于 2011-6-14 15:51:30 | 显示全部楼层
係呀720p 不過有幾集我改過黎 ........因為有d 位唔係太好

inber 发表于 2011-6-14 15:54:01 | 显示全部楼层
係呀720p 不過有幾集我改過黎 ........因為有d 位唔係太好
7 k3 a* L' V) D& Q* l* qwulove 发表于 2011-6-14 15:51

4 i) J4 F' m$ X/ c8 N# @& O! _, n" n+ p) F  B1 y( x' _$ x
  |: P+ ~4 {9 c
佢的是1080p
  h; S+ O' ^9 y+ b睇黎你重新揾過片源

kwanyeung 发表于 2011-6-14 16:01:53 | 显示全部楼层
粵語係J2粵語唔係BRRIP(BDRIP)粵語。TVB冇出過依套DVD/BD。如果係p4max 合嘅粵語應該寫Pentium4max 合成J2粵語。廢事一陣人哋有藉口嘈就唔好啦。

inber 发表于 2011-6-14 16:04:03 | 显示全部楼层
粵語係J2粵語唔係BRRIP(BDRIP)粵語。TVB冇出過依套DVD/BD。如果係p4max 合嘅粵語應該寫Pentium4max 合成J2粵 ...  Y/ a" @& d3 k3 Z7 M' {
kwanyeung 发表于 2011-6-14 16:01
+ T6 L. x6 _! f- X7 ~$ d
: S" f5 Q  F8 @5 H- s3 i

# y8 f! L% M% C7 V# `你講得好啱
6 f2 i+ \$ F& g/ G7 f知道原創人系應該寫嘅
" r" k. i+ x. ^+ Q睇黎我失職了

inber 发表于 2011-6-14 16:24:17 | 显示全部楼层
2 S$ ]) u2 f9 o5 Rwulove 发表于 2011-6-14 15:51
  K: i# {. T  u) u! T4 j) X1 D# L

$ ]. t, t; L# W9 s1 U0 q2 D而家呢個系第二季?
* E# U8 E. A! b' F, o第一季傳緊?