跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [轉載+繼續衝刺][涼宮春日的憂鬱][BDrip][校正音軌][01-28話+TVB字幕]

mcnynbajay 发布于2011-3-30 22:18 6872 次浏览 84 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Batcat 发表于 2011-3-31 16:23:07 | 显示全部楼层
老傑專系搶人生意!!

chrisrex 发表于 2011-3-31 16:26:53 | 显示全部楼层
又多一个版本嘞,我都系200几m嗰个版本

mcnynbajay 发表于 2011-3-31 16:34:47 | 显示全部楼层
又多一个版本嘞,我都系200几m嗰个版本% d. B; ]6 |  L9 x4 j
chrisrex 发表于 2011-3-31 16:26
  `3 j, T- R) H2 t1 \
嗯,你之前都發了00都系roger壓制的~~佢壓得相當唔錯地說……
! h1 b0 ~% Y2 h. k( r  [. K% M0 _' X
1 {! ~, b9 ?, A   
老傑專系搶人生意!!
8 ]  h1 t" L: l4 }5 dBatcat 发表于 2011-3-31 16:23

, `9 W% v7 r( a1 \% Y1 b1 g+ k( S  ~- L: G' p! L2 @3 O6 W* }% c
唔好咁話我了~~各有各好的……我唔會發同一個版本的~~
& ~$ c* K" ^9 E5 W4 {# U- e! J3 r% b
- f+ {* Y# _- E- o) j5 X例如你系用PCT的片源的~~肯德華就用華盟的~~P4兄唔知,貌似自壓的!/ U. Z0 h; H' Q

* y$ h; e, K7 E  E; i我就用高壓版~~總之,各有各版本,無搶生意之言!大家同樣懷著果份愛!

chrisrex 发表于 2011-3-31 16:40:52 | 显示全部楼层
嗯,你之前都發了00都系roger壓制的~~佢壓得相當唔錯地說……1 [( z4 G2 _8 I% Y0 {6 Y- W

. g8 K5 Z! m. n6 k; k   
5 C. v; o. `9 R6 d' a" Z$ w
9 p0 w; l+ L" d' U唔好咁話我了~~各有各好 ...5 m  e/ U  T& p  O. O$ `" g
mcnynbajay 发表于 2011/3/31 04:34 PM

& N3 \4 G4 `& |+ M7 g* \
+ }- N% D% F! b* r7 C+ W6 X( A- m  A% i  Z+ N% P+ X
    我都系,就算系分流,都系分流高压版 E280DGF7X%L2T$B@@]D7BUJ.gif ,皆因其他版压力大,蛋蛋都系自己收藏sgs6g嗰个版本

天才不二 发表于 2011-3-31 16:50:08 | 显示全部楼层
回复 27# mcnynbajay $ a& `. T* u' g

; g3 \! E  K+ i2 T2 V: T, _7 I' q* j" K0 z& n  [5 e
P4戈个系zero的

LAIKAHEI 发表于 2011-3-31 16:52:21 | 显示全部楼层
感谢分享....決定收個小體積版本....把PCT的洗掉了

Batcat 发表于 2011-3-31 16:53:54 | 显示全部楼层
嗯,你之前都發了00都系roger壓制的~~佢壓得相當唔錯地說……. [0 G+ m4 S1 H" h" u: k7 f  Y1 s
% v: q0 B$ G5 ~! A3 h; c8 T

& ]2 ^- A3 p$ j* f* M" Y$ n/ l
$ u; ]% ^, n4 y9 o( F" ~  ]0 s 唔好咁話我了~~各有各好 ...2 L8 I0 m7 [% p# E# P8 I3 P
mcnynbajay 发表于 2011-3-31 16:34
( c' Y# D3 E5 {& R: \! m

: a& U& d7 t' k+ z2 P% A1 c5 h8 E# U/ U  G# t
   老傑未答我問題!!

mcnynbajay 发表于 2011-3-31 17:34:47 | 显示全部楼层
老傑未答我問題!!5 f' ~+ X# v" R' K
Batcat 发表于 2011-3-31 16:53

