【转载】【忍者亂太郎】4月15日更新【第1-2輯+其他輯數】【無線粵語配音】

venuschen 发布于2011-4-11 12:48 11346 次浏览 128 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2011-4-11 21:36:15 | 显示全部楼层
你系都就啱啦,比d野你睇     : C5 T5 w! y8 O# ~9 p# a; w8 h
        漫步雲端 2011-4-11 21:16        你個表情好猥瑣5 n" _1 I' u! Y. a/ g7 d
  ...
0 u, Y0 F6 b: V0 \漫步雲端 发表于 2011-4-11 21:35

8 Y; A) ~; t) W' S$ K- l% ?8 y' \! P. `6 R
真快手
& E% P8 Z* s/ Z; ~  I( m% }/ }" o$ e; s. f
無左表情/ ]$ o6 }8 a  d: ~% O
意思無咁完整

基拉杰特 发表于 2011-4-11 21:40:09 | 显示全部楼层
表情一向無視
( q! Z3 Y% `- Y" {
' ~! c, ?. J, P% q你講過字數,有兩個中文字就可以(我記得的)
: `$ I, m5 {4 Z2 [( n
$ t) ], c: g( l5 ~  N; m; k' C雖然你逹成了字數的條件& @" f3 D1 P4 F2 {
但是差一個" ...) z  ?$ H2 |* k# E
iamaboyandog 发表于 2011-4-11 21:33

9 {, X1 W( x: t4 _* K. @' w2 P, U7 @5 I( @+ U. Q8 E" f

( s% }& I1 X+ u4 @/ ~    差就是差,表情当然算啦。不发表情就不够字节

基拉杰特 发表于 2011-4-11 21:40:51 | 显示全部楼层
你系度就啱啦,比d野你睇   
# C* E; o% w; M2 U& t+ ~. g5 v/ t: G$ U4 F
* [+ s' @  c3 D+ w8 ~1 r  h  s
漫步雲端 2011-4-11 21:16 8 h4 Z, K& T" ^# }) t
你個表情好猥瑣# R0 r6 ?* [! o' n9 ]% }! {" N

1 Q- H4 Z$ {. U8 [. G: D& V) \( K& C  Z+ o5 s- o- C) I* g
iamab ...
0 A  U7 e" s2 d" c! l漫步雲端 发表于 2011-4-11 21:35
2 `, L, I3 p- a: V% \) S. O* [
! u) z! h! J/ d$ Q

9 ^, {, [8 t: M7 P- X8 `    求LINK,我去埋佢单

kevinchan 发表于 2011-4-11 21:48:15 | 显示全部楼层
沒啊,有啲好奇問下啫# Q$ ^" ~8 H3 N  w
漫步雲端 发表于 2011-4-11 21:17

! E0 N5 V$ o, A, v' }# P
4 @; y$ X: a4 t
4 s: I6 [1 \" h- X2 v7 B0 K    见到我上嚟吹水好似好出奇咁啵 = =!

mcnynbajay 发表于 2011-4-11 22:00:17 | 显示全部楼层

s1 D. w+ I& F現今的三大水王,齊聚一堂~~少有喔!0 S+ l2 T3 v; y+ D+ L8 P: K" S% R

* F7 s) o- q) }% b講翻正題的~~我都整緊gaoshu提供片源的忍者亂太郎的~~開貼時候,會順手轉埋嘅了~~竟然捷足先登添
, s+ y" y. Y& V( H2 X: h8 Q- n  H/ ~1 Z, O' b$ W
PS:哎~~任務太繁重了~~都系整了第一輯01+02話而已的!

freedom246 发表于 2011-4-11 22:01:19 | 显示全部楼层
支持下V姐转贴!!

hikaruyin 发表于 2011-4-11 22:12:58 | 显示全部楼层
其實亂太郎一共有幾多輯?

aaron81 发表于 2011-4-11 22:34:00 | 显示全部楼层
这个都有,绝对支持

漫步雲端 发表于 2011-4-11 22:41:26 | 显示全部楼层
求LINK,我去埋佢单) U1 R( I1 d4 t5 ?
基拉杰特 发表于 2011-4-11 21:40

, D5 Q. l; c; |+ P/ [
2 J& g: K+ P5 P; Q) }
. _! e5 I' k9 W, O- ~    " V# x& r5 }7 ~, C( c* g! L
PM裏面的,哪有連接?

基拉杰特 发表于 2011-4-11 22:46:26 | 显示全部楼层
PM裏面的,哪有連接?
, F: k& C+ O1 z9 w* I漫步雲端 发表于 2011-4-11 22:41
0 G- }% c( ?8 S
: s0 H: c5 L; Y( ]6 z6 Q- z; T

2 t% ^- q/ b$ n' v2 g7 F' D    关我乜事,什么坏事都推我身上!

漫步雲端 发表于 2011-4-11 22:46:53 | 显示全部楼层
见到我上嚟吹水好似好出奇咁啵 = =!% U/ x$ x4 v! p. A, q
kevinchan 发表于 2011-4-11 21:48
6 y( f, V: P/ z  I% Q2 s/ w' Z

- E  P/ ^7 X$ d! p" N! S3 R- [+ P7 U- k8 N
; s, W: M  s# B8 Z9 F& ^: `7 K5 I
自從你2萬帖之後就沒見你吹水了,難得今日肯浦頭當然出奇啦 不過唔知你仲記得我不?

漫步雲端 发表于 2011-4-11 22:48:48 | 显示全部楼层
关我乜事,什么坏事都推我身上!
# {8 o4 [- K% `$ J6 X- t- |基拉杰特 发表于 2011-4-11 22:46
% n; j. R! H3 k6 |9 u1 R& R

{2 T" H5 M( r! d  z) b, Q' K2 D# c* I
    * W8 Y( e' P5 U' [5 `- _( o
呢層我唔清楚了,你問當時人吧