[动漫讨论] 關於《聖鬥士星矢》的劇場版問題??

達茲 发布于2011-4-11 20:15 3462 次浏览 38 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2011-4-11 23:04:04 | 显示全部楼层
个位仁兄可能用ie9浏览器,ie9唔识自动刷新,按了发表回复按钮后无反应,可能因为甘就再按多次甘就重复 ...
9 G' `" w" ]0 ^  K5 Z* b梦之星际 发表于 2011-4-11 21:03

" R' O  h6 A/ j# e; e/ U/ M. d
( B: A  H* l$ Z: t# D; U9 s  T6 L
    IE9发表后可以自动刷新,我试过的,只是登录论坛时不能自动刷新,要手动刷

最爱粤语 发表于 2011-4-12 12:20:54 | 显示全部楼层
黄金苹果有,我都有章vcd,但系旧年唔知边个罗左去,宜家稳唔翻了

梦之星际 发表于 2011-4-12 12:34:20 | 显示全部楼层
IE9发表后可以自动刷新,我试过的,只是登录论坛时不能自动刷新,要手动刷: G1 C) |# H# {( ~& c0 ^! \/ u
kevinchan 发表于 2011-4-11 23:04

7 h  [, x3 C( M) ]3 ]8 n. o: c) t3 m: B" D6 a
引用或回复就可以自动刷新,用页面下面的发表回复唔可以自动刷新吧

kevinchan 发表于 2011-4-12 13:14:48 | 显示全部楼层
引用或回复就可以自动刷新,用页面下面的发表回复唔可以自动刷新吧
. J$ ?1 \# ]: n6 e& l梦之星际 发表于 2011-4-12 12:34
6 w1 K0 c; [( y: o9 q5 v' A

& v+ W+ B" j5 A4 Z
8 I9 P% f. s7 C- A3 m    我试过都可以,完全没问题

梦之星际 发表于 2011-4-12 13:23:00 | 显示全部楼层
8 r+ N& a6 {& Q5 z
我试过都可以,完全没问题
/ ^! u* U; z" w' k4 i' R) `kevinchan 发表于 2011-4-12 13:14
3 g2 Z  T* l+ L$ N3 l
; j  }( N4 m2 ^( f* Y
得啊?你的系windows自动更新的那个吗?版本号系9.0.8112.16421
& {: @  ]! p- f" o我的系这里 1223.jpg 按发表就不能刷新了

anotherid 发表于 2011-4-12 20:18:43 | 显示全部楼层
睇下係咩事先

kevinchan 发表于 2011-4-12 20:19:53 | 显示全部楼层
得啊?你的系windows自动更新的那个吗?版本号系9.0.8112.16421
9 Q$ z6 |1 j( a2 k6 v3 |" S9 K我的系这里按发表就不能刷新了0 @5 W5 ^7 k. U6 q5 j. T/ p! e
梦之星际 发表于 2011-4-12 13:23
9 E! Q. P' T1 x. T9 J* ?) H8 T
" F3 a9 y! R6 U6 V
3 Q8 m( ]' l: l  ^3 s! S- \
    一样,原来我个都係唔可以自动刷新...........我肯定记错咗係引用回复..... 唔好意思,差啲误导咗其他人

maplep 发表于 2011-4-12 21:05:22 | 显示全部楼层
一样,原来我个都係唔可以自动刷新...........我肯定记错咗係引用回复..... 唔好意思,差啲 ...1 {, K. T8 s5 [+ Z( r7 a5 u; ~6 @1 v
kevinchan 发表于 2011-4-12 20:19
# |: [# t7 P/ G
# e' I/ ?9 l# ~) ?* c$ X+ {
$ n2 H9 a( ~& X
    老了

maplep 发表于 2011-4-12 21:18:08 | 显示全部楼层
一样,原来我个都係唔可以自动刷新...........我肯定记错咗係引用回复..... 唔好意思,差啲 ...
; G0 v) _" s  ~. Dkevinchan 发表于 2011-4-12 20:19

2 {  C  W& _& _4 Q& P6 g8 {2 X$ U, B* A+ v3 p

3 d/ J! S5 q' A  E) h$ d    雀雀生日要到了

kevinchan 发表于 2011-4-12 21:30:26 | 显示全部楼层
老了6 T1 j. Y* |% Y1 R" z' e8 n$ M. f
maplep 发表于 2011-4-12 21:05

7 ]' f8 ]9 Y: C7 v
  n/ b/ s% v: J" V6 p) i7 e6 J; }3 c4 e" |0 v5 a8 w
    未命名.jpg 居然用白色字体,刚想咬你,哈哈

kevinchan 发表于 2011-4-12 21:30:50 | 显示全部楼层
雀雀生日要到了% [/ @+ h& e! e# f) x" K. {4 b* w6 B3 b
maplep 发表于 2011-4-12 21:18

% t4 u) c& E8 X; o8 [5 ~
! T. d5 A  Q! p- \4 J5 ~8 ^: O, y* [3 K6 ^& M; q! T& i
    咁都畀你发现咗,M仔果然犀利

達茲 发表于 2011-4-12 23:49:31 | 显示全部楼层
黄金苹果有,我都有章vcd,但系旧年唔知边个罗左去,宜家稳唔翻了' V: B" ~& r3 p* _% y# D& c2 w
最爱粤语 发表于 2011-4-12 12:20

! Q; q! w- I6 G! B& G+ H
: m; h6 J" ]  L. b/ T$ }黃金蘋果就是邪神愛麗絲,請問網上有沒有地方看或下載??