[动漫讨论] aTV的小女神花铃

達茲 发布于2009-2-17 23:32 1640 次浏览 12 位用户参与讨论   [复制分享主题]
aTV今天播小女神花铃.....剛剛聽過。。是重配的。。配音和有綫不同 ) V# D5 V" y% L

& Y8 ~4 [2 g3 K' y; T; I7 w$ `不過九條姬香好像也是錢惠玲配??大家聽不聽得出???

已有(12)人评论

迪格斯 发表于 2009-2-18 00:11:49 | 显示全部楼层
还未看,唔知道。。。。

迪格斯 发表于 2009-2-18 00:13:52 | 显示全部楼层
旧先睇左一下,应该系周文英,其他都系游戏王里面的配音。。。应该系新嘅。

huang 发表于 2009-2-18 09:40:24 | 显示全部楼层
等紧下载收藏中的了,近派ATV有钱,播的动画都很有爱

aubert22 发表于 2009-2-18 11:35:09 | 显示全部楼层
无睇电视,唔系好清楚~顶个~

達茲 发表于 2009-2-18 15:30:22 | 显示全部楼层
原帖由 迪格斯 于 2009-2-18 00:13 发表 2 c0 \2 j4 p7 N5 W" E5 r
旧先睇左一下,应该系周文英,其他都系游戏王里面的配音。。。应该系新嘅。

1 `5 r- ~, @/ W/ S7 u3 d周文英是配主角花鈴,九條和音是黎景全(即遊戲王的阿良)
, t( O& G, X* f  z/ J9 o+ g/ d
8 H! l6 k/ F1 H
. e! ~% e; P6 t: ]1 @九條姬香好像是錢惠玲???印象中她第一次在ATV配動畫。。。。$ K) ^& H4 s% |1 u& V8 R) f

* S" F: K& y6 g6 r" i" b我超喜歡她的聲音
! X" Q) O1 ^- n( v% C0 O
6 L. f, E. J, n* d* p[ 本帖最后由 達茲 于 2009-2-18 15:35 编辑 ]

達茲 发表于 2009-2-18 15:31:46 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2009-2-18 09:40 发表
- E' U1 w+ J) w& l9 M, {等紧下载收藏中的了,近派ATV有钱,播的动画都很有爱

0 R+ D! H# x3 v7 b
  B# |9 y& [9 @9 H1 Y: ?如果真系咁有錢就唔會裁員200人

yugi2005 发表于 2009-2-18 15:47:58 | 显示全部楼层
||||||||||||||||||死得啦ATV,拿到再好既片都无用||||||||||D配音系甘俾人挖角。。。。。。。。。。唔知几时连郭生都俾人挖埋就安乐晒啦……
4 W3 H' ?, W& z2 c% k3 W
. m: h; P3 G. y% y8 X  w而且最近选片的质量仲好有问题添………………………………
" L; `7 H  p7 ^5 O% V& a& j& M/ f; G
% u* Y8 |+ |- V[ 本帖最后由 yugi2005 于 2009-2-18 15:53 编辑 ]

達茲 发表于 2009-2-18 18:01:48 | 显示全部楼层
LS你唔中意唔比人中意架咩????
5 `# \6 i" B# H* K8 U; u: O/ h. T9 ?7 z  Z
我就好喜歡看小女神花铃的粵配。。。。
2 D7 t" m4 J0 J- ]+ L) p6 f+ D! m
% Q- }( W& K- G; h敢侮辱我最愛的姬香。。。小心我哎死你!!!
6 ~' u4 l& T( J6 W+ `. C, i; m/ v& g+ g' z5 K

迪格斯 发表于 2009-2-18 18:04:10 | 显示全部楼层
原帖由 達茲 于 2009-2-18 15:30 发表 4 E+ m4 Q  M6 n9 L& g

+ ]# t3 [3 j6 P7 [, ?% U6 i( n周文英是配主角花鈴,九條和音是黎景全(即遊戲王的阿良)7 [3 U5 @8 G$ U8 |  k
% \+ {0 k4 r& I8 d4 T9 J

3 L3 a! i0 ~2 m/ o; O2 n九條姬香好像是錢惠玲???印象中她第一次在ATV配動畫。。。。
2 p& F/ [8 m1 W1 t; g8 g6 s5 a1 B+ Y* v$ _
我超喜歡她的聲音
我并唔多知道宜家atv自由身的配音员的名字,玛娜那个都有,彻之进都有。。都系粗略睇睇,未十足眼力去睇。

wjr5200 发表于 2009-2-18 21:05:51 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2009-2-18 09:40 发表 : x3 N2 \2 K! u1 |# Q; i

+ q+ }" Y3 e( |$ w/ R8 V; l的确系甘,正

思思远 发表于 2009-2-18 23:58:48 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2009-2-18 09:40 发表 * m, e/ O9 h, s) A! {+ J
我都觉~~有时真系想睇ATV都唔睇TVB9 b- c* A/ l& r) X
不过好可惜第一集错过左,唔知几时有得下载呢?- N( ]3 V- X* p8 t
+ y& _/ \3 e0 T: s

12下一页