[粤漫动画] [Yousei-raws] 高达第08MS小队 Kidou Senshi Gundam: Dai 08 MS Shoutai [78.1GB]

lovepx 发布于2011-4-3 12:37 5549 次浏览 65 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
lovepx 发表于 2011-4-3 14:42:21 | 显示全部楼层
yousei真系越黎越誇張~78G~# M% W7 Z) M6 [: c( ^8 q
$ f  X2 @2 S. D2 I5 t9 k6 ?
等我掉落離線占下位先~. h# f6 z, h4 @% y! T1 Z
timaousi 发表于 2011-4-3 13:58

2 _# P' ?' ~$ B7 v% G, h/ H3 \2 l  a$ O8 R. ?' [
, L1 J, n% o2 v0 w& j* H
    嘻嘻~一樣咁 ~離綫下先~

yqt 发表于 2011-4-3 15:14:35 | 显示全部楼层
rip都咁大。。纯支持咯

IC11 发表于 2011-4-3 17:13:55 | 显示全部楼层
哇!!!几G一集??坑爹啊

天才不二 发表于 2011-4-3 17:36:33 | 显示全部楼层
上次淫魂已经蛋疼,DVDrip搞FLAC音轨1 l5 Z% y+ ?( P
今次仲颠,压1080P,睇来yousei真系以为分辨率越高就越清,原碟ISO都无咁大,尿壶就系尿壶,点都变唔到花樽,就算压倒1T1集都系咁画质

lovepx 发表于 2011-4-3 17:40:27 | 显示全部楼层
上次淫魂已经蛋疼,DVDrip搞FLAC音轨
: j" r. Z1 F3 N: b* f$ s! g今次仲颠,压1080P,睇来yousei真系以为分辨率越高就越清,原碟ISO都 ...
% M7 B# E& V3 `1 ~4 a) d天才不二 发表于 2011-4-3 17:36
" M& k1 h  B: \0 H! ]

6 O6 ?7 I2 T- ]. p: q- z6 }  O
+ _* ?4 ?- I6 G2 [    嗯嗯~收了ISO路過..的確冇咁大..4 u7 R) }  e3 W: e. E
但08MS小队系佢V2版..之前佢做過300+M一集..於是我打算下

エツクス 发表于 2011-4-3 17:52:06 | 显示全部楼层
咁鬼大,表示路过

jinguang 发表于 2011-4-3 19:50:42 | 显示全部楼层
平均每集6G多,20多分钟,这也消耗太大了……

kidhitomi 发表于 2011-4-3 21:09:18 | 显示全部楼层
高清版,不过好大要,成78G( f5 d3 l* u. t* i1 u2 u
已有就唔下咁 大了

漫步雲端 发表于 2011-4-3 21:36:05 | 显示全部楼层
坐等樓主分流網盤

help6288 发表于 2011-4-3 22:11:51 | 显示全部楼层
嗯嗯~收了ISO路過..的確冇咁大..* d7 _8 ?( l) e4 O/ S
但08MS小队系佢V2版..之前佢做過300+M一集..於是我打算下[em23 ...
4 X! o- A4 U# N' ~lovepx 发表于 2011-4-3 17:40
- O7 Z) G2 @* W2 \

. P: D7 r  J( t
; C$ m7 }: [4 s! B( Y    之前640x480版本一集620mb都好清啦...呢個無視下就好

lovepx 发表于 2011-4-3 22:46:14 | 显示全部楼层
坐等樓主分流網盤
4 \+ S/ R& G! v! z7 `, k漫步雲端 发表于 2011-4-3 21:36
+ X, }$ _& I& ~- ]6 p9 u

' n; N% |! m7 D: R/ W" }3 `  Z
' N& S; {% D( G9 U    迅雷離綫就可能掛到..分流115等就5系我果飯 ...4 Z" C" S8 a! B# f0 |
你要嘅話共享迅雷號俾你又點話

漫步雲端 发表于 2011-4-4 00:00:02 | 显示全部楼层
迅雷離綫就可能掛到..分流115等就5系我果飯 ...4 y$ |" m. c# k1 z
你要嘅話共享迅雷號俾你又點話" ^7 r7 k8 D+ H/ y8 w. T$ x
lovepx 发表于 2011-4-3 22:46
0 a' y/ Y/ c" h# Q' t0 X
) @. l; F& I8 X# e
6 M' v/ _/ a7 J1 g8 H" a; Z3 E

- R, |$ `+ v* X6 R. j我無聊入黎吹下水的 你唔洗咁認真啵,對機戰類沒愛你迅雷VIP4?