跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 《電童》需重製嘛?《勇者王終極任務》有望重現~~等等舊物浮出水面

mcnynbajay 发布于2011-4-12 00:20 5282 次浏览 65 位用户参与讨论     [复制分享主题]
雷超 发表于 2011-4-16 09:29:31 | 显示全部楼层
期待下,很久没看过录像带了。。。。

hikaruyin 发表于 2011-4-16 16:16:51 | 显示全部楼层
本帖最后由 hikaruyin 于 2011-4-16 16:23 编辑 1 e5 A' ~; v3 M; o0 h& C
( ?+ J0 V5 |; F: Y( n# p
原來我是有第17集的 ,岩岩搵碟先見到

mcnynbajay 发表于 2011-4-16 16:20:03 | 显示全部楼层
原來我是有第17集的# _' Y! p4 m  `) |' w
hikaruyin 发表于 2011-4-16 16:16
* `& p' @% ~0 X" }" b6 {9 h
( q4 a- z7 z$ j  h0 b5 t# j7 w

, v4 f) H0 K4 [, S' e& {* }   鬼馬喇你~~一時話無~~一時話有~~分享音軌吧!

hikaruyin 发表于 2011-4-16 16:25:44 | 显示全部楼层
鬼馬喇你~~一時話無~~一時話有~~分享音軌吧!8 {. l, s( G+ }! q9 r4 O
mcnynbajay 发表于 2011-4-16 16:20

. c# v- c" @% P0 W5 J小P合集唔係有?仲要發音頻?

hikaruyin 发表于 2011-4-16 16:29:39 | 显示全部楼层
你張帖話邊集頻有斷音,講黎聽下,睇下我有冇

mcnynbajay 发表于 2011-4-16 17:29:31 | 显示全部楼层
小P合集唔係有?仲要發音頻?
# k' k5 F/ |" I' W1 r: T: ^hikaruyin 发表于 2011-4-16 16:25
" L; s1 W- N' R; e" `% T
5 J' d# ^" [) M- A9 c# b& @6 \2 _
% D4 y7 A/ D8 j8 N
   果個合集好難下了~!~根本就無乜人做種~~
# D0 D6 X0 Q8 G& n& Z況且~~錄影信號好唔穩定~~音軌有瑕疵~~擔心會錄唔齊~~多個版本備份都唔錯的!

mcnynbajay 发表于 2011-4-16 17:31:08 | 显示全部楼层
你張帖話邊集頻有斷音,講黎聽下,睇下我有冇
  V+ }0 T  L; u$ C4 k) k2 ~/ Dhikaruyin 发表于 2011-4-16 16:29
' u( g9 _, g; x* d. a
, l9 ~) [. A, {$ e# r
5 c; U0 O+ d6 _  r# P
   我暫時下載到1-6集遮~~就單哩六集~~1-3集就唔掂了~~信號唔穩定~~得第4集最穩定的~~

袭影如形 发表于 2011-4-16 21:26:51 | 显示全部楼层
期待啊~~~~~~真怀念童年美好时光

hikaruyin 发表于 2011-4-16 22:42:00 | 显示全部楼层
果個合集好難下了~!~根本就無乜人做種~~
: O8 E3 R! x9 _, P* ]2 b; W況且~~錄影信號好唔穩定~~音軌有瑕疵~~擔心會錄唔 ...
5 ~, i: J" e6 C7 d- y- qmcnynbajay 发表于 2011-4-16 17:29

: N" |! _# f& o/ t不會吧?沒人做種?我一日就下完了,頭幾集的確音頻有些問題,之後的好像沒事了…不過我都唔係咁肯定,飛黎睇的1 {$ P8 \+ T/ G) h& ^! u
我上傳頭4集上ufile比你,你下完全套後邊集有問題而我又有就上傳比你

mcnynbajay 发表于 2011-4-16 23:05:06 | 显示全部楼层
不會吧?沒人做種?我一日就下完了,頭幾集的確音頻有些問題,之後的好像沒事了…不過我都唔係咁肯定,飛 ...
' P9 |1 Y6 ^7 x4 thikaruyin 发表于 2011-4-16 22:42

/ Z$ t( b/ q' k3 [5 N- H* r7 Y1 n8 B/ v$ s2 R( F# c% g8 J, @2 u
又唔可以話無人做種的~~只系太難連的~~連到都系無速度的~~5日5夜~~下載到40%~~都系PT較穩定!/ K5 K, k6 m6 c! S9 Y! _" R
% y# K+ o$ C; l! N. M' A" R0 T; _; e
乜意思了?你幫我分流?  (你上載速度有幾快?)定你想提供你自錄的版本了?(除了最後果7集,仲有無其他?)

hikaruyin 发表于 2011-4-16 23:08:39 | 显示全部楼层
又唔可以話無人做種的~~只系太難連的~~連到都系無速度的~~5日5夜~~下載到40%~~都系PT較穩定!
, o; }9 @8 n& F: m( E/ L& C7 T6 w
+ _. U: Z) l" P" U# |" }. n...( p; Y* P3 l6 _4 s! w. Z
mcnynbajay 发表于 2011-4-16 23:05
' O7 \1 U% S1 i
PT是什麼來的?
5 o, B0 M2 `! _2 |. g我一日只開一個鐘電腦,有時沒空唔開都唔出奇,基本上冇時間做種

mcnynbajay 发表于 2011-4-16 23:17:24 | 显示全部楼层
PT是什麼來的?0 z; k" K% v5 _" V; `; ]
我一日只開一個鐘電腦,有時沒空唔開都唔出奇,基本上冇時間做種
9 U7 X7 h4 g# jhikaruyin 发表于 2011-4-16 23:08
. v" R6 x3 ^$ i% b% K; ^+ k  C7 Q1 ]2 o
2 `% C0 a8 R* p! Q, j9 P
  s5 S+ Y) D+ k) h; m# `
   PM果4集的~~文件大少,明顯唔系小P壓制版本~~你自錄版本來?; v+ Q4 E  D( V, P' @: W9 K
PT咪系“內網”分享的BT咯~~