7 b" u2 h- z& q( m
  k. {) ]' D5 C( s0 o) h! D1 J/ }1 P7 U0 M
    咩?哦~~激鬥戰車了~~我故意未回的~~等你再問我,系咪有心想問我先(哈,我分明玩野……
+ S3 A8 h+ S1 l; M* P' m
; U* l% |  Z4 M/ _& H4 M究竟你乜情況了?  片源點了?校到第幾集了?0 ?6 Z/ b' \- R. q! G
9 V- F2 j4 F% `$ k* R
我就上載左一部份了,詳細集數唔記得了,貌似系40-68集左右,~~~
! Z) u6 ~& p- W+ a: _
  u- U" F' l" K6 z. `" I校正呢~~一集都未有……未抽到時間搞……可能等埋你掛……0 A+ ]" t7 Q* k6 v

$ V) ?3 E5 a: B' I7 _2 H# R 000000.jpg

mcnynbajay 发表于 2011-3-31 17:38:55 | 显示全部楼层
回复  mcnynbajay
5 Y- R# J, z& F: c! l4 Z
- ]' l: C6 d  ?; Z* u
+ U% J# H/ L- m3 B8 U. `% OP4戈个系zero的. R* l$ Y! j6 k' E- H! s
天才不二 发表于 2011-3-31 16:50

+ a4 p1 T& k6 @4 D5 g( C) i哦哦,多謝告知!
  h2 M' R7 e" }
我都系,就算系分流,都系分流高压版,皆因其他版压力大,蛋蛋都系自己收藏sgs6g嗰个版本
* g' N: c' v: j3 achrisrex 发表于 2011-3-31 16:40

& @+ H3 l8 Y6 C& ^; k8 C, A5 U( V9 }: C( [6 I: n
SOS喇嘛~~SGS未聽過!" d( t, [; l; a0 }' P$ {8 O

2 g, }/ L5 E7 \! g' y6 J& m$ G講真00真的好無趣的~~收住音軌先~~片源唔理邊個版本了~~睇左RMVB就算了……

Batcat 发表于 2011-3-31 17:49:35 | 显示全部楼层
咩?哦~~激鬥戰車了~~我故意未回的~~等你再問我,系咪有心想問我先(哈,我分明玩野……[ ...
0 O: L$ d5 }5 B- F8 e6 h5 I  |. Ymcnynbajay 发表于 2011-3-31 17:34
  {9 ?1 z1 B+ m/ a4 y! e3 [
$ \9 m4 @1 ?3 w7 _8 r

, O' }# _. }+ W4 t   片源前半part我上傳好了!!(sp-35集,單集打包rr3)音頻只做左5集!!我想問你有無上傳過片源?無就等我全部上傳分流!(不過都唔使了,你都上傳左一部了!!)其實我系想當分流片源去緋月發貼

mcnynbajay 发表于 2011-3-31 17:58:33 | 显示全部楼层
片源前半part我上傳好了!!(sp-35集,單集打包rr3)音頻只做左5集!!我想問你有無上傳過片源? ...1 `+ D5 c9 ]+ H: q3 W/ Z
Batcat 发表于 2011-3-31 17:49
% H6 Q8 U) R) H% G

, ]% c- S, [& V3 M/ ]
7 R6 B4 K  B: p5 G- }# Y) u    5集?有無搞錯了~~仲想拖到幾耐了?
7 A, d/ F& G8 t, C- u( r% N5 E% I8 q" o7 p, ^
SP?有特典咩?系咪劇場版?& O9 J; a$ l8 N9 h3 }4 Z0 D7 H
% U8 j! ?$ `& E- _/ B' z
哇~~仲差5集,就揍齊了~~~使唔使PM俾連接過你了~~?又使唔使文件名加你的ID落去了~~我無所謂的!

Batcat 发表于 2011-3-31 18:12:10 | 显示全部楼层
5集?有無搞錯了~~仲想拖到幾耐了?
/ A: J1 x/ `4 p' \# p4 K2 ?
* G* ^- G& l- {2 b8 d4 r# t4 jSP?有特典咩?系咪劇場版?
* V0 n6 g; T3 S2 [- t# {" y. m7 j5 A3 E- {+ m
哇~~仲差5集,就揍 ...
3 i& W2 @  v# N& U+ O, @% P# G  Pmcnynbajay 发表于 2011-3-31 17:58
5 h7 R7 a, [) O/ \( y
; ~& g  ^% s2 U  ~# _. R, f3 E
1 ?6 W1 _: X* \  T) b2 p
   我唔系講過我唔搞了咩!你share個link俾我?可以改備注?